Vakantie vieren in je blootje wordt ook wel een naturistenvakantie genoemd. Ga jij ook binnenkort op naturistenvakantie en kun je wel wat tips gebruiken? Wij zetten een aantal tips voor je op een rij als je binnenkort op naturistenvakantie gaat, zodat jij je goed kunt voorbereiden.

Tip 1: Kies een accommodatie die bij jou past

Voordat je op naturistenvakantie wil gaan, is het belangrijk om op zoek te gaan naar een accommodatie die bij jou past. Dus een accommodatie waar naturisten welkom zijn, maar ook waar bijvoorbeeld genoeg te beleven valt. Kijk bijvoorbeeld eens bij deze naturistencamping Nederland met zwembad. Op deze camping kun je heerlijk ontspannen en doen waar jij zin in hebt. Zwemmen in het zwembad of lekker naar de sauna: klinkt als een ideale naturisten vakantie.

Tip 2: Blijf jezelf

Als je voor de eerste keer op naturistenvakantie gaat, is het vast en zeker in het begin even wennen. Je loopt er immers rond in je blootje en misschien heb je wel het gevoel dat iedereen naar jou kijkt. Maar zorg er vooral voor dat je jezelf blijft. Je bent niet de enige die in jouw blootje rondloopt; iedereen doet het op de naturistencamping. Iedereen is gelijk, het is niet raar, maar het kan juist het gevoel van vrijheid geven. Zorg ervoor dat je je probeert te ontspannen en geniet juist van het gevoel van bloot zijn.

Tip 3: Plan tussendoor ook leuke activiteiten

Tijdens de naturistenvakantie is het natuurlijk ook leuk om regelmatig activiteiten te ondernemen. Als avonturier wil je bijvoorbeeld wel meer zien van de omgeving, terwijl de ander juist graag een dagje naar de grote stad wil. Op een naturistenvakantie hoef je namelijk niet 24/7 in je blootje rond te lopen. Je kunt zelf doen waar jij zin in hebt. Op de camping blijven, of iets leuks plannen daarbuiten. Kijk daarom ook zeker bij het uitzoeken van een accommodatie of er genoeg in en rondom de plek te beleven valt.

Tip 4: Voorbereidingen treffen

Het is tijd om de koffer in te pakken als je jouw naturistenvakantie hebt geboekt. Laat ten eerste niet al jouw kleding thuis. In de avonden is het heerlijk om dikke kleding aan te hebben als het begint af te koelen. Ook als je buiten de camping komt, is het prettig om weer een setje kleding aan te trekken. Daarnaast moet je natuurlijk jouw toiletspullen inpakken, een badhanddoek meenemen en zorg er ook zeker voor dat je de zonnebrand niet vergeet.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>