• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Reistips
  • /
  • B&B Vol Liefde 2023: Dit zijn de 11 B&B’s (te boeken)

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde 2023 is weer van start gegaan! Vanaf eind december is het programma te zien op RTL4, met in de zomer van 2023 dagelijkse uitzendingen. Dit populaire datingprogramma heeft in vorige seizoenen al gezorgd voor leuke relaties en zelfs een verloving. Ben jij benieuwd waar de B&B’s uit dit seizoen zich bevinden? Lees dan snel verder!

Hier vind je de B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 en kun je ze (eventueel) boeken:

1. B&B van Walter: Le Domaine Vert

Walter’s B&B, Le Domaine Vert, ligt in Corrèze, Zuidwest-Frankrijk. Deze plek biedt luxe vakantiehuizen, een boerensuite, yurt, blokhut en kampeerplekken. Natuurliefhebbers kunnen hier eindeloos wandelen, fietsen, paardrijden of watersporten. In Corrèze vind je prachtige natuur en diverse bezienswaardigheden. Kampeerplekken zijn beschikbaar vanaf €24 per nacht, andere accommodaties vanaf €45 per nacht.

2. B&B van Marian: Villa Surga

Marian runt haar luxe villa in de Algarve, Portugal. De villa ligt in Budens en biedt een prachtig uitzicht en een infinity pool. Marian woont al 35 jaar in deze zonnige regio en geniet dagelijks van het leven daar. Helaas is de villa momenteel niet beschikbaar op Booking.com, maar je kunt hier verblijven vanaf €500 per nacht.

3. B&B van Joy: Mount Joy Unique Stays

Joy, een jonge ondernemer, heeft zijn B&B Casita la Vista in Malaga omgetoverd tot een prachtige verblijfplaats. Hij heeft ook andere accommodaties zoals Villa El Mirador Malaga en Luna Llena. Villa El Mirador biedt een privézwembad, zes slaapkamers en een panoramisch uitzicht. Luna Llena is een tiny house met hottub. De prijzen variëren respectievelijk vanaf €240 en €75 per nacht. Joy is ondernemend en weet van elke plek iets unieks te maken.

4. B&B van Debbie: Can Portell by 123ole

Debbie’s B&B in Sant Andreu del Terri, Spanje, is gevestigd in een gerestaureerde 16e-eeuwse boerderij. Voor ongeveer €100 per nacht kun je hier overnachten in unieke kamers of in een pipowagen. De B&B biedt rust en ligt vlakbij de Pyreneeën en de Costa Brava, ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers. Girona, een prachtige stad vol cultuur, ligt op slechts 10 km afstand.

5. Guesthouse van Martijn: Say Cheese

Martijn runt zijn guesthouse in Hua Hin, Thailand. Deze oudste badplaats van Thailand biedt een mix van stad en strand. Je kunt hier overnachten voor €18 per nacht in een deluxe kamer. Martijn biedt ook een restaurant waar je Nederlandse gerechten kunt bestellen, zoals kroketten en frikandellen. De guesthouse ligt op slechts 400 meter van het treinstation, wat het ideaal maakt voor reizigers.

6. B&B van Petri: MaDamenFrance

Petri’s B&B ligt in Monclar, Zuid-Frankrijk. Deze rustige plek biedt deluxe kamers voor ongeveer €81 per nacht. Petri is al 1,5 jaar de trotse eigenaresse van deze B&B, waar gasten kunnen genieten van het Franse platteland, de lokale markten en historische dorpjes in de omgeving. De omgeving is perfect voor een ontspannen vakantie.

7. B&Boerderij van Bram: Heimdall’s gård

Bram zoekt de liefde in Zweden. Zijn boerderij biedt een plek van rust, natuur en buitenactiviteiten zoals kanoën en wildlife spotten. Gasten kunnen overnachten in een Kabouterhuisje, Viking Cabin of met hun eigen tent of camper. Bram runt een zelfvoorzienende boerderij waar permacultuur en duurzaamheid centraal staan.

8. B&B van Leendert: Moulin de Floumont

Deze B&B ligt in de Belgische Ardennen, op 1,5 uur rijden van Maastricht. Leendert’s B&B bestaat uit 4 kamers en de rivier de Floumont stroomt door de grote tuin. Overnachten kost €70 per nacht. De omgeving biedt prachtige wandel- en fietsroutes, en de nabijheid van de rivier maakt het ideaal voor natuurliefhebbers.

9. B&B van Michiel: Bely Bas

Michiel’s B&B, Bely Bas, ligt in Cuzorn, Zuid-Frankrijk. Deze oude boerderij is omgetoverd tot een vakantiehuis voor groepen van 12 personen en kost €300 per nacht. Michiel, die eerder te zien was in het programma “Ik Vertrek”, biedt een comfortabele en ruime accommodatie met moderne voorzieningen in een landelijke omgeving.

10. B&B van Corina: In het spoor van de wolf

Corina runt haar B&B in het Franse Lubersac. Ondanks dat ze niet aan de opnames kon deelnemen, is haar B&B open voor boekingen vanaf april 2023. Gasten kunnen hier minimaal 3 nachten verblijven en genieten van de rustige omgeving. Corina heeft maar liefst 24 honden, en de B&B ligt ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers.

11. B&B van Milu: CASA QUERIDA

Milu’s vakantiehuis ligt in Tariva, Algarve. Hier kun je genieten van kastelen, stranden en de rivier de Gilão. Het vakantiehuis is sfeervol ingericht en biedt een gezellige ambiance. Gasten kunnen hier vanaf 3 nachten verblijven voor €90 per nacht. Milu heeft deze plek eigenhandig omgetoverd tot een charmante accommodatie.

Ben jij ook fan van B&B Vol Liefde 2023 en benieuwd of de kandidaten de liefde zullen vinden? Misschien overnacht jij binnenkort wel in een van deze prachtige B&B’s. Laat het me weten als je een keertje gaat!

Veelgestelde Vragen over B&B Vol Liefde 2023

Waar kan ik de B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 boeken?

Je kunt de B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 boeken via verschillende boekingsplatforms zoals Booking.com, Airbnb en de officiële websites van de B&B-eigenaren. Controleer de beschikbaarheid en prijzen op deze platforms voor de beste deals.

Welke B&B’s doen mee aan B&B Vol Liefde 2023?

In B&B Vol Liefde 2023 doen 11 B&B-eigenaren mee. Enkele van de B&B’s zijn Le Domaine Vert van Walter, Villa Surga van Marian, Mount Joy Unique Stays van Joy en Can Portell by 123ole van Debbie. Voor een volledig overzicht, bekijk het programma op RTL4 of de officiële website.

Wat zijn de kosten om te verblijven in de B&B’s van B&B Vol Liefde 2023?

De kosten variëren per B&B en type accommodatie. Zo kun je bijvoorbeeld bij Le Domaine Vert kamperen vanaf €24 per nacht en overnachten in luxe accommodaties vanaf €45 per nacht. Bij Villa Surga van Marian beginnen de prijzen vanaf €500 per nacht.

Waar worden de afleveringen van B&B Vol Liefde 2023 uitgezonden?

De afleveringen van B&B Vol Liefde 2023 worden dagelijks uitgezonden op RTL4. Je kunt de afleveringen ook terugkijken via RTL XL en Videoland als je een abonnement hebt.

Wat maakt de B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 uniek?

De B&B’s van B&B Vol Liefde 2023 zijn uniek vanwege hun diverse locaties en bijzondere accommodaties. Van een gerestaureerde 16e-eeuwse boerderij in Spanje tot een guesthouse in Thailand, elke B&B biedt een unieke ervaring en charme die de moeite waard is om te ontdekken.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>