Best Geteste Campingbedje

Deryan Baby Luxe Campingbedje – Inclusief zelfopblaasbare matras - Silver

Deryan Peuter Luxe Campingbedje

Dit campingbedje van Deryan steekt wat ons betreft met kop en schouders boven de overige geteste campingbedjes uit. Dit pop-up bed is ideaal voor een dagje weg, een logeerpartijtje of een vakantie. Met een gewicht van slechts 2,4 kg, een zelfopblaasbaar luchtmatras en een systeem waardoor het bed in een paar seconden op zijn plek staat of weer is ingeklapt, is dit het ideale campingbedje voor kinderen tot 20 kg.

Wanneer je een baby, kleinkind of pasgeboren nichtje of neefje hebt dan is een goede slaapplek voor de kleine een van de eerste vereisten. Naast een wieg of babybedje is een campingbed zeker geen overbodige luxe.

Een baby slaapt veel, ook overdag. Dankzij een campingbedje kunnen jullie toch een dagje of wat langer weg. Maar je wilt natuurlijk wel alleen het beste campingbedje dat er te koop is.

Maar wat is het beste campingbed? Om daarachter te komen hebben wij van Reistijger verschillende soorten campingbedjes getest. Daaruit is een beste koop voor een campingbedje naar voren gekomen. Uiteindelijk hebben we uit het campingbedje test een Top 5 samengesteld.

Lees onze onafhankelijke beoordelingen over de gordijnen die de titel Beste campingbedje 202 zeker hebben verdiend. Lees dit artikel met onze ervaringen en doe er je voordeel mee.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

21

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Campingbedjes

Deryan Baby Luxe Campingbedje – Inclusief zelfopblaasbare matras - Silver

Beste koop van 2024:
1. Deryan Peuter Luxe Campingbedje
Weegt slechts 2,4 kg, heeft een zelfopblaasbaar luchtmatras en een systeem waarbij je het bedje binnen 10 seconde op zet.

Beste campingbedje voor baby's
2. Safety 1st Soft Dreams Campingbedje
Geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg

Beste prijs / kwaliteit campingbedje
3. Hauck Dream N Play Plus Campingbedje
Beschikt over een opvouwbaar schuimstoffen matras met houtvezel boden en een handige draagtas voor het geheel zijn inbegrepen

Beste Betaalbare campingbedje 
4. Hauck Sleep N Play Go Plus Campingbedje
Hauck Sleep N Play Go Plus is voorzien van twee wieltjes aan de korte zijde, zodat je hem gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte toe rijdt


5. Hauck Dream N Play Plus Campingbedje
Dit campingbedje heeft een gewicht van 8,1 kg en is voorzien van stevig gaas aan de beide lange kanten


Top 10 Beste Campingbedjes

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Campingbedjes op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Campingbedje?

Het beste campingbedje volgens de Consumentenbond is niet per definitie de duurste. En dit was ook onze conclusie na het testen van een flink aantal campingbedjes.

Belangrijker dan de prijs is natuurlijk de kwaliteit van het campingbedje. Deze moet vooral veilig zijn voor de kleine. Omdat er nogal wat verschillende fabrikanten zijn die ieder hun eigen merk en model kinderbedjes op de markt brengen, is het handig om een aantal vereisten vast te stellen waaraan jij vindt dat een goed campingbedje aan moet voldoen.

Wij hebben alvast een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. Aan de hand van deze criteria en de prijs/kwaliteit verhouding hebben we een onafhankelijke Top 5 van beste koop kinderbedjes samengesteld.

Formaat van het campingbedje

Hoewel veel kinderbedjes een standaard formaat hebben, kan het nogal wat centimeters schelen wanneer ze zijn opgevouwen of ingeklapt. Een campingbedje moet vrij makkelijk in de achterbak van de auto passen, dus let goed op het formaat als het campingbedje is ingeklapt.

Vouwsysteem of demonteerbaar campingbedje

In beide gevallen moet het niet moeilijk zijn om het campingbedje in elkaar te zetten of om het in te klappen/op te vouwen. Een opvouwbaar bedje werkt als een zogenaamd paraplusysteem, al dan niet met indrukknop. Net als bij het opvouwbare bedje, hoor je bij het demonteerbare campingbed geen gereedschap nodig te hebben om het bedje in of uit elkaar te zetten.

Bedieningsgemak

Kies, als het kan, een model met wieltjes eronder. Campingbedjes kunnen zwaar zijn en met wieltjes is het makkelijk te verplaatsen. De veiligheidsvoorschriften vereisen dat de wieltjes op de rem kunnen worden gezet.

Belangrijke accessoires 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tas voor het vervoeren van het campingbedje, een matras of opbergmogelijkheden aan de buitenkant van het campingbedje.


Wat is het beste campingbedje?

Nu je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een campingbedje, is het tijd om onze Top 5 van beste campingbedjes 2022 te bekijken. Wanneer je rekening houdt met de criteria voor een veilig en comfortabel campingbedje, hoef je eigenlijk alleen nog maar rekening te houden met kleur en model. Via de Beste prijs button kom je terecht bij de webshop die jouw keuze momenteel voor de laagste prijs kan aanbieden.

1. Deryan Peuter Luxe Campingbedje - Silver - 2022

Deryan Baby Luxe Campingbedje – Inclusief zelfopblaasbare matras - Silver

9.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Design, veiligheid en gebruiksgemak. Dit campingbedje van Deryan steekt wat ons betreft met kop en schouders boven de overige geteste campingbedjes uit. Dit pop-up bed is ideaal voor een dagje weg, een logeerpartijtje of een vakantie.

Met een gewicht van slechts 2,4 kg, een zelfopblaasbaar luchtmatras en een systeem waardoor het bed in een paar seconden op zijn plek staat of weer is ingeklapt, is dit het ideale campingbedje voor kinderen tot 20 kg. Het stevige gaas houdt muggen en andere insecten tegen. Het materiaal waarvan het bedje is gemaakt, is brandvertragend en 50% UV-bestendig. Omdat het bedje breder is dan hoog, kan het niet kantelen en staat het erg stevig op alle egale ondergronden.

Klik hier voor de beste prijs van dit campingbedje.

Voordelen Deryan Peuter Luxe Campingbedje - Silver - 2022

 • Gebruiksvriendelijk
 • Mooi design
 • Comfortabel voor baby en peuter

Nadelen Deryan Peuter Luxe Campingbedje - Silver - 2022

 • Bodem niet in hoogte verstelbaar

2. Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Navy Blue

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Vanaf de geboorte, totdat het kindje ongeveer 15 kg weegt, kan je dit inklapbare campingbedje van Safety 1st gebruiken op vakanties, dagjes uit of tijdens logeerpartijen.

Vier versterkte hoeken zorgen voor extra veiligheid, het versterkte gaas aan de lange zijden is er voor ventilatie en goed zicht. Daarnaast is dit campingbedje voorzien van een stevige onderlaag van houtvezel en een 2 cm dik matrasje. Dit campinbedje van Safety 1st wordt geleverd inclusief een handige draagtas zodat je het gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Navy Blue

 • Snel in elkaar te zetten en weer uit te klappen
 • Comfortabel
 • Duurzaam

Nadelen Safety 1st Soft Dreams Campingbedje - Navy Blue

 • Bijbehorend matras is erg dun
 • Niet verstelbaar

3. Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Navy/Aqua

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Het Hauck Dream N Play Plus Campingbedje heeft een handige kruipluik waardoor je kind zelf in en uit dit bed kan kruipen wanneer jij het luik aan de buitenzijde met een rits open hebt gemaakt.

Je klapt dit 10 kg wegende campingbedje binnen enkele seconden in en uit. Een opvouwbaar schuimstoffen matras met houtvezel boden en een handige draagtas voor het geheel zijn inbegrepen. Overige accessoires zoals een verhoging om je kind te verschonen zijn los verkrijgbaar. Doordat het zo compact is, kan je het gemakkelijk meenemen in een grote 8 persoons tent.

Bekijk de beste prijs van dit campingbedje hier

Voordelen  Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Navy/Aqua

 • Snel in en uit elkaar te zetten
 • Kruipluik

Nadelen Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Navy/Aqua

 • Niet in hoogte verstelbaar
 • Dun matras

4. Hauck Sleep N Play Go Plus Campingbedje - Stone

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Opnieuw een Hauck in onze campingbedjes Top 5. Deze keer gaat het om de Sleep N Play Go Plus. Dit campingbedje is voorzien van sterk gaas aan de zijkanten en een handig kruipluik aan de achterzijde.

Je hoeft niet lang te sjouwen met dit 7,5 kg wegend campingbedje. De Hauck Sleep N Play Go Plus is voorzien van twee wieltjes aan de korte zijde, zodat je hem gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte toe rijdt. Je zet dit campingbedje in heel korte tijd in- en uit elkaar door middel van een handig kliksysteem. 

Voordelen Hauck Sleep N Play Go Plus Campingbedje - Stone

 • Voorzien van twee wieltjes
 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • Matras en opbergtas inbegrepen

Nadelen Hauck Sleep N Play Go Plus Campingbedje - Stone

 • Campingbedje niet in hoogte verstelbaar
 • Matras is vrij dun

5. Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Beige/Grey

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Het laatste campingbedje in onze Top 5 is opnieuw een model van Hauck. Deze keer is het de Hauck Dream N Play Plus. Dit campingbedje heeft een gewicht van 8,1 kg en is voorzien van stevig gaas aan de beide lange kanten. Hierdoor heeft u altijd goed zicht op het kindje en bovendien zorgt het gaas voor extra ventilatie.

Een schuimstoffen matras en en een draagtas zijn inbegrepen bij dit model campingbedje van Hauck. Aan de korte kant van dit campingbedje is een kruipluik, die aan de buitenkant met een rits te openen is.

Voordelen Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Beige/Grey

 • Handig in gebruik
 • Comfortabele afmetingen

Nadelen  Hauck Dream N Play Plus Campingbedje 120x60cm - Beige/Grey

 • Niet in hoogte verstelbaar
 • Matras is vrij dun

Hoeveel soorten campingbedjes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17 campingbedjes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de campingbedjes op beoordeeld?

Om te bepalen wat het best geteste campingbedje is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>