Best Geteste Campingtafel

ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

Hou jij van kamperen en ben jij op zoek naar de beste campingtafel van dit moment? Dan hebben wij het antwoord voor je. Uit onze beste campingtafel test is namelijk gebleken dat de ERRO Campingtafel - Vouwtafel de beste optie van dit moment is.

De ERRO Campingtafel is namelijk geschikt voor 8 personen en kan gemakkelijk ingeklapt worden. Daarnaast heeft de campingtafel een handig handvat waarmee jij hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Als laatste beschikt deze campingtafel ook over een automatic drop-systeem wat voor extra stevigheid van de tafel zorgt.

Is dit niet een heerlijke toevoeging aan je camping collectie? Klik op de onderstaande button voor de beste prijs op dit moment!

Ben jij een echte campingliefhebber of ben jij gewoon op zoek naar een handige tafel voor buiten? Dan is dit artikel perfect voor jou. Wij van Reistijger hebben namelijk een ultieme beste campingtafel test uitgevoerd waarbij wij meer dan tientallen verschillende soorten tafels met elkaar vergeleken hebben. 

Bij deze test hebben wij verschillende tafels getest op bepaalde criteria. Hierdoor hebben wij een goed overzicht kunnen creëren van de beste campingtafels van dit moment. Aan de hand van dit overzicht hebben wij een ultieme top 5 beste campingtafels van 2024 opgesteld. 

Ook hebben wij reviews en ervaringen van tientallen andere consumenten geanalyseerd. Hierdoor weet je zeker dat alleen de beste opties terugkomen in onze top 5. Benieuwd naar de beste campingtafels van dit moment en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder en kom er achter!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

56

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Campingtafels

ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

Beste koop campingtafel
1. ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

Beste stevige campingtafel
2. Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

Beste campingtafel inklapbaar
3. Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

Beste campingtafel hittebestendig
4. Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

Beste budget campingtafel
5. Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

Top 10 beste campingtafels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste campingtafels.


Waar op letten bij het kopen van een campingtafel?

Maar waar moet je op letten bij het kopen van een geschikte campingtafel? Iedereen heeft namelijk andere eisen en wensen bij een geschikte campingtafel. Zo wilt de ene liever een campingtafel die groot genoeg is voor het hele gezin en heeft de ander meer behoefte aan een makkelijk in te klappen campingtafel.

Om de meeste geschikte campingtafel en tevens de beste opties van dit moment de achterhalen kan je rekening houden met de onderstaande criteria. Deze criteria helpen jou bij het kiezen van de beste en meest geschikte campingtafel voor jouw situatie. Daarnaast zijn dit dezelfde criteria als getest in de beste campingtafel volgens de consumentenbond. Hierdoor geef je antwoord op de vraag: Welke campingtafel past het beste bij mij?

Formaat

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de campingtafel. De ene campingtafel is namelijk geschikt voor 2 personen terwijl de andere genoeg ruimte biedt voor wel 6 of 8 personen. Deze modellen zijn vaak wel een stuk duurder en nemen veel meer ruimte in.

Het kan dus verstandig zijn om vooraf te bedenken met hoeveel personen jij om de tafel gaat zitten. Daarnaast is het verstandig om goed naar de afmetingen van de tafels te kijken. Sommige campingtafels ogen namelijk klein op de foto maar kunnen groter zijn dan je verwacht. Hetzelfde geldt omgekeerd!

Functionaliteiten

Daarnaast is het belangrijk om naar de eigenschappen van de campingtafel te kijken. Zo kan het ene model gemakkelijk in elkaar geklapt worden en moet de ander gedemonteerd worden. Ook zijn er campingtafels die hittebestendig zijn en campingtafels met een handvat. 

De eigenschappen van de campingtafels staan vaak aangegeven in de product omschrijving!

Prijs

Als laatste is de prijs van de campingtafel een belangrijke criteria. Het is namelijk zonde om teveel geld uit te geven en hierdoor een te dure campingtafel aan te schaffen welke nooit gebruikt wordt. Andersom moet je niet besparen op een campingtafel welke je vaak gaat gebruiken.

Meer betalen is over het algemeen meer kwaliteit ontvangen. Bedenk dus goed hoe frequent je de campingtafel gebruikt en of hij het geld waard is. Daarnaast is goed vergelijken een belangrijk punt. Dezelfde campingtafels kunnen namelijk voor een lagere prijs bij een andere verkoper aangeboden worden.


Wat is de beste campingtafel van 2024? 

Maar wat is dan de beste campingtafel van 2024? Aan de hand van de door ons uitgevoerde beste campingtafel test hebben wij de beste opties in een handige top 5 weten op te stellen. Hierbij hebben wij campingtafels uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd zodat er voor iedereen een perfecte optie tussen zit.

Hieronder hebben wij voor elke campingtafel uit onze top 5 een korte product omschrijving gegeven. Ook hebben wij hierbij van elk model de voor- en nadelen toegelicht. Als laatste hebben wij elke campingtafel een eindbeoordeling gegeven. Deze eindbeoordeling is een combinatie van de door ons uitgevoerde beste campingtafel test en de verzamelde reviews van andere consumenten.

Benieuwd naar de modellen die het gemaakt hebben tot onze top 5? Bekijk ze hieronder!

1. ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de beste campingtafel van dit moment? Dan ben je op zoek naar de ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm. Deze hoge kwaliteit campingtafel is namelijk geschikt voor 8 personen. Dit maakt hem ideaal voor vriendengroepen of families die houden van kamperen of op zoek zijn naar een goede buitentafel.

De ERRO Campingtafel - Vouwtafel is gemakkelijk in te klappen dankzij de stevige poten die ingeklapt kunnen worden. Ook beschikt deze tafel over een automatic drop systeem wat voor extra stevigheid zorgt. Zoek jij een goede tafel voor buiten, op de camping of voor feestjes? Dan is dit de beste optie voor jou.

De tafel is van duurzaam kunststof gemaakt en beschikt over een sterk aluminium frame. Daarnaast zit er een handvat op de tafel gemonteerd zodat jij hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Daarom past deze campingtafel goed bij een pop up tent!

Voordelen ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

 • Geschikt voor 8 personen
 • Extra sterk frame
 • Beschikt over een handvat
 • Automatic drop systeem

Nadelen ERRO Campingtafel - Vouwtafel - 180x74x72 cm - Wit - Voor 8 personen

 • Duurste uit de lijst

2. Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar een wat kleinere campingtafel? Dan is de Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm misschien meer geschikt voor jou. Deze campingtafel is in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Zo is hij er met 40, 60 en 80 cm breedte. Hierdoor kan jij de campingtafel goed te verkrijgen in de gewenste grootte.

Dankzij het handvat aan de zijkant is de Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Ook is de campingtafel zeer compact en is hij makkelijk in te klappen. De Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm is voorzien van stabilisatoren die hem extra stabiel maken.

Benieuwd naar de beste prijs van deze campingtafel? Klik dan op de bovenstaande button en kom er achter!

Voordelen Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

 • Kleiner formaat
 • Extra sterk
 • Beschikt over een handvat aan de zijkant
 • Makkelijk in elkaar te klappen

Nadelen Camp-Gear Campingtafel - Economy - 60x40x50 Cm

 • Niet waterdicht

3. Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een stevige campingtafel. De Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm is extra stevig door het aluminium frame. Door middel van de stelschroeven is de campingtafel extra sterk. Ook de reviews over deze campingtafel zijn erg positief. Consumenten zijn voornamelijk erg positief over de hoogwaardige kwaliteit van deze tafel.

De Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm ook weer in 3 verschillende formaten te verkrijgen. Zo is de tafel er in 34, 45 en 60 cm. Momenteel is de campingtafel ook nog erg scherp geprijsd op bol.com. Je vindt de beste prijs door te klikken op de rode button hierboven.

Voordelen Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

 • Extra stevig
 • Makkelijk in te klappen
 • Kan tegen warmte
 • In 3 formaten te verkrijgen

Nadelen Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 70x60 Cm

 • Opbergnet is apart te verkrijgen

4. Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een grotere campingtafel? Dan is de Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs een goede optie. Deze campingtafel is namelijk 75 cm breed waardoor jij er makkelijk met meerdere personen om heen kunt zitten. Daarnaast is de campingtafel gemakkelijk in te klappen en is het een zeer licht model.

De Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs is een compacte campingtafel waardoor jij hem gemakkelijk kunt opbergen. De verstelbare tafelpoten maken het makkelijk om hem in te stellen op de gewenste hoogte. Ook beschikt de campingtafel over een handige draaggreep en is hij weerbestendig. Hierdoor kan jij hem lekker voor de tent laten staan.

Voordelen Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

 • Weerbestendig
 • Beschikt over een handige draaggreep
 • Compact model

Nadelen Tectake - Campingtafel - 75 x 55 cm - Grijs

 • Minder sterk

5. Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een goedkope campingtafel? Dan is de Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm de beste optie voor jou. Deze goedkope campingtafel is namelijk scherp geprijsd maar beschikt toch over goede kwaliteit. Ook is de campingtafel erg groot waardoor jij er gemakkelijk met meerdere personen omheen kunt zitten.

De aluminium campingtafel is ideaal voor op de camping, voor in de achtertuin, op het balkon of voor bij een feestje. Daarnaast is de Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm gemakkelijk in elkaar te klappen en is het tafelblad onderhoudsvriendelijk door het MDF-materiaal.

De beste prijs voor deze top campingtafel vind je via de bovenstaande button! Hier vind je tevens meer informatie over deze campingtafel.

Voordelen Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

 • Veel waar voor je geld
 • Gemaakt van MDF materiaal
 • Praktische draaggreep

Nadelen Aluminium inklapbare tuintafel campingtafel 80x60x68 cm

 • Kwaliteit is minder

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel campingtafels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten campingtafels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de campingtafels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste campingtafels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>