Best Geteste Koelelementen

DULA Koelelementen - blauw - 6 stuks - 400 gram - 16x9x3,2cm

DULA Koelelementen - blauw 

De DULA Koelelementen - blauw zijn beschikbaar in 200, 400 en 750 gram. Hierdoor is er altijd een goede maat voor je koelbox of -tas. De elementen bevriezen tot wel -18 graden en houden je eten en drinken urenlang koud. Ook is de inhoud niet giftig! Kort samengevat, koelelement met een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding!

Lekker naar het strand of naar het park? Dan wil je wel dat je eten en drinken lekker koud blijft. Hiervoor zijn Koelelementen een fantastische oplossing. Zo kunnen ze in een koelbox of koeltas urenlang je eten en drinken koud houden.

En ondanks dat het misschien een simpele aankoop lijkt horen wij helaas nog vaak dat mensen een miskoop zijn begaan. Koelelementen die niet goed koelen of zelfs kapot gaan zijn veel voorkomende problemen. 

Wij hebben in dit artikel de Top 5 Beste Koelelementen voor jou op een rijtje gezet. Ook zullen we in gaan waar je op moet letten bij het kopen van koelelementen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

20

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koelelementen

DULA Koelelementen - blauw - 6 stuks - 400 gram - 16x9x3,2cm

Beste koop Koelelementen
1. DULA Koelelementen - blauw

Set van 3 mini koelelementen gekleurd

Beste Kleine Koelelementen
2. Set van 3 mini koelelementen gekleurd

Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

Beste Coldpack Koelelementen
3. Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

Beste Platte Koelelementen
4. Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

Koelelementen 4 stuks

Beste Budget Koelelementen
5. Koelelementen 4 stuks

Top 10 beste Koelelementen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Koelelementen, dit zijn direct de meest verkochte Koelelementen bij een van de grootste webshops van Nederland.


Waar moet je op letten bij het kopen van Koelelementen?

Als je op zoek bent naar een manier om je eten en drinken koel te houden tijdens een dagje uit of een picknick, dan zijn koelelementen een handige oplossing. Er zijn echter veel verschillende soorten koelelementen beschikbaar waardoor de keuze lastig kan zijn.

Bij het kopen van koelelementen zijn er verschillende criteria om rekening mee te houden. In dit artikel zullen we deze criteria verder toelichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van de beste koelelementen!

Grootte en vorm

Koelelementen zijn er in verschillende maten en vormen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die past bij de grootte van de koeltas of koelbox die je gebruikt. Je wilt er ook voor zorgen dat het koelelement past bij de grootte van de koeltas of koelbox zodat hij deze optimaal koelt.

Heb je een grote koeltas of koelbox is het verstandig om voor een groter koelelement te gaan. Bij een kleinere tas of box kan je kiezen voor een kleiner koelelement of een flexibel koelelement.

Materiaal

Koelelementen zijn er in verschillende materialen, waaronder plastic en gel. Plastic koelelementen zijn duurzaam en herbruikbaar, terwijl gel koelelementen flexibeler zijn en beter kunnen worden aangepast aan de vorm van de koeltas. 

Bevriestijd

Sommige koelelementen moeten langer in de vriezer blijven dan andere voordat ze klaar zijn voor gebruik. Het is belangrijk om te weten hoe lang het duurt voordat het koelelement volledig is bevroren, zodat je het op tijd uit de vriezer kunt halen voor gebruik.

Koeltijd

De duur van de koeltijd is ook belangrijk om te overwegen. Sommige koelelementen blijven langer koud dan andere, dus je wilt er een kiezen die voldoende koeling biedt voor de tijd die je nodig hebt om je eten en drinken koel te houden.


Wat zijn de beste Koelelementen van 2024? 

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van Koelelementen is het tijd om onze Top 5 Beste Koelelementen bekend te maken. Voor deze Top 5 hebben we onder andere gekeken naar bovenstaande criteria, prijs / kwaliteit en ervaringen van anderen. 

1. DULA Koelelementen - blauw

DULA Koelelementen - blauw - 6 stuks - 400 gram - 16x9x3,2cm

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

De DULA Koelelementen - blauw komen als beste uit onze test. Dit heeft hij mede te danken aan zijn goede prijs / kwaliteitsverhouding. Ook zijn deze koelelementen in 200 gram, 400 gram en 750 gram te bestellen. 

Doordat ze in verschillende maten te bestellen zijn is er altijd wel een grootte bij die past bij jouw koelbox of koeltas. De Elementen bevriezen tot een temperatuur van -18 graden waardoor die goed is om je eten en drinken voor uren koud te houden.

Een ander bijkomend voordeel van deze koelelementen is dat de inhoud hiervan niet giftig is. Mocht hij op een manier toch kapot gaan is dit een hele fijne toevoeging. 

Voordelen DULA Koelelementen - blauw

 • Uitstekende Prijs / Kwaliteitsverhouding
 • In verschillende maten
 • Tot -18 graden
 • De inhoud is niet giftig

Nadelen DULA Koelelementen - blauw

 • Geen

2. Set van 3 mini koelelementen gekleurd

Set van 3 mini koelelementen gekleurd

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.9

De Set van 3 mini koelelementen gekleurd zijn de beste optie als je op zoek bent naar kleine koelelementen. Deze compacte koelelementen zijn 7 x 2 x 8 cm groot en passen zijn daardoor goed geschikt om kleine koeltasjes te koelen. 

Buiten zijn functionaliteit zien deze elementjes er ook nog eens super leuk uit. In het pakket zitten drie koelelementen. Een groene, roze en blauwe.    

De prijs van deze elementen zijn ook nog eens iets om blij van te worden. Benieuwd? Klik dan op bovenstaande knop om de beste prijs te zien!

Voordelen Set van 3 mini koelelementen gekleurd

 • Klein van formaat
 • Leuke kleuren
 • Voordelige koop

Nadelen Set van 3 mini koelelementen gekleurd

 • Niet geschikt voor grotere koelboxen en koeltassen

3. Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.7

De Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting is de beste optie als je opzoek bent naar een coldpack waarmee je ook blessures kan koelen. Zo is hij namelijk zowel koud als ook warm te gebruiken. 

Buiten dat je deze koelelementen kunt gebruiken voor het behandelen van je blessures is hij ook handig om mee te nemen in je koelbox of koeltas. Wel blijft deze iets minder lang koud dan de andere (traditionele) koelelementen. 

In de set krijg je verschillende maten coldpacks geleverd en is deze inclusief draagband. Hierdoor kan je makkelijk en doeltreffend de juiste plek koelen zonder dat je het element vast hoeft te houden. Samen met je campingstoel kan je dit dus gemakkelijk meenemen op vakantie!

Voordelen Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

 • Warm en koud te gebruiken
 • Geschikt voor verschillende doeleindes
 • Verschillende maten
 • Inclusief draagbanden

Nadelen Groots Hot & Cold Pack – 8 Gel Packs Inclusief 2 Houders met Klittenbandsluiting

 • Niet specifiek geschikt voor koelen van eten en drinken

4. Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

De Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack is het beste koelelement als je opzoek bent naar een compact en plat koelelement. Hij is namelijk maar 1,5 cm hoog. Hierdoor neemt hij veel minder ruimte in. 

Ook blijft dit koelelement flexibel ondanks dat deze bevroren is. Hierdoor past hij op de kleine plekjes in de vriezer en kun je hem makkelijk tussen het eten en het drinken in stoppen. 

Buiten dat het koelelement goed geschikt is om eten en drinken te koelen is hij ook te gebruiken voor blessures. Door het flexibele ontwerp kan je hem goed om de pijnlijke plek heen buigen. En hij is ook nog eens op te warmen. 

Voordelen Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

 • Compact en plat
 • Flexibel
 • Multifunctioneel

Nadelen Platte Koelelementen - 3 stuks - Hot / Cold Pack - 10 x 20 cm - 180 gram - coolpack

 • Kan minder goed grotere ruimtes koelen

5. Koelelementen 4 stuks

Koelelementen 4 stuks

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De Koelelementen 4 stuks is de beste keuze als je op zoek bent naar een goedkoop koelelement. Deze set van 4 stuks is namelijk zeer voordelig geprijsd. Via bovenstaande knop zie je de beste prijs die wij voor je hebben gevonden.

Het formaat van deze koelelementen zijn 15 x 8 x 2 cm en hebben een inhoud van 220 cc. Zo zijn ze goed geschikt voor de gemiddelde koelboxen en koeltassen. 

Ook hebben deze koelelementen goede reviews van andere gebruikers. Kortom, een goede aankoop voor een voordelige prijs!

Voordelen Koelelementen 4 stuks

 • Zeer voordelig
 • Goede reviews
 • Goede maat

Nadelen Koelelementen 4 stuks

 • Iets langere levertijd dan de andere opties

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Koelelementen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Koelelementen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Koelelementen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Koelelementen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>