Best Geteste Koffer 20KG

TravelZ Big Bars Grote Reiskoffer 78 cm review

TravelZ Big Bars Reiskoffer

Ben je voor je vakantie nog op zoek naar een koffer 20KG? Dan kunnen wij je de TravelZ Big Bars Reiskoffer zeker aanbevelen. Deze koffer is uit onze test gekomen als beste koffer 20KG 2024! Met de koffer kan je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie meenemen. Dit omdat de koffer van het merk TravelZ een inhoud heeft van maar liefst 106 liter. De binnenkant van de koffer is ongedeeld in 2 vakken met ieder gekruiste spanbanden om je spullen op hun plaats te houden. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste koffer 20KG? Klik dan snel op de onderstaande button!

De zomervakantie staat voor de deur en net zo als iedereen kijken wij hier ook heel erg naar uit. Misschien ga je wel op vakantie, maar heb je nog geen koffer gevonden waarin je alle spullen mee kan nemen. 

Veruit de meeste luchtvaartmaatschappijen accepteren koffer die 20 kilo wegen. Alleen moet je er wel voor zorgen dat je een koffer in huis hebt waar 20 kilo aan bagage in kan. 

Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar de beste koffers 20KG van dit moment. Wij hebben de koffers geselecteerd door een koffer 20KG test uit te voeren. Wij hebben de koffers onder andere getest op prijs en kwaliteit. 

Aan de hand van onze testresultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste opties van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 beste Koffers 20KG

TravelZ Big Bars Grote Reiskoffer 78 cm review

Beste koop Koffer 20KG
1.  TravelZ Big Bars Reiskoffer

Beste Koffer 20KG met OKOBAN registratie
2.  CarryOn Skyhopper Reiskoffer

Beste Eastpak Koffer 20KG
3. Eastpak TRANVERZ M Reiskoffer

Beste Lichte Koffer 20KG
4. Royal Swiss - Reis koffer

Beste Samsonite Koffer 20KG
5. Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER

Top 10 beste Koffers 20KG

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste koffers 20KG bij een van de grootste webshops van Nederland!


Waar moet op je letten bij het kopen van een koffer 20KG?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel enthousiast geworden en wil je een koffer 20KG kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van een koffer klinkt makkelijker dan het is. 

Er zijn natuurlijk heeft veel verschillende soorten koffers te koop, waardoor het lastig kan zijn om een optie te vinden die goed bij je past. Zeker als je vlak voor je vakantie nog op zoek bent naar een koffer. 

Om die reden hebben wij een aantal punten opgesteld die je kunnen helpen met het vinden van de juiste koffer. Wij raden je aan om deze punten goed door te lezen, want ze lijken sterk op die van de beste koffer 20KG volgens de consumentenbond. 

Inhoud in liters

Allereerst is het handig om te kijken naar de inhoud in liters. De inhoud in liters geeft aan hoeveel er ongeveer in de koffer past. De inhoud in liters staat altijd aangegeven in de productomschrijving en kan per soort koffer sterk verschillen. Als je graag 20 kilo bagage mee wil nemen raden wij je aan om voor een koffer te kiezen met minimaal 78 liter inhoud. Op deze manier weet je zeker dat je genoeg spullen mee kan nemen. 

Materiaal 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de koffer. Je kunt dan kiezen tussen een hardcase of softcase koffer. De hardcase koffer worden over het algemeen gemaakt van polypropyleen. Dit is een stevig materiaal dat goed tegen een stootje kan. De sofcase koffer worden over het algemeen gemaakt van polyester. Alfhankelijk van je voorkeur voor een bepaald materiaal kun je kiezen voor een koffer. 

TSA-slot 

Als derde is het belangrijk om te controleren of de koffer beschikt over een TSA-slot. De meeste koffers zijn voorzien van een TSA-slot. Het TSA-slot kan door veiligheidsinstanties worden herkend en opengemaakt door middel van een speciale loper. Op deze manier kan het slot en de koffer niet beschadigen. Zo kan je de koffer een opnieuw gebruiken als deze een keer is opengemaakt op de luchthaven. 

Aantal vakken in de koffer

Als laatste is het handig om te controleren hoeveel vakken de koffer heeft. De meeste koffers hebben twee grote vakken en twee kleine vakken. De vakken zorgen ervoor dat je het gewicht beter kan verdelen en dat je spullen nauwelijks verschuiven tijdens het reizen.


Wat is de beste koffer 20KG van 2024? 

Nu je al een glimp hebt kunnen opvangen van onze top 5 en weet waar je op moet letten is het tijd voor onze uitgebreide top 5. In onze uitgebreide top 5 zullen wij wat extra informatie geven over de producten. 

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wijl alle door ons geselecteerde producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende koffers geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste koffer tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een koffer 20KG aanbieding. 

1. TravelZ Big Bars Reiskoffer

TravelZ Big Bars Grote Reiskoffer 78 cm review

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

8.5

Wij van Reistijger zijn op zoek gegaan naar de beste koffer voor 20 kilo voor jouw volgende vakantie. De TravelZ Big Bars Reiskoffer is uit onze koffer test gekomen als beste koffer 20KG 2024! 

TravelZ Big Bars is al jaren een van de best verkochte koffers van het Nederlandse merk TravelZkoffers. Niet gek dus dat deze koffer ook uit onze test is gekomen als best getest. De koffer is een echt lichtgewicht met veel ruimte. 

Ook wordt de veiligheid van je spullen gewaarborgd omdat deze koffer voorzien is van een TSA-cijfercombinatieslot. Dit cijfercombinatieslot aan alle IATA-normen en wordt erkend door bagage afhandelaars. 

De binnenkant van deze koffer is opgedeeld in twee verschillende vakken met een inpakriem. Dit zorgt ervoor dat je spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen. Ook kunnen deze vakken worden afgesloten met een rits.

Voordelen TravelZ Big Bars Reiskoffer

 • Best verkochte koffer van TravelZ
 • Heeft 4 wielen die om hun as kunnen draaien 
 • Beschikt over een TSA-cijfercombinatieslot 
 • Nette binnenvoering met ritsvakken en pakriemen 

Nadelen TravelZ Big Bars Reiskoffer

 • De kleur komt soms niet overeen met de afbeelding

2. CarryOn Skyhopper Reiskoffer

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je op zoek naar een koffer die ook jouw privacy goed beschermd? Het kan natuurlijk voorkomen dat je koffer zoek raakt tijdens het reizen, maar door het adreslabel kan iedereen jouw adresgegevens zien. 

Wij kunnen heel goed begrijpen dat je dat niet wil. Wij kunnen jou dan de CarryOn Skyhopper Reiskoffer zeker aanbevelen. Deze koffer kwam namelijk uit onze test als beste koffer 20KG met OKOBAN registratie. 

Het gebruiken van het adreslabel is met deze koffer verleden tijd, elke koffer heeft namelijk een uniek OKOBAN nummer. Dit nummer kan je gratis registeren op de website en wordt erkend door meer dan 3.000 luchthavens wereldwijd. 

Verder is de koffer aan de binnenkant opgedeeld in twee vakken met gekruiste spanbanden. De koffer kan ook goed op slot want deze is voorzien van een TSA-cijfercombinatieslot. 

Voordelen CarryOn Skyhopper Reiskoffer

 • Leverbaar in 6 kleuren en alle formaten
 • Een geweldige geluidskwaliteit, goede basweergave, nog beter dan de Partybox 310
 • Beschikt over vier dubbele silent wheels
 • CarryOn is een Nederlands merk

Nadelen CarryOn Skyhopper Reiskoffer

 • Het handvat is niet zo stevig

3. Eastpak TRANVERZ M Reiskoffer

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar een goede koffer 20KG die gemaakt is van stof? We snappen dat dit best een uitdaging kan zijn. De meeste koffers zijn over het algemeen van synthetische materialen. 

Het is ons gelukt om een goede koffer te vinden die gemaakt is van stof van een merk dat iedereen wel kent. Wij hebben namelijk de Eastpak TRANVERZ M Reiskoffer geselecteerd als beste Eastpak koffer 20KG. 

Iedereen kent het merk Eastpak wel, misschien heb je wel een rugzak van dit merk gehad op de middelbare school. Deze koffer is verkrijgbaar in vier verschillende formaten en in verschillende kleuren. 

De koffer is voorzien van een TSA-slot en heeft een grote ritssluiting voor het hoofdcompartiment. Ook kan je de koffer makkelijk meenemen over het vliegveld door middel van de uitschuifbare trekstang en de soepele wielen. 

Voordelen Eastpak TRANVERZ M Reiskoffer

 • Softcase koffer
 • Van het bekende tassenmerk Eastpak 
 • Voorzien van een TSA-slot
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren  

Nadelen Eastpak TRANVERZ M Reiskoffer

 • Voor sommige gebruikers is de koffer wat onpraktisch 

4. Royal Swiss - Reis koffer

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als je 20 kilo aan bagage wil meenemen wil je wel dat je koffer licht is ondanks als dat gewicht. Dit heeft als voordeel dat je zoveel mogelijk gewicht kwijt kan in de koffer zodat je alles mee kan nemen. 

Wij zijn dan ook op zoek gegaan aan een lichte koffer en die hebben wij gevonden. Wij hebben de Royal Swiss - Reis koffer geselecteerd als beste lichte koffer 20KG deze koffer is makkelijk te tillen. 

De koffer heeft een harde en veilige buitenkant die goed tegen een stootje kan. Ook heeft de koffer een uitschuifbare aluminium trekstang en is voorzien van een driedelig cijferslot. 

De binnenkant van deze koffer heeft een overzichtelijke indeling. De binnenkant heeft een vak met een divider en het andere vak heeft een handig ritsvak. Beide vakken hebben gekruiste spanbanden. 

Voordelen Royal Swiss - Reis koffer

 • Extra handvat aan de zijkant 
 • 3-cijferig combinatieslot
 • De aluminium trekstang is verstelbaar in twee hoogtes
 • Gemaakt uit krasbestendig lichtgewicht materiaal

Nadelen Royal Swiss - Reis koffer

 • De gebruiksaanwijzing is in het Engels

5. Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn alweer aangekomen bij de laatste optie van onze top 5, maar de plek in de top 5 zegt niks over de kwaliteit van de koffer. Misschien is dit wel de koffer die het beste bij jouw past. 

Wij hebben namelijk de Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER geselecteerd als beste Samsonite koffer 20KG. Het merk Samsonite staat bekend om zijn koffers en kon natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. 

Deze koffer is gemaakt van polypropyleen, hierdoor is deze koffer erg stevig en kan goed tegen een stootje. Ook heeft deze koffer een speciale rubberen afdichting die de inhoud tegen vocht beschermd. 

De sluiting is een TSA slot. Dit slot wordt in veel landen erkend, een voorbeeld hiervan is de Verenigde Staten. Het slot is verwerkt in de koffer zodat deze niet kan beschadigen tijdens het reizen. 

Voordelen Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende formaten 
 • Dichting om vochtinsijpeling te vermijden
 • Beschikt over een TSA slot 
 • De binnenkant is opgedeeld in twee vakken 

Nadelen Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER

 • Niet 100% waterdicht

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel koffers 20KG hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 koffers 20KG getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de koffers 20KG op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste koffers 20KG op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>