Best Geteste Kofferlabel

TRVLMORE Kofferlabel - 7 Stuks - voor Koffers en Tassen - Meerdere kleuren

TRVLMORE Kofferlabel 

Ga jij binnenkort op vakantie en ben je bang dat je koffer zoek raakt tijdens het reizen? Dan raden wij je aan om je koffer te voorzien van het TRVLMORE Kofferlabel. Dit label is namelijk uit onze test gekomen als beste kofferlabel 2024! Met deze labels van het merk TRVLMORE kun jij je koffers voorzien van persoonlijke informatie zoals e-mailadres en telefoonnummer. Als je koffer dan achterblijft op de luchthaven kan het personeel contact met je opnemen als zij de koffer hebben gevonden. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor dit beste kofferlabel? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Vorige zomer was het natuurlijk een grote chaos op de luchthaven Schiphol, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Een van de problemen was het personeelstekort bij het afhandelen van alle bagage. 

Door dit personeelstekort zijn er veel koffers zoek geraakt en achter gebleven op de luchthaven. Toch konden veel koffers met hun rechtmatige eigenaar worden herenigd omdat deze voorzien waren van een kofferlabel. 

Op dit label staan persoonlijke gegevens van de eigenaar zoals het telefoonnummer, e-mailadres en naam. Ook kun je je koffer natuurlijk makkelijker herkennen als deze voorzien is van een opvallend label. 

Maar wat is een goed kofferlabel? Om er achter te komen wat de best geteste opties zijn hebben wij een kofferlabel test uitgevoerd. De testresultaten hebben wij samengevoegd in een handige top 5. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 beste Kofferlabels

TRVLMORE Kofferlabel - 7 Stuks - voor Koffers en Tassen - Meerdere kleuren

Beste Koop Kofferlabel
1. TRVLMORE Kofferlabel 

Beste Aluminium Kofferlabel
2. Thousandtravelmiles® – Aluminium Bagagelabel 

Beste Kofferlabel met Kofferriem
3. Thousandtravelmiles® – Kofferriem + 2 stuks Aluminium bagagelabels

Beste Design Kofferlabel
4. BOTC Kofferlabel - 5 stuks 

Beste Budget Kofferlabel
5. KELERINO. Kofferlabels 

Top 10 beste Kofferlabel

Wil je een kofferlabel kopen, maar weinig tijd? Klik dan op de knop hieronder om direct de top 10 beste kofferlabels te bekijken. Dat is eenvoudig én snel!


Waar moet je op letten bij het kopen van een kofferlabel?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een van de door ons geselecteerde kofferlabels kopen. Toch is een kofferlabel kopen makkelijk gezegd dan gedaan, want er zijn heel veel verschillende labels te koop. 

Daarom hebben wij van Reistijger de onderstaande punten opgesteld zodat je weet waar je op moet lekker als je een label voor je koffer gaat kopen. Wij raden je dan ook aan om deze punten goed door te lezen. 

Als je namelijk goed op deze punten let kan je een miskoop voorkomen. Dit omdat onze punten sterk lijken op die van het beste kofferlabel volgens de consumentenbond. 

Materiaal 

Allereerst is het goed om te kijken naar het materiaal van het kofferlabel. Als het label niet van een stevig materiaal is gemaakt kan deze binnen de kortste keren van je koffer afvallen. Om die reden hebben wij voor onze top 5 uitsluitend kofferlabels geselecteerd die van kunstleer en aluminium zijn gemaakt. Deze materialen zijn zeer stevig en kunnen dan ook goed tegen een stootje. 

Aantal stuks 

Als tweede is het handig om te kijken hoeveel stuks er in een verpakking zitten. Zo kun je enkele kofferlabels kopen, maar als je meerdere koffers hebt, is het natuurlijk handig om een verpakking te kopen met meerdere kofferlabels.

Zo kun je voor je volgende reis alle koffers voorzien van een label. Je kunt ook gemakkelijk een kofferweegschaal meenemen, zodat het nooit te zwaar zal zijn. Altijd handig!

Hoe te bevestigen? 

Als derde is het natuurlijk handig dat je controleert hoe je het label het beste aan je koffer kan bevestigen. De labels uit onze top 5 kun je gemakkelijk aan je koffer vast maken door middel van de kunstleren gesp of het staaldraad dat aan de aluminium labels vast zit. 

Kleur

Als laatste is het handig om te kijken naar de kleur van het kofferlabel. Wij raden je aan om te kiezen voor een opvallend label. Zo kan je de koffer op de bagageband snel herkennen. Ook als je koffer achterblijft op de luchthaven kan het bagagepersoneel je koffer sneller identificeren en contact met je opnemen als je koffer is gevonden. 


Wat is het beste kofferlabel van 2024? 

Je hebt natuurlijk al een glimp kunnen opvangen van onze top 5 en in dit gedeelte van het artikel komt onze top 5 nog een keer voorbij! Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. 

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle door ons geselecteerde producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen.

Ook hebben wij verschillende kofferlabels geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste kofferlabel tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder! 

1. TRVLMORE Kofferlabel 

TRVLMORE Kofferlabel - 7 Stuks - voor Koffers en Tassen - Meerdere kleuren

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

8.5

Wij van Reistijger zijn op zoek gegaan naar de best geteste kofferlabels van dit moment. Het TRVLMORE Kofferlabel is uit onze test gekomen als beste kofferlabel 2024! Kortom het reisaccessoire wat je in huis moet halen! 

Deze labels zijn gemaakt van PU leer, dit is een stevig en sterk materiaal dat goed tegen een stootje kan. Ook hebben de kofferlabels een tijdloos design, zo kun je ze lang gebruiken. 

En deze labels zijn niet alleen geschikt voor koffer, maar ook nog eens voor backpacks en tassen. Dat is handig want als er te weinig ruimte is in de bagagevakken worden trolleys en grote tassen verplaatst naar het bagageruim. 

Ook beschikt dit product over een schrijfbaar label met privacy cover. Door middel van de privacy cover worden je persoonlijke gegevens beschermt, tenzij je koffer zoek raakt natuurlijk. 

Voordelen TRVLMORE Kofferlabel 

 • Gemaakt van PU leer 
 • Geschikt voor alle soorten bagage
 • Heeft een privacy cover 
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nadelen TRVLMORE Kofferlabel 

 • Niet gemaakt van echt leer

2. Thousandtravelmiles® – Aluminium Bagagelabe

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.2

Ben jij voor je volgende vakantie op zoek naar een kofferlabel die goed tegen een stootje kan? Dan kunnen wij je het Thousandtravelmiles® – Aluminium Bagagelabel zeker aanbevelen. 

Deze set van kofferlabels bestaat uit maar liefst vier stuks en ze zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is zoals bekend een erg stevig materiaal dat goed tegen een stootje kan. 

Door dat de labels gemaakt zij van dit materiaal hoef jij je geen zorgen te maken dat het label stuk gaat tijdens het in- en uitlaten van de bagage. Kortom, je kan zonder zorgen het vliegtuig instappen.

Ook kan het bagagelabel gemakkelijk bevestigd worden door middel van de staalkabel. Het enige wat je hoeft te doen is de kabel in de bevestiging te draaien en je koffer is dan voorzien van een label. 

Voordelen Thousandtravelmiles® – Aluminium Bagagelabe

 • Gemaakt van aluminium 
 • Moet worden bevestigd door middel van staaldraad
 • Set van 4 kofferlabels 
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren 

Nadelen Thousandtravelmiles® – Aluminium Bagagelabe

 • De labels zijn erg dun 

3. Thousandtravelmiles® – Kofferriem + 2 stuks Aluminium bagagelabels

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.8

Prijs / kwaliteit

7.9

Ben je bang dat je koffer tijdens de vlucht breekt of is je koffer een keer opengebroken toen deze achter is gebleven op het vliegveld? Wij snappen dat is erg vervelend is en voelt als een inbreuk op je privacy. 

Voor iedereen die dit een keer heeft meegemaakt hebben wij het Thousandtravelmiles® – Kofferriem + 2 stuks Aluminium bagagelabels geselecteerd als beste kofferlabel met kofferriem. 

Met deze set kan jij je koffer niet alleen voorzien van een bagagelabel, maar je kan ook je koffer voor zien van een extra beveiliging door middel van de bagageriem. 

De kofferlabels zijn gemaakt van een stevig aluminium en de kofferriem is gemaakt van nylon wat ook een zeer sterk materiaal is. Verder is je koffer goed te herkennen op de bagageband door de opvallende kleur van de riem. 

Voordelen Thousandtravelmiles® – Kofferriem + 2 stuks Aluminium bagagelabels

 • De labels zijn geschikt voor ruim- en handbagage
 • De gesp is voorzien van een cijferslot 
 • Ook verkrijgbaar in andere kleuren 
 • De riem is verstelbaar en past om iedere koffer 

Nadelen Thousandtravelmiles® – Kofferriem + 2 stuks Aluminium bagagelabels

 • De handleiding om het cijferslot mee in te stellen is wat onduidelijk 

4. BOTC Kofferlabel - 5 stuks 

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je kleurenblind of vind je het lastig om kleuren van elkaar te onderscheiden? Wij snappen dan heel goed dat het voor jou niet handig kan zijn om een kofferlabel te kopen met een opvallende kleur. 

Gelukkig hebben wij hier rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze top 5. Wij hebben namelijk het BOTC Kofferlabel - 5 stuks geselecteerd als beste design kofferlabel. 

Deze kofferlabels zijn namelijk makkelijk te herkennen door het vliegtuig dat op de labels is afgebeeld. Door het zwart-wit contrast is het label makkelijk te herkennen voor mensen met een kleur achterstand. 

De labels zelf zijn gemaakt van metaal met een aluminiumlegering. Dit zorgt ervoor dat het label niet snel zal buigen. Ook zijn deze labels verkrijgbaar in verschillende designs. 

Voordelen BOTC Kofferlabel - 5 stuks 

 • Gemaakt van metaal met een aluminiumlegering 
 • Zeer geschikt voor mensen met een kleur achterstand
 • Ook leuk om cadeau te geven 
 • Je bagage is makkelijk te herkennen door het vliegtuiglogo 

Nadelen BOTC Kofferlabel - 5 stuks 

 • Het schrijfgedeelte gaat soms niet makkelijk uit het label

5. KELERINO. Kofferlabels 

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je graag een kofferlabel kopen, maar wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Wij begrijpen heel goed dat je liever al je geld uit geeft op de plaats van bestemming. 

Gelukkig zijn er ook goede kofferlabels te koop voor mensen met een wat kleiner budget. Om die reden hebben wij de KELERINO. Kofferlabels geselecteerd als beste budget kofferlabel. 

Dit kofferlabel van het merk KELERINO is dan wel de goedkoopste optie uit de lijst, maar de kwaliteit is er zeker niet minder om. Dit kofferlabel is namelijk gemaakt van PU leer. 

Dit label kan gemakkelijk worden vast gemaakt aan de koffer door middel van de gesp. Ook is het venster voorzien van een klepje waarmee jij je persoonlijke gegevens kan afschermen. Zo wordt je privacy gewaarborgd. 

Voordelen KELERINO. Kofferlabels 

 • Zeer goede kwaliteit
 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • Gemaakt van PU leer 
 • Voorzien van privacy venster 

Nadelen KELERINO. Kofferlabels 

 • Geen voordeelverpakking

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kofferlabels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 kofferlabels onderzocht. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de kofferlabels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kofferlabels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>