Best Geteste Kofferriem

TRVLMORE Kofferriem met TSA Cijferslot review

TRVLMORE 4 Pack Kofferriem

Met de TRVLMORE 4 Pack Kofferriem ga je altijd met een veilig gevoel op reis. Door deze kofferriem valt je koffer altijd op en gaat hij niet ongestoord open tijdens de reis. Door het 3 cijferig TSA slot kan er niemand de koffer openmaken zonder toestemming. Door het TSA slot is hij ideaal voor Amerika en Canada. Door het hoogwaardige nylon is de kofferriem zeer stevig en gaat hij langere tijd mee. Kortom de beste kofferriem van 2024!

Lekker op reis gaan naar een leuke vakantiebestemming. Daar heeft iedereen natuurlijk zin. Al je mooie kleding mee in je bagagekoffer om de mooiste vakantiefoto's te maken. Je wilt niet dat ze onderweg gestolen worden. Daarvoor is een kofferriem om je spullen te beschermen als jij er niet bij bent. 

Een kofferriem zorgt ervoor dat mensen niet bij jouw bagage kunnen komen. Dit geeft een extra veilig gevoel als jij lekker zit te ontspannen in het vliegtuig.

Maar wat is de beste kofferriem voor jou? In dit artikel kom je erachter waarmee jij het veiligst op reis kan gaan!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kofferriemen

TRVLMORE Kofferriem met TSA Cijferslot review

Beste ergonomische heren fietszadel 
1.  TRVLMORE 4 Pack Kofferriem

BOTC Kofferriem

Beste sport Fietszadel voor Heren
2. BOTC Kofferriem

Thousandtravelmiles® Kofferriem

Beste budget Fietszadel voor Heren 
3. Thousandtravelmiles® Kofferriem

ABUS Kofferriem

Beste casual sport Fietszadel voor Heren
4. ABUS Kofferriem

Trendo Kofferriem

Beste Bruine Fietszadel voor Heren
5. Trendo Kofferriem

Top 10 beste Kofferriemen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kofferriemen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Kofferriem?

Het kopen van een kofferriem kan natuurlijk best lastig zijn. Want waar moet je nou allemaal op letten bij de aankoop van een kofferriem? Er is een groot assortiment aan kofferriemen beschikbaar. Die hebben allemaal een ander model of functies. Maar wat is nu echt belangrijk?

Daarom vertellen we je hieronder wat je moet weten om jouw eigen, weloverwogen keuze te kunnen maken - zo ben je niet afhankelijk van de beste kofferriem volgens de consumentenbond en kies je zelf de beste kofferriem aanbieding uit!

Materiaal

Het materiaal van een kofferriem is misschien belangrijker dan je denkt. Doordat de meeste koffer helemaal ramvol worden gestopt met allerlei bagage kan hij amper dicht. Wanneer hij eenmaal dicht is, wordt er een kofferriem erover heen gedaan om te zorgen dat hij dicht blijft. 

Als het materiaal van slecht kwaliteit is zal de band al de druk niet kunnen houden en barst de koffer nog steeds open. Wij raden daarom aan om te kijken van welk materiaal de riem gemaakt is en of het een sterk materiaal is

Kleur

Waarom is het zo belangrijk om naar de kleur te kijken van een kofferriem? Dat is een hele goede vraag om te stellen. Het is echter best belangrijk want een ander voordeel van een kofferriem is dat je koffer beter zichtbaar wordt in de honderden koffers. 

Als jij op vakantie gaat, heeft bijna iedereen een koffer mee die tegenwoordig allemaal op elkaar lijken. Het is dan zeer lastig om de juiste koffer te vinden. Door een vele kleur kan je precies zien welke van jou is.

Slot

Als je een kofferriem hebt wil je natuurlijk dat hij vast blijft zitten. Dit kan gedaan worden door een kliksysteem of een slot. Het fijne van een slot is dat jij hem alleen open kan doen. Hierdoor weet je zeker dat niemand in je koffer heeft lopen kijken of nog erger lopen stelen. 

Sinds de aanvallen op 9/11 zijn Amerika en Canada zeer streng geworden. Ze moeten elke koffer open kunnen maken, ook al zit er een slot op.

Met een TSA slot kunnen ze de koffer openmaken zonder het slot te slopen. Ga jij binnenkort naar deze landen toe is het verstandig om zo'n slot te halen.


Wat is de beste Kofferriem van 2024? 

Je wilt natuurlijk de beste kofferriem hebben voor je geld. Maar wat is dan de beste kofferriem van 2024? Dat is een vraag die niet met een antwoord kan beantwoorden. Dit komt omdat iedereen in een andere situatie zit. 

Het kan zo zijn dat je een grootte of kleine koffer hebt. Dan is een andere kofferriem beter voor dat formaat. In elke situatie is een ander product beter.

Toch hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de populairste kofferriemen op een rijtje hebben gezet. De 5 opties die wat ons betreft het beste zijn vind je hieronder, lees dus gauw verder. 

1. TRVLMORE 4 Pack Kofferriem

TRVLMORE Kofferriem met TSA Cijferslot review

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.0

Prijs / kwaliteit

9.3

Op de nummer een positie in deze top 5 staat de TRVLMORE 4 Pack Kofferriem. Deze kofferriem is ideaal voor als je op reis gaat en je wilt extra beveiliging voor je bagage. 

Heb je nu een hele grote koffer of toch een wat kleinere. Dat maakt niet uit voor deze kofferriem. Doordat hij verstelbaar is tot 180 cm past hij om bijna elke koffer heen. 

In je koffer kunnen waardevolle spullen zitten zoals een laptop, maar het kunnen ook spullen zijn die van grote emotionele waarde kunnen zijn voor jou. Deze spullen wil je niet kwijt raken. Door het 3-cijferig TSA-slot kan niemand als jij er niet bij bent in je koffer. Je kunt met een gerust hart op reis!

De kofferband is gemaakt van hoogwaardig nylon. Dit materiaal is extra stevig en ondersteunt de koffer. Dat is geen overbodige luxe bij sommige overvolle koffers.

De band zorgt dat de koffer niet opeens openspringt. Door de felle kleuren is je koffer snel gespot op de bagageband. Waardoor jij snel kan genieten van de vakantie.

Voordelen TRVLMORE 4 Pack Kofferriem

 • 180 cm lang
 • Beschikt over een 3-cijferig TSA-slot
 • Gemaakt van hoogwaardig nylon
 • In 3 opvallende kleuren beschikbaar

Nadelen TRVLMORE 4 Pack Kofferriem

 • Geen

2. BOTC Kofferriem

BOTC Kofferriem

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.9

Met de BOTC Kofferriem raak jij nooit meer je bagage kwijt. Door de bagage labels kan iemand je bellen door de gegevens die erop staan. Je hoeft nooit meer te stressen dat je koffer nooit meer gevonden wordt.

Bij het kopen van de BOTC kofferriem krijg je niet een maar twee kofferriemen. Het voordeel hiervan is dat de koffer horizontaal en verticaal beschermd wordt. De koffer zal bijna niet meer open kunne springen. Waardoor al je spullen in de koffer blijven.

Doordat de kofferriem gemaakt is van polypropyleen. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het sterk, maar ook duurzaam is. Zo ben je toch goed bezig en blijft je koffer goed dicht. 

Met de bijgeleverd bagage labels kun je al je gegevens opzetten mocht hij opeens ergens anders belanden. Hierdoor is de kans vele malen groter dat jij je koffer terugvindt. De bagage labels beschermen de gegevens goed waardoor hij altijd aan je koffer blijft.

Voordelen BOTC Kofferriem

 • 2 bagageriemen
 • Gemaakt van polypropyleen
 • Kunnen een kracht van 400 ponden weerstaan
 • Je krijgt 2 bagage labels

Nadelen BOTC Kofferriem

 • Geen cijferslot

3. Thousandtravelmiles® Kofferriem

Thousandtravelmiles® Kofferriem

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben je voor je gevoel uren aan het zoeken wat nou de juiste koffer is? Dat probleem is met de Thousandtravelmiles® Kofferriem opgelost! Doordat de band zeer felle kleuren heeft weet je meteen welke koffer van jou is.

De kofferriem is gemaakt van nylon. Met dit materiaal weet je dat het voor een langere tijd meegaat doordat het zeer sterk is. Om de riem vast te zetten is er een kliksysteem met een cijfer slot erop aangesloten zodat jij hem alleen open kan doen. 

Met een breedte van 5 cm is de band van een afstandje te zien. Op een vliegveld met honderden koffers is dat geen overbodige luxe. Want elke koffer met dezelfde kleur lijkt op elkaar. Met deze brede band is je koffer makkelijk te onderscheiden.

Vliegmaatschappijen doen altijd moeilijk over het gewicht van de koffer. Want als hij te zwaar is moet er extra betaald worden. Met een gewicht van maar 101 gram is de kofferriem niet zwaar. Waardoor je niet extra hoeft te betalen.

Voordelen Thousandtravelmiles® Kofferriem

 • Gemaakt van nylon
 • Een 3 cijfer slot
 • De band is 5 cm breed
 • Heeft een gewicht van 101 gram

Nadelen Thousandtravelmiles® Kofferriem

 • Geen TSA slot

4. ABUS Kofferriem

ABUS Kofferriem

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ga je toevallig op reis naar Amerika of Canada? Dan is de ABUS Kofferriem ideaal voor deze reis. Door de regels in deze landen is een TSA slot bijna een must. 

Door de aanvallen op 9/11 zijn de regels in Amerika en Canada strenger geworden. Elke koffer moet open gemaakt worden. Met een TSA slot kunnen de beveiligers dat doen met een bepaalde sleutel. Met de ABUS Kofferriem hoef je niks te doen door het TSA slot. 

De riem heeft een maximale lengte van 192 cm. Echter is de riemlengte aanpasbaar naar de grootte van je koffer. Hierdoor past hij op elke koffer. 

Mocht je koffer zoek geraakt zijn tijdens de reis geen zorgen. Op de kofferriem zit een adresetiket waar je adres in kunt vullen. Hierdoor kan iemand je koffer terug naar huis sturen. 

Voordelen ABUS Kofferriem

 • Inclusief een TSA slot
 • De riemlengte is aanpasbaar
 • Er zit een adresetiket in verwerkt
 • Ideaal voor vakantie naar Amerika of Canada

Nadelen ABUS Kofferriem

 • Iets duurder dan de andere producten in deze top 5

5. Trendo Kofferriem

Trendo Kofferriem

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats in deze top 5 staat de Trendo Kofferriem. Deze kofferriem is ideaal als je wat minder geld wilt uitgeven aan een kofferriem. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding haal je een zeer goed product in huis.

De kofferriem heeft een maximale lengte van 155 cm. Dit is natuurlijk niet groot genoeg voor de grote koffers. Maar heb jij een kleine koffer en wilt hem toch beschermen dan is deze kofferriem perfect. Doordat hij verstelbaar is kan hij strak om de kleine koffer gedaan worden.

Je hoeft niet bang te zijn dat je koffer opeens onverwacht openspringt in het vliegtuig. Doordat de kofferriem gemaakt is van polyester. Dit materiaal is zeer stevig en houdt de koffer de hele vlucht dicht.

Voordelen Trendo Kofferriem

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Perfect voor de kleinere koffers
 • Gemaakt van polyester

Nadelen Trendo Kofferriem

 • Geen cijferslot

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Kofferriemen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kofferriemen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de Kofferriemen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kofferriem van dit moment is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>