Best Geteste Kooktoestel Camping

Campingaz Party Grill 400 CV Camping kooktoestel - 1 pits gas kooktoestel - 2000 Watt

Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel

Er is bijna niks gezelligers dan lekker op de camping koken voor het hele gezin. En hoe kun je dat beter doen dan met het Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel?

Zoals je ziet heeft het Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel echt heel veel verschillende soorten kookplaten, bakplaten, grills en nog veel meer. Allemaal gemaakt om jouw camping maaltijd zo divers en smakelijk mogelijk te maken.

De Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel werkt gelukkig gewoon op gas, zodat je altijd een betrouwbare bron van warmte hebt. Op het ruime oppervlak van 29 cm in doorsnede kun je voor een groot gezin snel gerechten op tafel krijgen.

Is dit niet een heerlijke toevoeging aan je camping collectie? Klik op de rode knop hieronder voor de beste prijs op dit moment!

Zo'n 1 keer per jaar kan het heel erg lekker zijn om je even te ontdoen van het dagelijks leven en te genieten van de natuur op een gezellige camping. Met het hele gezin samen spelletjes doen, badminton spelen en dan het belangrijkste: 's avonds een dikke trui aan trekken en een avondmaaltijd op tafel zetten.

Dat laatste kan nog een flinke klus zijn. Op een camping heb je natuurlijk geen toegang tot een oven, een magnetron of een waterkoker. Zeker niet op ouderwetse natuurcampings zonder stopcontacten bij elk veldje.

Om dan toch een lekkere maaltijd op tafel te krijgen, kun je gebruik maken van een camping kooktoestel. Een kooktoestel voor camping gebruik is dan ook erg populair onder hardcore kampeerders. 

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende camping kooktoestellen te vinden op het internet, en het is altijd lastig om te weten hoe goed deze zullen werken voor jouw situatie. Het is afhankelijk van de voorzieningen die je hebt en van heel veel andere factoren.

De beste kooktoestel camping producten vind je op Reistijger! Wij maken je kooktoestel camping aankoopbeslissing eenvoudig door de beste koop kooktoestel camping items voor je te testen en beoordelen op hun kwaliteit! We houden rekening met tientallen factoren, om zo zeker te zijn dat er voor iedereen een goed kooktoestel camping bij zit!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

63

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kooktoestellen Camping

Campingaz Party Grill 400 CV Camping kooktoestel - 1 pits gas kooktoestel - 2000 Watt

Beste koop kooktoestel camping
1.  Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel

Beste 2 pits kooktoestel camping
2. KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits

Beste 1 pits kooktoestel camping
3.KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 1 pits

Beste gas kooktoestel camping
4. Campingland Draagbaar Gasfornuis

Beste budget kooktoestel camping
5. Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits

Top 10 beste kooktoestel camping

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kooktoestellen camping.


Waar op letten bij het kopen van een kooktoestel camping?

Wat voor factoren letten we vooral op bij het selecteren van de beste kooktoestel camping? En welk kooktoestel camping is het beste voor jou? Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de producten die we geselecteerd hebben, ook goed bij jou passen. Vandaar de onderstaande criteria. Wat is het beste kooktoestel camping 2024? En past deze ook goed bij mijn behoeftes op de camping? Daar krijg je snel antwoord op!

Warmtebron

Elektrisch of gas? Dat is de ultieme vraag. Gas werkt altijd en overal. Elektrisch werkt alleen als je naar campings gaat met een elektriciteitsaansluiting bij je tent. Dat laatste is lang niet overal, maar elektrisch is wel een stuk goedkoper. De keuze is aan jou!

Multifunctionaliteit

Hoe multifunctioneel is je nieuwe kooktoestel camping? Bij sommige producten kun je er allerlei soorten gerechten op bereiden, bij anderen blijft het bij eenpanspasta. 

Formaat

Het formaat van een kooktoestel camping is belangrijk, vooral als je voor het hele gezin eten moet bereiden. Of voor het hele veldje. Nah, waarom niet gelijk de hele camping trakteren op je favoriete gerecht? Jij bepaalt!

Prijs

Bij een goede vakantie hoeft geld en luxe niet uit te maken. Een duur product kopen om je eten te bereiden is dus ook niet per se nodig! Een goedkoop kooktoestel camping kan dezelfde resultaten opleveren, al dan niet met iets meer moeite.


Wat is de beste kooktoestel camping van 2024? 

Om de beste kooktoestel camping producten voor je te selecteren hebben we ze uitgebreid getest. De beoordeling is gebaseerd op de bovenstaande criteria, maar uiteraard houden we ook rekening met de bouwkwaliteit, de prijs-kwaliteit verhouding en nog veel meer.

We weten zeker dat je blij gaat zijn met je aankoop, veel plezier ervan!

1. Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel

Campingaz Party Grill 400 CV Camping kooktoestel - 1 pits gas kooktoestel - 2000 Watt

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Zoals je ziet heeft het Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel echt heel veel verschillende soorten kookplaten, bakplaten, grills en nog veel meer. Allemaal gemaakt om jouw camping maaltijd zo divers en smakelijk mogelijk te maken.

De Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel werkt gelukkig gewoon op gas, zodat je altijd een betrouwbare bron van warmte hebt. Op het ruime oppervlak van 29 cm in doorsnede kun je voor een groot gezin snel gerechten op tafel krijgen.

De Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel heeft mogelijkheden tot bakken, grillen, koken en wokken. Bij al deze functies kan het vet worden opgevangen in een watercompartiment. De piëzo ontsteking maakt lucifers of gasbranders totaal overbodig en is tevens een stuk veiliger. Ideaal toch? Want samen met een reiswaterkoker zijn dit zeer belangrijke producten die je wilt meenemen.

Voordelen Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel

 • Geschikt voor bakken, grillen, wokken en zelfs koken
 • 29 cm doorsnede is genoeg voor grote gezinnen
 • Werkt op gas, dus altijd en overal inzetbaar
 • Fraai en praktisch ontwerp

Nadelen Campingaz Partygrill 400 CV Campingkooktoestel

 • Je kan alleen gasflessen van Campingaz zelf gebruiken

2.  KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je meer een ouderwetse koker? En neem je gewoon je eigen pannen mee naar de camping? De KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits is dan een geschikte oplossing voor jou!

Ten minste, als je naar moderne campings met elektriciteitsaansluitingen gaat. De KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits is namelijk elektrisch aangedreven, wat het een simpel en veilig product maakt om te gebruiken op de camping.

Tevens is deze elektrische kookplaat van Kitchenbrothers erg snel in gebruik. Binnen 7 minuten heb je een pan met 1 liter water kokend! Met de draaiknoppen stel je zelf de warmte af en de twee kookplaten zijn afzonderlijk geschikt voor grote of kleine pannen - de kleine heeft 1000W vermogen en de grote rond de 1500 Watt.

Voordelen KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits

 • Twee pitjes
 • Veel vermogen
 • Voor zowel grote als kleine pannen geschikt
 • Werkt snel en effectief

Nadelen KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 2 pits

 • Niet overal inzetbaar door de elektrische aandrijving

3. KitchenBrothers Elektrische Kookplaat

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je niet per se twee pitjes nodig, maar gewoon 1 pan om pasta of eenpansgerechten in te koken? De KitchenBrothers Elektrische Kookplaat komt ook in een enkele variant. Deze werkt verder precies hetzelfde als de voorganger!

Met de KitchenBrothers Elektrische Kookplaat 1 pits heb je net dat kleine beetje extra vrijheid als het aankomt op koken op de camping. Dit kooktoestel camping is tevens erg krachtig met 1500 Watt aan vermogen, en je kan de temperatuur helemaal zelf bepalen met de eenvoudige draaiknop.

De handvaten zijn thermisch geïsoleerd, een duur woord voor 'ze worden niet heet'. Daardoor berg je de KitchenBrothers Elektrische Kookplaat makkelijk op na gebruik en is het product maximaal veilig.

Voordelen KitchenBrothers Elektrische Kookplaat

 • Geen geklooi met zware gasflessen
 • Veel vermogen
 • Thermisch geïsoleerde handvaten
 • Werkt snel en effectief

Nadelen KitchenBrothers Elektrische Kookplaat

 • Met 1 pitje kun je minder gevariëerd eten

4. Campingland Draagbaar Gasfornuis

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je het product hierboven - maar dan op gas? Koop dan de Campingland Draagbaar Gasfornuis. Dat is eigenlijk precies waarom dit product in de lijst staat!

Elektriciteit is niet overal verkrijgbaar, zeker niet op ouderwetse campings. Daarom is een Campingland Draagbaar Gasfornuis een ideale oplossing omdat je hem altijd en overal kunt inzetten. Ook in de wildernis.

De Campingland Draagbaar Gasfornuis verbruikt 150g gas per uur, waardoor je met een gemiddelde fles meerdere uren kan koken voor hij op is. Je kookt een liter water in een kleine vier minuten - veel sneller dan op de elektrische fornuizen, dus.

Je hebt geen gasbrander of lucifer nodig om de Campingland Draagbaar Gasfornuis aan te steken dankzij de Piëzo ontsteking, en de cartridges zijn tevens voorzien van een veiligheidsvergrendeling G2220. Dat is wel zo veilig!

Voordelen Campingland Draagbaar Gasfornuis

 • Gebruikt niet veel gas
 • Veilig dankzij de Piëzo ontsteking en G2220 vergrendeling
 • Werkt altijd en overal op gas

Nadelen Campingland Draagbaar Gasfornuis

 • Maar 1 pitje om op te koken

5. Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Een goed kooktoestel camping hoeft geen fortuin te kosten. Voor een hele schappelijke prijs heb je de Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits in huis, of in de tent dan.

Met deze Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits heb je 2 pitjes die onafhankelijk van elkaar elektrisch gebruikt kunnen worden. Voor een hele lage prijs kun je dus voor een heel gezin een lekkere en gevariëerde maaltijd bereiden!

De pitjes hebben 5 warmte standen die te bedienen zijn met makkelijke draaiknoppen, die niet te heet worden. Het fornuis zelf heeft ook een anti aanbaklaag zodat ze niet vies worden en langer mee zullen gaan. En tot slot zijn de pitjes beschermd tegen oververhitting!

Voordelen Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits

 • Veel waar voor je geld
 • Gevarieerd eten door de 2 pitjes
 • Geen gas nodig

Nadelen Dubbele Elektrische Kookplaat 2-Pits

 • Elektriciteit is niet overal beschikbaar

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kooktoestellen voor camping hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kooktoestellen voor camping getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de kooktoestellen voor camping op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kooktoestellen voor camping op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>