Best Geteste Porta Potti

Thetford Qube 165

De Thetford Qube 165 kan je overal mee naartoe nemen aangezien het niet aangesloten hoeft te worden. Zo kan je het meenemen op een camping en kan je comfortabel naar het toilet gaan. Het is een lichtgewicht en het bestaat uit 2 onderdelen. In het onderste gedeelte zit een afvaltank en in het bovenste gedeelte zit een spoelwatertank. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je op een echte toilet zit!

Als je gaat kamperen is er altijd één groot probleem. Het is namelijk lastig om comfortabel naar het toilet te gaan. Zo moet je vaak gebruik maken van de publieke toiletten of moet je een heel eindje lopen. 

Er is oplossing voor dit probleem zodat je altijd je eigen privacy hebt als je naar het toilet gaat. Dat is namelijk een porta potti. Het is een toilet dat je kan meenemen en die nergens aangesloten wordt.

Er zijn veel verschillende soorten porta potti's en je vraagt je dan vast af: wat is de beste porta potti? Wij hebben meerdere producten getest en uiteindelijk hebben we een ultieme Top 5 gevormd. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Porta Potti's

Beste Koop Porta Potti
1. Thetford Qube 165

Thetford Qube 365 Porta Potti - Wit

Beste Duurzame Porta Potti
2. Thetford Qube 365

Thetford Qube 145 Porta Potti - Wit

Beste Kleine Porta Potti
3. Thetford Qube 145

Camping Toilet - Porta Potti - Kampeer Toilet - Mobiele Toilet - WC - Draagbaar 7 Liter

Beste Porta Potti Kamperen
4. Camping Toilet - Porta Potti

Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit

     Beste Porta Potti Modern

5. Thetford Excellence 565E

Top 10 Beste Porta Potti's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste porta potti's. Ben jij benieuwd naar de producten van de porta potti test 2024? Bekijk ze dan onderaan dit artikel!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Porta Potti?

Porta potti's gaan over het algemeen wel lang mee. Daarom is het belangrijk om een goede porta potti aan te schaffen. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop?

En wat is de beste porta potti volgens de consumentenbond? Dit zijn vragen die we vaak te horen krijgen. Daarom hebben we ook dit artikel geschreven. Hieronder hebben we in ieder geval een aantal belangrijke punten omschreven.

Dit zijn punten die je zeker mee moet nemen als je een aankoop gaat doen. Het zorgt er namelijk voor dat de kans op een miskoop wordt verkleind.

Hygiëne

Het eerste belangrijke punt is de hygiëne van het toilet. Dit geldt niet alleen voor porta potti's maar ook voor normale toiletten. Het toilet moet namelijk schoon genoeg zijn, aangezien het geen afvoer heeft. 

Dat betekent dat alles in bepaalde lades blijven zitten. Daarom is het van groot belang dat het een goede inrichting en een hygiënisch design heeft. Dit zorgt ervoor dat je ontlasting niet te lang blijft hangen.

Afmetingen

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Het is iets wat je meeneemt op reis en het moet wel in de auto passen. Dit kan voor iedereen weer verschillen, want er zijn heel veel porta potti's op de markt.

Daarom is het belangrijk om van tevoren al bepaalde afmetingen te berekenen. Op deze manier kan je ook gemakkelijker en gerichter op zoek gaan.

Extra toevoegingen

Een normale toilet kan ook over extra toevoegingen beschikken. Denk aan een plek waar je de toiletrollen kan zetten of een plek voor een spray. Porta potti's kunnen deze extra toevoegingen ook hebben.

Dit hangt wel weer samen met een hogere prijs. Maar als je liever wat meer luxe hebt raden we aan om daarover goed onderzoek te doen. Zo vind je altijd een geschikt toilet.

Budget

Het laatste belangrijke punt is het budget dat je ervoor over hebt. Een porta potti kopen is niet iets dat je elke dag doet en daarom wil je het graag goed doen. Zulke toiletten kunnen redelijk prijzig zijn en daarom is het belangrijk om een budget vast te stellen.

Je kan dan beter op zoek gaan. Het neemt wat meer tijd in beslag, maar op lange termijn heb je er wel meer profijt van. Anders kan je er ook voor kiezen om naar een porta potti aanbieding te kijken.


Wat is de beste Porta Potti van 2024? 

Maar welke porta potti is het beste van dit moment? En welke porta potti past het beste bij mij? Het antwoord op deze vragen vind je in de volgende sectie.

Aan de hand van onze testresultaten hebben wij namelijk een handige top 5 beste porta potti's opgesteld. Hierbij hebben wij producten uit verschillende prijsklassen en categorieën opgenomen in onze top 5 beste porta potti's lijst.

Voor elk product uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elk model opgesomd en hebben wij elke product voorzien van een eindbeoordeling. 

1. Thetford Qube 165

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Hygiëne

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Porta potti kopen? We zijn nu eindelijk aangekomen bij de ultieme Top 5! De beste porta potti van 2024 is de Thetford Qube 165! Daarmee is het dus de beste koop die je kan halen.

De Thetford Qube 165 is een toilet die je overal kan gebruiken. Je kan het makkelijk meenemen, aangezien het geen afvoersysteem heeft. Er wordt gebruik gemaakt van een pomp. 

Dit is een lichte pomp die je gebruikt om alles gemakkelijk door te spoelen. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en kan dus door iedereen gedaan worden. Hiernaast bestaat de porta potti uit 2 verschillende onderdelen.

Zo heeft het een afvaltank en een spoelwatertank. Deze onderdelen zorgen ervoor dat niets vies wordt en dat je het gevoel hebt dat je op een normale toilet zit. Verder is het nog een echte lichtgewicht.

Het weegt slecht 5 kilogram en is makkelijk te installeren. Na de installatie kan je er gelijk gebruik van maken en je kan het later pas reinigen. Dit komt doordat het een capaciteit heeft van 12 liter. Daarmee kan je zeer vaak naar het toilet gaan!

Voordelen Thetford Qube 165

 • Lichtgewicht
 • Meerdere spoelsystemen
 • Simpel in gebruik
 • Kan 12 liter in

Nadelen Thetford Qube 165

 • Geen

2. Thetford Qube 365

Thetford Qube 365 Porta Potti - Wit

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Hygiëne

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar een duurzame variant van een porta potti? Neem dan een kijkje bij de Thetford Qube 365! Deze toilet kan je goed neerzetten op verschillende plaatsen.

Deze porta potti lijkt heel erg op de nummer 1 van de lijst. Dit komt doordat het van hetzelfde merk is. Thetford is dan ook een betrouwbaar merk dat vaak goede producten maakt.

De Thetford Qube 365 valt daar ook zeker onder! Zo is het een comfortabel toilet en beschikt het over een zuigerpomp. Een zuigerpomp zorgt ervoor dat alles goed wordt doorgespoeld en het kan makkelijk te bedienen.

Verder is het nog heel erg gebruiksvriendelijk. Zo kan je de deksel en toiletbril er makkelijk afhalen. Je kan deze dan goed schoonmaken om de hygiëne te waarborgen.

Je kan ook nog kiezen uit verschillende spoelsystemen. Op deze manier kan je geschikte spoeling vinden. Je wil natuurlijk niet dat er overal spetters komen! Met een inhoud van 21 liter kan je er heel lang gebruik van maken zonder het te reinigen.

Voordelen Thetford Qube 365

 • Niet aangesloten op een afvoersysteem
 • Hygiënisch
 • Eenvoudig te installeren

Nadelen Thetford Qube 365

 • Alleen in het wit

3. Thetford Qube 145

Thetford Qube 145 Porta Potti - Wit

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Hygiëne

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij weinig ruimte, maar zoek je toch een geschikte porta potti? Bekijk dan de Thetford Qube 145! Dit is namelijk een kleine variant die je altijd kan meenemen.

De Thetford Qube 145 kan je heel erg gemakkelijk meenemen in de auto. Dit komt doordat het slechts 38,3 centimeter breed is. Daarbij heeft het een hoogte van 33 centimeter waardoor het weinig ruimte in beslag neemt.

Het spoelt ook vrij gemakkelijk omdat het gebruikt maakt van de Thetford Aqua Rinse toiletvloeistof. Dit zorgt ervoor dat alles goed wordt weggespoeld en dat het toilet schoon blijft.

Verder is het goed om vieze geuren weg te halen. Je kan het toilet namelijk goed af sluiten waardoor de geur niet in de ruimte blijft hangen. Maar je kan het ook gemakkelijk buiten gebruiken. Het is namelijk een stevig toilet die snel kapot gaat.

Zo kan je het makkelijk op de grond plaatsen. Het verschuift niet van plek waardoor je goed naar het toilet kan gaan. Al met al een goede keuze als je een compact formaat wil hebben.

Voordelen Thetford Qube 145

 • Bekend en betrouwbaar merk
 • Kan de deksel er makkelijk afhalen
 • Zorgt er goed voor dat je geen vieze geuren ruikt

Nadelen Thetford Qube 145

 • Minder geschikt voor langere mensen

4. Camping Toilet - Porta Potti

Camping Toilet - Porta Potti - Kampeer Toilet - Mobiele Toilet - WC - Draagbaar 7 Liter

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Hygiëne

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij gaan kamperen en een normale toilet gebruiken? Bekijk dan de Camping Toilet - Porta Potti! Het heeft namelijk een normale vorm van een toilet en je kan het makkelijk meenemen.

Het is altijd fijn als je in alle rust naar het toilet kan gaan. Dat moet een paar keer per dag gebeuren, het is toch je rust moment. Bij deze porta potti krijg je ook nog veel extra toevoegingen om alles zo comfortabel mogelijk te laten kaan.

Zo krijg je een toiletrolhouder, handgreep, bril en deksel. Hierdoor is het een compleet toilet waarin alles binnen handbereik is. Je kan vrijuit naar het toilet gaan.

De Camping Toilet - Porta Potti heeft ook een hele handige emmer die onderin zit. Daar komt alles in en het is makkelijk te reinigen. Alles komt namelijk in die emmer en je kan het snel leeg halen.

Je ziet niets en daarom heb je ook het gevoel dat je op een echte toilet zit. Het is misschien niet de leukste taak, maar bij deze porta potti wordt het wel makkelijk gemaakt! Wie wil dat nou niet? 

Voordelen Camping Toilet - Porta Potti

 • Goedkoopste optie uit de lijst
 • Emmer kan je makkelijk eruit halen
 • Krijgt er veel extra toevoegingen bij

Nadelen Camping Toilet - Porta Potti

 • Kan slechts 7 liter in

5. Thetford Excellence 565E

Thetford Excellence 565E Porta Potti - Elektrisch - Wit

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Hygiëne

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als je een porta potti gaat gebruiken is het wel belangrijk dat het heel comfortabel is. De Excellence 565E is dan ook een modern toilet die dicht in de buurt komt van een normaal toilet!

De Thetford Excellence 565E heeft een grote deksel waar je goed op kan zitten. Daardoor is het ook goed geschikt voor langere mensen. Je kan het makkelijk meenemen in een auto en op verschillende plaatsen gebruiken.

Het heeft ook een hele krachtige spoeling waardoor je geen wc-borstel hoeft mee te nemen. Verder is het ook nog heel erg makkelijk te installeren. Het neemt heel weinig tijd in beslag en het is ook een lichtgewicht.

Zo weegt het slechts 6 kilogram waardoor de meeste mensen het kunnen dragen. Zelfs kinderen kunnen het makkelijk meenemen en er gebruik van maken.

Het is eigenlijk gewoon een hele grote toilet waar je rustig aan kan doen. Het is zo groot dat je niet het gevoel hebt dat je er snel vanaf wil gaan. Je hebt even rust en je kan de hele dag er weer tegenaan! 

Voordelen Thetford Excellence 565E

 • Comfortabele zithouding
 • Makkelijk in gebruik
 • Zit een wc-rolhouder in

Nadelen Thetford Excellence 565E

 • Duurste optie van de lijst

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel porta potti's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten porta potti's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de porta potti's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste porta potti's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>