Best Geteste Reisflesjes

TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes

De kleuren van de TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes zien er niet alleen leuk uit, maar maken het ook makkelijk om bijvoorbeeld je shampoo en conditioner uit elkaar te houden. Ook zijn de flesjes zo gemaakt dat ze volledig lekvrij zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de helft van je koffer straks onder de shampoo zit. En dan zijn de flesjes ook nog eens 100% BPA vrij en zeer duurzaam.

Wanneer je op vakantie gaat zijn er een paar dingen die je goed moet onthouden. Een zeer belangrijk ding is dat je geen flesjes mee mag met een inhoud van meer dan 100 ml. En vaak is je shampoofles wel groter dan dat.

Om dan toch je eigen vertrouwde shampoo, conditioner en andere zalfjes mee te kunnen nemen kan je gebruik maken van reisflesjes. Deze zijn precies 100 ml zodat jij geen gedoe krijgt met de douane!

In dit artikel gaan wij jou dan ook alles vertellen wat je moet weten over de Beste Reisflesjes. Zo vertellen we waar je op moet letten bij het kopen van een reisflesje en sluiten we af met onze ultieme top 5!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reisflesjes

Beste koop reisflesjes
1.  TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes

10 stuks Sprayflacon 100 ml | Wit | Geschikt voor de meeste vloeistoffen | Navulbaar

Beste prijs-kwaliteit verhouding reisflesjes
2. Reisverpakking - 10 stuks Sprayflacon 100 ml

8x Luxe cosmetica potjes -Wit- 15g - Potjes met deksel plastic 15 gram- Sample potjes - Lege potjes met deksel -Zalfpotjes - Plastic potjes met deksel - Potjes met schroefdop

Beste budget reisflesjes
3. Reisverpakking - 8x Luxe cosmetica potjes

Travelsafe Bottles Kit - Aluminium - set 3 stuks

Beste design reisflesjes
4. Reisverpakking - Travelsafe Bottles Kit

Aluminium sprayflesje 100ml met verstuiver - Reisflesjes - Hervulbaar - Spray botle - Aromatherapie - Cosmetica - Spray flesje - Reizen - Aluminium

Beste luxe reisflesjes
5. Bottel reisverpakking sprayflesje

Top 10 beste reisflesjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste reisflesjes. 


Waar moet je op letten bij het kopen van reisflesjes?

Om jou te helpen bij het vinden van de beste reisflesjes aanbieding hebben wij hieronder een paar puntjes uitgewerkt. Die kunnen je hierbij helpen. Zo wordt het direct een stuk makkelijker!

En als we je dan nog een tip mogen meegeven: kijk naar wat jij zelf belangrijk vindt. De beste reisflesjes volgens de consumentenbond hoeven bijvoorbeeld helemaal niet te passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarom hebben wij in de test ook meerdere opties voor je op een rijtje gezet!

Materiaal

Allereerst het materiaal. Vaak zijn de reisflesjes gemaakt van iets als aluminium, plastic of siliconen. Aluminium is dan het sterkste, maar hierin kan je niet knijpen zoals bij een shampoofles.

Bij de reisflesjes van siliconen kan dit juist weer wel. Eigenlijk is dit ook maar net wat jij handig vindt. Maar door je van tevoren te bedenken welk materiaal je prettig vindt maak je de zoektocht naar de beste reisflesjes al een stuk makkelijker!

Inhoud

En dan de inhoud. Dit klinkt misschien heel logisch, maar in de praktijk gaat het alsnog wel eens mis. Daarom geloven wij in de kracht van herhaling. 

De flesjes mogen niet groter zijn dan 100 ml. Dan mag je ze namelijk niet mee in het vliegtuig. En regels zijn regels: op het vliegveld zijn ze daar heel erg streng in. Voorkom dus dat je straks je reisflesjes moet weggooien en zorg echt dat de inhoud maximaal 100 ml is.

Spray of tube

Tot slot heb je twee verschillende soorten reisflesjes. Je hebt een tube die eigenlijk net zo werkt als bij een shampoofles of een sprayvorm die net zo werkt als zonnebrand spray.

Wanneer je zonnebrand mee wil nemen zijn de reisflesjes met spray een uitkomst. Shampoo in je haar sprayen is daarin tegen een beetje onhandig. Bedenk je dus van tevoren wat je graag mee wil nemen in het vliegtuig en wat je eventueel daar nog wil kopen.


Wat zijn de beste reisflesjes van 2024? 

Wij hebben een hele interessante reisflesjes test gedaan. Hierin hebben wij tientallen verschillende reisflesjes met elkaar vergeleken van verschillende merken. De test was dan ook reuze spannend en veel van de flesjes gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten toch een paar van de kandidaten zich te onderscheiden van de concurrentie. En zo hebben ze een plekje bemachtigd in onze populaire top vijf? Ben jij nou ook nieuwsgierig naar de uitslag van deze test? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste reisflesjes van 2024!

1.  TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Na lang en uitgebreid testen kwam er een terechte winnaar naar voren: de Travelmore navulbare reisflesjes! Deze flesjes zijn gemaakt van siliconen en daardoor knijpbaar.

Heel handig voor zonnebrand, shampoo en conditioner dus. Ook kunnen er prima vloeistoffen en gels in! De flesjes zijn zo ontworpen dat deze volledig lekvrij zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lekkage.

Ook krijg je bij je bestelling een speciale transparante etui. Die heb je nodig zodat de douane direct de inhoud kan zien als zij een (mogelijke) controle uitvoeren. EN dat scheelt jou ook weer tijd.

Voordelen TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes

 • Je krijgt een gratis transparante etui bij je bestelling
 • De flesjes zijn zo ontworpen dat ze volledig vlekvrij zijn
 • Ze zijn 100% BPA vrij en duurzaam

Nadelen TravelMore Navulbare Silicone Reisflesjes

 • Geen

2.  Reisverpakking - 10 stuks Sprayflacon 100 ml

10 stuks Sprayflacon 100 ml | Wit | Geschikt voor de meeste vloeistoffen | Navulbaar

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze reisflesjes van Cee-Bee-Cleaning Deze scoorden op dit vlek als veruit de beste.

Want voor de goede prijs krijg je maar liefst 10 sprayflacons in huis. Ieder met een inhoud van 100 ml. Hierdoor kan jij je favoriete parfum of zonnebrand supermakkelijk meenemen op reis.

En de reisflesjes zijn overigens ook volledig navulbaar. Ook dat is erg handig. En doordat ze wit zijn kan je heel simpel met een stift erop schrijven wat er nu precies in zit.

Voordelen Reisverpakking - 10 stuks Sprayflacon 100 ml

 • De spray wordt op een hele fijne manier verneveld
 • Alle flesjes zijn navulbaar, ook met iets anders
 • Erg goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Reisverpakking - 10 stuks Sprayflacon 100 ml

 • Je kan geen shampoo of conditioner kwijt in deze reisflesjes

3. Reisverpakking - 8x Luxe cosmetica potjes

8x Luxe cosmetica potjes -Wit- 15g - Potjes met deksel plastic 15 gram- Sample potjes - Lege potjes met deksel -Zalfpotjes - Plastic potjes met deksel - Potjes met schroefdop

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ook als je een iets minder ruim budget hebt om te besteden zijn er prima reisflesjes beschikbaar. Zo ook deze van het merk Wehl products. Dit zijn een soort kleine sample potjes waar je zonnebrand of andere crèmes in kwijt kan.

En dan krijg je er ook nog eens 8! Doordat de potjes doorzichtig zijn zie je ook direct wat erin zit. Zo hoef je niet te zoeken naar het juiste potje.

De reisflesjes hebben een speciale schroefdop. Hierdoor blijft alles stevig op zijn plek en voorkom je dat ze gaan lekken!

Voordelen Reisverpakking - 8x Luxe cosmetica potjes

 • Dankzij de handige schroefdop voorkom je dat ze gaan lekken in je koffer
 • Zijn doorzichtig ontworpen waardoor je precies ziet wat erin zit
 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met de andere reisflesjes

Nadelen Reisverpakking - 8x Luxe cosmetica potjes

 • Niet goed geschikt voor dingen als shampoo en zonnebrand bijvoorbeeld

4. Reisverpakking - Travelsafe Bottles Kit

Travelsafe Bottles Kit - Aluminium - set 3 stuks

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op het gebied van design wist de Travelsafe bottles kit als beste te scoren. En dat is ook niet zo gek. Deze flesjes zijn namelijk zowel een spray als tube in één!

Er is een speciale spraykop die je kan bevestigen bovenop de flesjes. Ideaal voor dingen als parfum of zonnebrand. Maar shampoo past er dus ook prima in, dan zet je de spraykop er gewoon niet op.

Zo kan je direct alles wat je nodig hebt mee nemen op vakantie. En dat is uiteraard wel zo fijn! En dan krijg je er zelfs nog een doorzichtige toilettas bij. Dat is al helemaal fijn!

Voordelen Reisverpakking - Travelsafe Bottles Kit

 • Te gebruiken als zowel een tube als sprayflesje 
 • Je krijgt bij je bestelling een gratis doorzichtige toilettas
 • Door de verschillende kleuren kan je de inhoud makkelijk uit elkaar houden

Nadelen Reisverpakking - Travelsafe Bottles Kit

 • Er is maar één spray kop, die moet je bij ieder gebruik dus wel verwisselen

5. Bottel reisverpakking sprayflesje

Aluminium sprayflesje 100ml met verstuiver - Reisflesjes - Hervulbaar - Spray botle - Aromatherapie - Cosmetica - Spray flesje - Reizen - Aluminium

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste topper die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf is het Bottel sprayflesje. Ja, dit is misschien aardig wat geld voor één reisflesje. Maar dan heb je wel een flesje van ijzersterke kwaliteit in huis.

Dit flesje is namelijk gemaakt van aluminium. Dat betekent dat deze niet kapot gaat in je koffer. En dat is toch wel een fijne geruststelling, zeker wanneer je een lange reis voor de boeg hebt.

Ook zijn de flesjes sowieso lek bestendig. En je kan ze uiteraard ook gewoon navullen waardoor je ze meerdere vakanties kan gebruiken!

Voordelen Bottel reisverpakking sprayflesje

 • De verneveling is zeer consistent met deze reisflesjes
 • Gemaakt van sterk aluminium dat niet snel kapot zal gaan
 • Volledig lekvrij 

Nadelen Bottel reisverpakking sprayflesje

 • Aardig prijzig voor slechts één reisflesje

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>