Best Geteste Reisföhn

Remington Inklapbare Reishaardroger D2400

De Remington Inklapbare Reishaardroger D2400 is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk in je reistas past en je hem overal mee naartoe kunt nemen. Ondanks zijn formaat heeft deze föhn een krachtige motor en is het uitgerust met twee verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen, zodat jij je haar snel en gemakkelijk kunt drogen zonder het te beschadigen. Voor de lage prijs en goede kwaliteit raden wij het zeker aan om het mee te nemen op vakantie.

Een goede reisföhn is essentieel voor iedereen die veel onderweg is. Of je nu vaak reist voor werk of privé, een goede reisföhn zorgt ervoor dat je haar er altijd verzorgd uitziet en je je zelfverzekerd voelt.

Het product moet in de eerste plaats compact en lichtgewicht zijn. Dit maakt hem gemakkelijk mee te nemen in je bagage, zonder dat hij veel ruimte inneemt of te zwaar is. 

Tegenwoordig is er zoveel aanbod als het aankomt op reisföhns dat het lastig is om een keuze te maken. Voor zo'n 20 euro haal je al een reisföhn in huis. Wij zijn voor je op onderzoek uitgegaan en hebben een top 5 gemaakt van de beste reisföhns

Hierbij hebben we o.a. gekeken naar ervaringen van andere consumenten en natuurlijk de prijs / kwaliteit. Lees gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reisföhns

Beste Koop Reisföhn
1. Remington Inklapbare Reishaardroger D2400

Beste Reisföhn

Beste inklapbare Reisföhn
2. PHILIPS Hair Dryer / haardroger

Beste Reisföhn

Beste Reisföhn met diffuser
3. Föhn met Diffuser - Haardroger

Beste Reisföhn

Beste goedkope Reisföhn
4. Carmen Tiny Travel TD1215 

Beste Reisföhn

Beste krachtige Reisföhn
5. BaByliss 5344E


Top 10 Beste Reisföhns

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire Reisföhns bij één van de grootste webshops in Nederland. Een reisföhn kopen kan best lastig zijn, maar deze top 10 maakt het makkelijker.

Het nadeel hiervan is dat je onze ultieme top 5 mist en geen antwoord kan geven op de vraag welke Reisföhn past het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Reisföhn?

Er is genoeg aanbod als het neerkomt op het kopen van reisföhn. Je zou denken fluitje van een cent? Niks is minder waar. Er zet wel degelijk verschil tussen de verschillende soorten en merken. Het is het soms moeilijk vergelijken en als consument zorgt dit ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Om je een beetje op weg te helpen hebben we hieronder een opsomming van een aantal criteria die je in je achterhoofd moet houden bij het kopen van de beste reisföhn. Door hier op te letten voorkom jij een miskoop. De criteria van de beste reisföhn volgens de consumentenbond is ook meegenomen,

Afmetingen & Gewicht 

Een reisföhn moet compact en lichtgewicht zijn, zodat hij gemakkelijk in je bagage past en niet te zwaar is om mee te nemen. Kies voor een föhn die niet te groot is en niet meer dan 500 gram weegt.

Op deze manier kan je het gemakkelijk meenemen op vakantie. Als de afmetingen en gewicht niet een rol spelen in het aankoopproces, kan je ook kijken naar een 'normale' föhn.

Vermogen & instellingen

Een goede reisföhn moet een krachtige motor hebben en verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen bieden, zodat je je haar snel en gemakkelijk kunt drogen zonder het te beschadigen. Kies voor een föhn met minstens 1200 watt vermogen en minstens twee instellingen.

Type reisstekker 

Als je vaak reist naar landen met verschillende stekkers, kies dan voor een reisföhn met een universele stekker of koop een adapter. Sommige reisföhns werken alleen op 110V, terwijl andere modellen werken op 110-240V. In nood kan je ook een wereldstekker aanschaffen. Op deze manier kan je elke föhn kopen die je wilt.

Veiligheidsfuncties

Een goede reisföhn moet veilig in gebruik zijn en beschikken over beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een veilige stroomvoorziening. Kies voor een föhn met deze functies om ervoor te zorgen dat je hem veilig kunt gebruiken.


Wat is de beste Reisföhn van 2024?

Goed, inmiddels zijn we aangekomen bij het leukste gedeelte van dit artikel. De resultaten van de Reisföhn test 2023. In deze sectie geven we antwoord op de vragen:

 • Wat is de beste Reisföhn van 2024?
 • Welk Reisföhn kan ik het beste kopen?

Kortom, de 5 producten hieronder zijn wat ons betreft de beste Reisföhns van dit moment. We hebben deze top 5 samengesteld op basis van ervaringen van gebruikers, prijs / kwaliteit en de hiervoor genoemde criteria.

1. Remington Inklapbare Reishaardroger D2400

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Compactheid

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Remington Inklapbare Reishaardroger D2400 is de beste optie voor wie vaak onderweg is en toch graag zijn of haar haar in model wil brengen. Deze reishaardroger is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk in je bagage past en niet veel ruimte inneemt. 

Ondanks zijn kleine formaat heeft deze föhn een krachtige motor van 1400 watt en biedt hij twee verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen, waardoor je je haar snel en gemakkelijk kunt drogen zonder het te beschadigen. Daarnaast beschikt de Remington Inklapbare Reishaardroger D2400 over een cool shot-functie om je haar snel te koelen en langer in model te houden.

Dankzij zijn inklapbare handgreep is hij bovendien zeer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Kortom, de Remington Inklapbare Reishaardroger D2400 is een ideale föhn voor wie op zoek is naar een krachtige en compacte reishaardroger. Met de lage prijs is dit ook een uitstekende reisföhn aanbieding.

Voordelen Remington Inklapbare Reishaardroger D2400

 • Compact & Lichtgewicht
 • Krachtige motor
 • Verschillende snelheids- en temperatuur instellingen.
 • Inklapbaar

Nadelen Remington Inklapbare Reishaardroger D2400

 • Geen

2. PHILIPS Hair Dryer / haardroger

Beste Reisföhn

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Compactheid

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

De PHILIPS Hair Dryer is een uitstekende haardroger die zorgt voor een snel en professioneel droogresultaat. Deze haardroger is voorzien van een krachtige motor van 2200 watt en biedt drie verschillende warmte- en snelheidsinstellingen, zodat je jouw haar altijd op de gewenste manier kunt stylen. 

Daarnaast heeft de PHILIPS Hair Dryer een ThermoProtect-functie die ervoor zorgt dat je haar niet te warm wordt en dus niet beschadigt. Ook beschikt deze haardroger over een CoolShot-functie om je haar te fixeren en je kapsel langer in model te houden. Het is ook een echte reisföhn lichtgewicht door het compacte formaat.

De haardroger wordt geleverd met een diffuser en een smalle blaasmond, zodat je jouw haar op verschillende manieren kunt drogen en stylen. Al met al is de PHILIPS Hair Dryer een betrouwbare en veelzijdige haardroger die aan al jouw wensen voldoet.

Voordelen PHILIPS Hair Dryer / haardroger

 • Krachtige motor
 • ThermoProtect-functie
 • Verschillende accessoires

Nadelen PHILIPS Hair Dryer / haardroger

 • Achterkant kan vrij heet worden. 

3. Föhn met Diffuser - Haardroger 

Beste Reisföhn

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Compactheid

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Met deze BAESS föhn kan je jouw haar drogen op een constante verzorgende temperatuur. Deze föhn beschermt jouw haar tegen oververhitting. Er zijn 3 verschillende temperatuur/snelheidsstanden; koude lucht, warme lucht met normale snelheid en warme lucht met verhoogde snelheid. 

De föhn beschikt over twee opzetstukken: een mondstuk en een diffuser. Met deze föhn kan je jouw haar binnen 5 minuten drogen en dankzij de koude lucht functie is jouw haar makkelijk in jouw gewenste model te brengen.

Deze reisföhn met diffuser heeft een stijlvol design en daarbij heb je ook nog eens 100% tevredenheidsgarantie.

Voordelen Föhn met Diffuser - Haardroger

 • 3 verschillende standen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stijlvol design

Nadelen Föhn met Diffuser - Haardroger

 • Duurste optie in deze lijst

4. Carmen Tiny Travel TD1215 

Beste Reisföhn

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Compactheid

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

De Carmen Tiny Travel TD1215 is de perfecte föhn voor op reis. Deze compacte reisföhn weegt slechts 360 gram en is gemakkelijk op te bergen in je bagage. 

Ondanks zijn kleine formaat heeft deze reisfohn een krachtige motor van 1200 watt en biedt hij twee verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen, zodat je jouw haar snel en gemakkelijk kunt drogen zonder het te beschadigen. 

Bovendien is de Carmen Tiny Travel TD1215 voorzien van een inklapbare handgreep, waardoor hij weinig ruimte inneemt en gemakkelijk op te bergen is. Ook beschikt deze föhn over een cool shot-functie om je haar snel te koelen en langer in model te houden.

De Carmen Tiny Travel TD1215 wordt geleverd met een smalle blaasmond, zodat je jouw haar op verschillende manieren kunt stylen en drogen. Kortom, de Carmen Tiny Travel TD1215 is een betrouwbare en handige reisföhn die ervoor zorgt dat je haar er altijd verzorgd uitziet, waar je ook bent.

Voordelen Carmen Tiny Travel TD1215 

 • Slechts 360 gram
 • Inklapbaar
 • Smalle blaasmond voor meer power output

Nadelen Carmen Tiny Travel TD1215 

 • Kan niet echt tegen een stootje. 

5. BaByliss 5344E

Beste Reisföhn

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Compactheid

7.5

Prijs / kwaliteit

8.0

De BaByliss 5344E is een krachtige haardroger die geschikt is voor dagelijks gebruik. Met een motor van 2000 watt biedt deze haardroger snelle droogresultaten en kun je jouw haar gemakkelijk in model brengen. 

De BaByliss 5344E beschikt over zes verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen, waardoor je jouw haar op de gewenste manier kunt drogen en stylen. Daarnaast heeft deze haardroger een cool shot-functie om je haar snel te koelen en te fixeren, zodat je kapsel langer in model blijft.

Ook is de BaByliss 5344E voorzien van een ionische functie die ervoor zorgt dat je haar minder statisch wordt en gladder aanvoelt. Bovendien is deze reis föhn licht van gewicht en gemakkelijk in gebruik, waardoor je geen last krijgt van vermoeide armen tijdens het föhnen. Al met al is de BaByliss 5344E een betrouwbare en veelzijdige haardroger die aan al jouw wensen voldoet.

Voordelen BaByliss 5344E

 • 6 verschillende standen
 • Ionische functie
 • Lichtgewicht

Nadelen BaByliss 5344E

 • Blaast eigenlijk te hard

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>