Best Geteste Reiskoffer

TravelZ Horizon Handbagagekoffer

TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Ben jij op zoek naar de beste reiskoffer van dit moment? Dan ben je op zoek naar de TravelZ Horizon Handbagagekoffer. Deze reiskoffer is namelijk als allerbeste uit onze beste reiskoffer test gekomen. Naast de uitstekende kwaliteit en het ruime formaat heb jij ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit 14 verschillende kleuren.

Er zit dus voor iedereen een perfect exemplaar tussen. De binnenkant van deze beste koop reiskoffer is gevoerd waardoor jouw spullen veilig blijven bij vallen en stoten. Wil je meer weten over deze beste reiskoffer? Klik dan op de onderstaande button!

Met de zomer in het vooruitzicht kan een reiskoffer altijd van pas komen. Een reiskoffer is er in verschillende formaten te verkrijgen. Zo zijn er kleine trolleys, maar kun jij ook grote koffers aanschaffen. Daarnaast kan de kwaliteit van een koffer onderling ook aanzienlijk verschillen.

Het kiezen van de beste reiskoffer kan daarom een lastige opgave zijn. Om het jou makkelijker te maken hebben wij van Reistijger een volledig artikel gewijd aan de beste reiskoffer van dit moment. In dit artikel ontdek je onder andere welke criteria belangrijk zijn bij het kiezen van een goede reiskoffer en wat de beste opties van dit moment zijn.

Wij hebben namelijk een ultieme beste reiskoffer van 2024 test uitgevoerd waarbij wij tientallen modellen met elkaar hebben vergeleken. Ben jij benieuwd wat de belangrijkste criteria zijn om op te letten en wat de beste opties zijn? Lees dan gauw verder en je ontdekt de antwoorden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reiskoffers

TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Beste koop reiskoffer
1. TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

Beste reiskoffer handbagage
2. Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

Beste reiskoffer groot
3. SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

Beste lichtgewicht reiskoffer
4. Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

Decent Transit Large Koffer

Beste reiskoffer vliegtuig
5. Decent Transit Large Koffer


Top 10 Beste Reiskoffers

Heb jij haast doordat jij bijvoorbeeld een vliegtuig moet halen waardoor jij niet dit hele artikel kunt lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de meest verkochte reiskoffers bij de betreffende webshop. 

We zouden je willen adviseren om alle buttons even aan te klikken, hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaald.


Waar moet je op letten bij het kopen van een reiskoffer?

Ga jij een reiskoffer kopen? Dan is het verstandig om met enkele criteria rekening te houden. Je wilt namelijk wel de beste reiskoffer voor jou in huis halen. Iedere reiskoffer verschilt namelijk qua eigenschappen, denk aan formaat, kwaliteit en prijsklassen. Om er voor te zorgen dat jij gemakkelijk de beste optie in huis haalt hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze beste reiskoffer test voor je op een rijtje gezet.

Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste reiskoffer volgens de consumentenbond test. Door rekening te houden met deze criteria weet jij dus zeker dat je de allerbeste optie voor jou in huis haalt. Benieuwd wat de belangrijkste criteria zijn? Bekijk deze dan hieronder.

Formaat

Het formaat van de reiskoffer is een belangrijke criteria om rekening mee te houden. Afhankelijk van de reis die jij gaat maken en de hoeveelheid spullen die jij mee wilt nemen is een bepaalde koffer namelijk de beste optie. Er zijn bijvoorbeeld kleine trolleys, maar ook grote reiskoffers geschikt voor lange reizen.

Bedenk dus vooraf goed hoeveel jij mee wilt nemen voordat je zomaar een reiskoffer aanschaft. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de maximale formaten bij bijvoorbeeld het vliegen. Vliegtuigmaatschappijen hanteren namelijk verschillende formaten. Zo zijn trolleys geschikt voor de cabine terwijl grote koffers in het ruim gaan.

Kwaliteit

Ook de kwaliteit van de reiskoffer is een belangrijke criteria. Je wilt namelijk wel dat jouw reiskoffer de juiste veiligheid biedt aan jouw opgeslagen spullen. Daarnaast wil je ook een stevige koffer die niet snel stuk gaat. Koffers krijgen namelijk veel te verduren. Zo worden ze vaak ergens tussen gepropt en wordt er op het vliegveld regelmatig met reiskoffers gegooid.

Extra eigenschappen

Een derde belangrijke criteria zijn de extra eigenschappen van een reiskoffer. Zo beschikken sommige reiskoffers over extra's zoals een extra beveiliging die er voor zorgt dat de koffer niet zomaar open gemaakt kan worden. Ook zijn er reiskoffers voorzien van roterende wieltjes waardoor hij gemakkelijk alle kanten op gereden kan worden. Daarnaast wil je meerdere vakjes hebben zodat je bijvoorbeeld, gemakkelijk je toilettas erin kan doen.

Afhankelijk van jouw budget en de gewenste eigenschappen van een koffer is een bepaalde optie de beste. In onze top 5 vind je reiskoffers met verschillende eigenschappen. Onze top 5 beste reiskoffers van dit moment vind je onderaan dit artikel.

Prijsklassen

Een laatste, maar zeker niet onbelangrijkste criteria is de prijsklassen van een reiskoffer. Voor een relatief lage prijs zijn er al ontzettend veel reiskoffers te verkrijgen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat lage prijs reiskoffers niet altijd over de gewenste kwaliteit beschikken.

Aan de andere kant is het ook niet nodig om heel veel geld uit te geven aan een kwalitatief goede reiskoffer. In verschillende prijsklassen zijn namelijk goede modellen te verkrijgen. Afhankelijk van de gewenste extra's en bijvoorbeeld het merk van de koffer is een bepaald budget het beste.


Wat is de beste reiskoffer?

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van een reiskoffer is het tijd voor de beste reiskoffers van dit moment. Want welke reiskoffer is het beste? Aan de hand van onze top 5 beste reiskoffers hebben wij een handige top 5 opgesteld. Hierbij hebben wij reiskoffers uit verschillende categorieën met elkaar vergeleken.

Hieronder vind je de 5 beste reiskoffers uit onze beste reiskoffer test. Daarnaast hebben wij voor iedere reiskoffer uit onze top 5 een handige product omschrijving geschreven. Hierbij hebben wij de voor- en nadelen van elk model duidelijk toegelicht. Ben jij benieuwd welke reiskoffer het beste bij jou past? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord!

1. TravelZ Horizon Handbagagekoffer

TravelZ Horizon Handbagagekoffer

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wanneer je op zoek bent naar de beste reiskoffer van dit moment, dan ben je op zoek naar de TravelZ Horizon Handbagagekoffer. Deze reiskoffer beschikt namelijk over een compact formaat waardoor hij makkelijk meegenomen kan worden. Daarnaast is hij geschikt om te gebruiken als handbagage in het vliegtuig. Hierdoor hoef jij deze koffer dus niet standaard in te checken.

De TravelZ Horizon Handbagagekoffer is er in 14 verschillende kleuren te verkrijgen. Verder heeft hij wieltjes die 360-graden kunnen draaien. Dit in combinatie met een verstelbare trolleystang en prettig handvat, zorgt er voor dat jij deze reiskoffer makkelijk kunt gebruiken. Verder beschikt deze reiskoffer nog over enkele handigheden zoals afsluitbaar rits vak en gekruiste spanbanden. 

De TravelZ Horizon Handbagagekoffer beschikt daarnaast over een cijfercombinatieslot waarmee jij deze lichtgewicht reiskoffer gemakkelijk mee op slot kunt zetten. Hierdoor hou jij al je bezittingen veilig, ook wanneer jij zelf niet meer bij je koffer bent. Het luxe interieur zorgt er tevens voor dat hij van de juiste binnen voering beschikt en qua kwaliteit uitstekend is. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen TravelZ Horizon Handbagagekoffer

 • Beschikt over veilig cijfercombinatieslot
 • In 14 kleuren verkrijgbaar
 • Uitstekend materiaal en luxe interieur
 • Voldoet aan IATAA-norm als handbagagekoffer

Nadelen TravelZ Horizon Handbagagekoffer

 • Niet in grotere formaten verkrijgbaar

2. Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats in onze top 5 is de Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm geëindigd. Deze koffer geeft jou namelijk minder keuze op het gebied van kleuren, maar meer keuze op het gebied van inhoud. Zo is deze goede reiskoffer beschikbaar in 37, 60 en 78 liter variant. Daarnaast kun je alsnog tussen 5 verschillende kleuren kiezen. Er zit hierdoor hoogstwaarschijnlijk een prima exemplaar voor jou tussen.

Wanneer je voor het kleine formaat kiest van deze koffer weet je zeker dat deze geschikt is om mee te nemen als handbagage dankzij het compacte formaat. Wil jij meer spullen mee nemen? Kies dan voor een groter formaat  en zorgt er voor dat jij alles mee kunt nemen. De voorzijde van deze reiskoffer beschikt over 2 ritsvakken. Verder vind je binnenin pakriemen en een groot ristvak.

De Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm beschikt tevens over 2 wielen en heeft aan de bovenzijde en zijkant een handvat. Hierdoor kun jij hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Een ander voordeel van deze reiskoffer is dat hij beschikt over een uitschuifbare- en verstelbare trekstang en tevens voorzien is van een sleutelslot waardoor jij jouw spullen veilig houdt. Meer weten over deze reiskoffer? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

 • In 5 kleuren verkrijgbaar
 • In 3 formaten verkrijgbaar
 • Beschikt over een fijn design
 • Inclusief sleutelslot

Nadelen Decent Basic-Line Handbagage Trolley 53 cm

 • Niet geschikt om op te zitten

3. SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage geëindigd in onze top 5. Ook deze reiskoffer is geschikt voor gebruik als handbagage dankzij het compacte formaat.

Wil jij graag meer spullen mee nemen? Dan is het ook mogelijk om een groter formaat aan te schaffen, namelijk met een hoogte van 65cm en 75cm. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen tussen wel 15 verschillende kleuren.

Deze reiskoffer van het merk SUITSUIT beschikt daarnaast over een mooi en strak design met een Caretta schildpad in het midden. Voor deze reiskoffer ben je wel iets meer kwijt, je krijgt er daarentegen wel een uitstekende kwaliteit reiskoffer voor terug. Zo heeft deze goede reiskoffer 4 wieltjes waardoor het gebruiksgemak van deze reiskoffer uitstekend is. 

Ook ontvang je bij aanschaf van deze reiskoffer gelijk twee jaar garantie. Dankzij de goede kwaliteit is het onwaarschijnlijk dat je dit ook echt nodig gaat hebben. De SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage gaat namelijk ontzettend lang mee. Meer weten? Klik op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

 • 4 zwenkwieltjes
 • Inclusief cijferslot

Nadelen SUITSUIT - Caretta - Cool Gray - Handbagage

 • Hogere prijs

4. Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Princess Traveller Grenada - Reiskoffer geselecteerd in onze top 5. Deze reiskoffer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en in 3 verschillende formaten.

Er zit dus wederom voor iedereen een geschikte variant tussen. De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn rood, blauw, roze, turquoise, zwart en geel. Ook kun je hierbij kiezen tussen een 35, 140 en 105 liter variant.

De koffer is gemaakt van ABS en is daarmee regen afwerend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je koffer en inhoud nat worden. Verder zorgt dit materiaal er ook voor dat de koffer ontzettend sterk is en toch beschikt over een licht gewicht. De 4 ball bearing wielen zijn 360 graden draaibaar waardoor jij de reiskoffer met gemak voor je uit kunt rollen.

Ook deze reiskoffer beschikt over een cijferslot en ritssluitingen. De Princess Traveller Grenada - Reiskoffer is door de verschillende formaten te gebruiken als handbagage en normale bagage. Het is helaas niet aangeraden om op deze reiskoffer te gaan zitten. Meer ontdekken over deze beste kwaliteit reiskoffer? Klik dan op de bovenstaande button.

Voordelen Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

 • Fraai design
 • Meerdere formaten en kleuren

Nadelen Princess Traveller Grenada - Reiskoffer

 • Mindere kwaliteit
 • Minder duurzaam

5. Decent Transit Large Koffer

Decent Transit Large Koffer

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de Decent Transit Large Koffer geselecteerd in onze top 5. Deze koffer beschikt namelijk ook over een uitstekende kwaliteit. Hierdoor is hij wel meteen een stuk duurder dan de andere reiskoffers uit onze top 5.

Daarnaast is het een erg groot exemplaar en heeft hij een inhoud van 135 liter. Vind jij dit te groot? Dan kun je deze reiskoffer ook aanschaffen in 43 liter en 86 liter variant.

Naast een keuze uit meerdere formaten kun jij ook kiezen uit meerdere kleuren, denk aan groen, blauw, donkerblauw, rood, zwart en lichtblauw. Dankzij het TSA cijferslot zorg jij er tevens voor dat jouw spullen veilig opgeborgen blijven. Het 4-wiel systeem zorgt er voor dat deze koffer gemakkelijk rijdt. Hierdoor kun jij zonder problemen grote afstanden lopen met deze koffer. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op grote vliegvelden.

Uit verschillende reviews is gebleken dat deze reiskoffer voldoet aan de verwachtingen. Je staat dus niet voor verassingen wanneer je deze reiskoffer aanschaft. Ondanks het grote formaat is deze reiskoffer ook nog eens van licht gewicht. Hierdoor kun jij hem ook gemakkelijk tillen. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Decent Transit Large Koffer

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Meerdere kleuren- en inhoud varianten

Nadelen Decent Transit Large Koffer

 • Duurdere koffer

Hoeveel soorten reiskoffers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 18 reiskoffers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de reiskoffers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste reiskoffers zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>