Best Geteste Reiskussen

TRVLMORE Nekkussen

TRVLMORE Nekkussen

Het TRVLMORE Nekkussen zorgt ervoor dat je comfortabel kan liggen tijdens je reis. In de auto bijvoorbeeld maar ook het vliegtuig. Hierdoor is het uiterst geschikt voor lange tripjes. Deze versie heeft een U-vorm waardoor je het altijd bij je kan dragen. Geniet met dit product altijd van je welverdiende rust!

Wanneer je op vakantie gaat dan is een reiskussen onmisbaar! Daarom zijn wij in dit artikel op zoek gegaan naar hét beste reiskussen. En daarvoor hebben wij een zeer uitgebreide reiskussen test gedaan. 

In deze test hebben wij veel verschillende kussens met elkaar vergeleken. De resultaten vind je aan het eind van dit artikel! Elk product heeft ook een eindbeoordeling gekregen.

Daarnaast hebben wij ook een aantal tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het scoren van de beste reiskussen aanbieding. Zo bespaar je geld en haal je een goed kussen in huis!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reiskussens

TRVLMORE Nekkussen

Beste koop reiskussen
1.  TRVLMORE Nekkussen

Beste reiskussen voor de auto
2. Nekkussen (reizen) - Perow Verstelbare Hoofdsteun Auto

Beste design reiskussen
3. Framehack Opblaasbare Reiskussen

Beste luxe reiskussen
4. Nekkussen (reizen) - Universele Instelbare Reis-Hoofdsteun

Travelsafe Nekkussen / Reiskussen Comfort - Blauw

Beste prijs-kwaliteit verhouding reiskussen
5. Nekkussen (reizen) - Travelsafe Nekkussen

Top 10 beste reiskussens

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste reiskussens. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een reiskussen?

Het kan best lastig zijn om een goed reiskussen te vinden. En wanneer je een lange reis voor de boeg hebt is het wel erg belangrijk dat je daadwerkelijk comfortabel even de ogen dicht kan doen!

Daarom hebben wij speciaal voor jou hieronder een aantal tips op een rijtje gezet. Deze tips kunnen jou helpen bij het vinden van het beste reiskussen!

En let hierbij natuurlijk ook op wat jij zelf belangrijk vindt aan zo'n kussen. Het beste reiskussen volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet de beste te zijn voor jou.

Formaat

Allereerst is het goed om even te kijken naar het formaat. Want ieder hoofd is nou eenmaal anders. Waar het reiskussen voor de één misschien perfect zit is 'ie voor jou te klein of te groot.

Probeer daarom van tevoren even goed te kijken naar het formaat en lees ook recensies van andere mensen. Zo weet je een beetje of het kussen ook goed is voor jou!

Materiaal

Je wil uiteraard lekker kunnen liggen met zo'n reiskussen. Het hele idee van een kussen is dat je comfortabel kan liggen/zitten of een dutje kan doen.

En het grootste deel van dit comfort heeft te maken met het materiaal. Voor de buitenhoes van het reiskussen kan je het beste gaan voor een fleece stofje. Dit ligt lekker zacht en zorgt ook niet voor irritaties aan je nek. 

Garantie

De laatste tip die wij je willen meegeven is om de garantie te bekijken van het reiskussen. Het kan namelijk gebeuren dat het kussen kapot gaat zonder dat jij hier zelf invloed op gehad hebt. 

Het is dan wel zo fijn als je kan terugvallen op de garantie. De verkoper helpt jou dan verder en kijkt samen met jou naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag.


Wat is het beste reiskussen van 2024? 

En dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste deel van dit artikel: de review! Wij hebben tientallen verschillende reiskussen met elkaar vergeleken op veel strenge criteria.

In deze test kwamen een paar reiskussens naar voren die beter wisten te scoren dan de concurrentie. En daardoor hebben ze een plekje weten te bemachtigen in deze top vijf!

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar deze top vijf en wil je graag een reiskussen kopen? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste reiskussens van 2024!

1.  TRVLMORE nekkussen

TRVLMORE Nekkussen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Heb je het over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het over dit TRVLMORE nekkussen. Want voor de relatief lage prijs haal je een superkwaliteit nekkussen in huis!

En waarom scoorde dit kussen dan zo goed? Nou, allereerst is het kussen gemaakt met Cool Gel en bamboe. Deze gel zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur wordt gereguleerd tijdens gebruik.

Zo heb jij het niet te warm of te koud! Daarnaast is het materiaal van het reiskussen gemaakt van memory foam. Dit biedt perfecte ondersteuning en vormt zich naar je hoofd. Dit reiskussen kun je ook gebruiken wanneer je bijvoorbeeld ergens moet overnachten in een slaapzak wat hem multifunctioneel maakt.

Voordelen TRVLMORE nekkussen

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Gemaakt van memory foam voor extra comfort, en het buigt zich naar je hoofd
 • De speciaal geïnjecteerde Cool Gel reguleert je lichaamstemperatuur waardoor je het niet te warm of te koud hebt

Nadelen TRVLMORE nekkussen

 • Het reiskussen is moeilijk te wassen 

2.  Nekkussen (reizen) - Perow Verstelbare Hoofdsteun Auto

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar het perfecte reiskussen voor in de auto? Dan is dit Perow nekkussen net wat voor jou! Zo is de hoofdsteun super makkelijk te bevestigen aan de hoofdsteunpaal. 

Dit werkje is binnen één handomdraai klaar! Daarnaast is de hoofdsteun verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Dit kan je heel goed afstellen naar de kleur van de rest van de bekleding in je auto.

En ook mooi meegenomen: dit kussen is ook geschikt voor de kleintjes onder ons. De steun is namelijk super simpel te verstellen!

Voordelen Nekkussen (reizen) - Perow Verstelbare Hoofdsteun Auto

 • Komt in vijf verschillende kleuren waardoor je dit kan afstellen naar de bekleding van je auto
 • Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen 
 • Heel erg makkelijk te verstellen

Nadelen Nekkussen (reizen) - Perow Verstelbare Hoofdsteun Auto

 • Het kussen is alleen geschikt voor in de auto en dus niet voor in het vliegtuig

3. Nekkussen (reizen) - Opblaasbare Reiskussen

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Het Framehack Opblaasbare Reiskussen scoorde als beste op het gebied van design. En dat is ook niet zo gek: kijk maar naar de foto! Je kan heerlijk een dutje doen tijdens het vliegen dankzij dit kussen.

Het kussen is zo ontworpen dat je lekker naar voren kan leunen en comfortabel je hoofd erin kwijt kan. Er zit ook een gat in het midden voor wanneer je naar beneden wil kijken.

Super handig en bovendien heel comfortabel! Maak je je zorgen over het formaat? Ook dan hebben wij goed nieuws. Dit kussen is opblaasbaar, wat betekent dat je 'm heel makkelijk kan oprollen tot klein formaat en mee kan nemen op reis.

Voordelen Nekkussen (reizen) - Opblaasbare Reiskussen

 • Op te rollen tot een zeer klein en compact formaat
 • In slechts 5 keer blazen is het kussen opgeblazen
 • Je kan het kussen op 7 verschillende manieren gebruiken

Nadelen Nekkussen (reizen) - Opblaasbare Reiskussen

 • Het kussen wordt door sommige mensen als te hard ervaren

4. Nekkussen (reizen) - Universele Instelbare Reis-Hoofdsteun

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je een iets ruimer budget om te besteden? Dan wil je dit hoogstwaarschijnlijk graag investeren in een goede kwaliteit reiskussen. En dan is dit Autostyle nekkussen net wat voor jou!

Dit is wederom een reiskussen dat perfect geschikt is voor de auto. En ja, er hangt een ietwat duur prijskaartje aan. Maar daar krijg je dan ook een zeer goede kwaliteit voor terug!

Ook is het hele nekkussen perfect te verstellen. Zo kan je dit goed afstemmen naar je eigen voorkeur. Wanneer je het kussen niet gebruikt klap je de kussen simpel omhoog.

Voordelen Nekkussen (reizen) - Universele Instelbare Reis-Hoofdsteun

 • Gemaakt van zeer comfortabel materiaal waardoor je extra lekker ligt
 • De kussens kunnen omhoog geklapt worden wanneer je deze niet gebruikt zodat je 'm niet hoeft te demonteren
 • Volledig te verstellen naar je eigen voorkeur 

Nadelen Nekkussen (reizen) - Universele Instelbare Reis-Hoofdsteun

 • Redelijk prijzig in verhouding met de andere reiskussens

5. Nekkussen (reizen) - Travelsafe Nekkussen

Travelsafe Nekkussen / Reiskussen Comfort - Blauw

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het Nekkussen (reizen) - Travelsafe Nekkussen wist uiteindelijk de titel te bemachtigen van beste reiskussen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En dat vinden wij ook niet zo gek eigenlijk!

Zo is dit kussen te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met soortgelijke reiskussens. En dat is al mooi meegenomen. Daarnaast heb je ook de keuze uit drie verschillende kleuren.

En wist je dat de vulling van het kussen is gemaakt van veerkrachtige en synthetische bolletjes? Dit zorgt voor extra comfort en het kussen vormt zich naar je nek.

Voordelen Nekkussen (reizen) - TravelMore Memory Foam Reiskussen

 • Vrij goedkoop in verhouding met soortgelijke reiskussens
 • Het kussen is aan de buitenkant gemaakt van fleece stof wat lekker comfortabel is
 • Gemaakt van veerkrachtige en synthetische bolletjes die zich naar je nek vormen

Nadelen Nekkussen (reizen) - TravelMore Memory Foam Reiskussen

 • Niet iedereen vindt de bolletjes vulling comfortabel

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>