Best Geteste Reiswaterkoker

Aigostar Cooltravel 30 JQL - Reis Waterkoker, Travel, waterkoker camping BPA vrij - Zwart

Aigostar Cooltravel 30 JQL

Ben jij regelmatig onderweg en ben je op zoek naar de beste reiswaterkoker? Kijk dan eens naar de Aigostar Cooltravel 30 JQL! Wij van Reistijger hebben namelijk de afgelopen weken een reiswaterkoker test uitgevoerd en wat blijkt?

De Aigostar Cooltravel 30 JQL is namelijk als best getest eruit gekomen en om deze reden de allerbeste koop die je in huis kan halen! Niet alleen is deze reiswaterkoker ideaal voor het maken van je verse kop koffie of thee, deze waterkoker beschikt over de allerbeste functionaliteiten en een uitstekend gebruiksgemak! 

Wil je meer weten over de beste reiswaterkoker 2024? Klik dan gauw op de bovenstaande button!

Het kan heel frustrerend zijn om je verse kop koffie of thee te missen wanneer je regelmatig op reis gaat of weer eens onderweg bent in je vrachtwagen, camper of boot. Hoe los je dit nou op? Steeds een vermogen uitgeven aan koffie op vliegvelden en tankstations is natuurlijk geen optie. Gelukkig bestaan er tegenwoordig reiswaterkokers die je eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen! Natuurlijk verdien jij wel de allerbeste reiswaterkoker die er is. Er zijn talloze reiswaterkokers op de markt met grote verschillen in het gebruiksgemak en in de diversiteit van de functionaliteiten.

Wij van Reistijger helpen je graag aan de beste reiswaterkokers van dit moment! De afgelopen weken hebben we dan ook een reiswaterkoker test 2024 uitgevoerd waarbij we tientallen verschillende waterkokers uitvoerig hebben getest. Aan de hand van deze testresultaten hebben we een handig top 5 overzicht samengesteld die we graag met jullie willen doornemen. 

Naast de testresultaten en onze ultieme top 5 lijst hebben we ook de moeite genomen om een aantal tips samen te stellen die je kunnen helpen bij de aankoop van een goede reiswaterkoker. Op deze manier streven wij er altijd naar om onze bezoekers zo goed mogelijk te begeleiden en de kans op een misskoop te verkleinen. 

Ben jij benieuwd naar de reiswaterkokers uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Reiswaterkokers

Aigostar Cooltravel 30 JQL - Reis Waterkoker, Travel, waterkoker camping BPA vrij - Zwart

Beste koop reiswaterkoker
1. Aigostar Cooltravel 30 JQL

Aigostar Sapphire 30LDC

Beste reiswaterkoker opvouwbaar
2. Aigostar Sapphire 30LDC

All Ride Waterkoker

Beste reiswaterkoker auto
3. All Ride Waterkoker

Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

Beste reiswaterkoker thermosbeker
4. Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

Clatronic WKR 3624 - waterkoker

Beste reiswaterkoker krachtig
5. Clatronic WKR 3624 - waterkoker

Top 10 Beste Reiswaterkokers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste reiswaterkoker. Het enige nadeel hiervan is dat je de testresultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag: welke reiswaterkoker past het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Reiswaterkoker?

Ga jij een reiswaterkoker kopen? Dan raden we je aan om niet voor de eerste de beste reiswaterkoker aanbieding te gaan maar eerst enig onderzoek te verrichten en rekening te houden met een aantal criteria voordat je reiswaterkoker aanschaft. Reiswaterkokers kunnen namelijk variëren in het gebruiksgemak en in de diversiteit van de functionaliteiten. Om jou zo goed mogelijk te begeleiden hebben we hieronder een aantal belangrijke criteria opgesomd die ervoor zorgen dat jij voortaan de meeste geschikte reiswaterkoker meeneemt.

Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze reiswaterkoker test, tevens lijken deze criteria look sterk op de beste reiswaterkoker volgens de consumentenbond. Door deze criteria in je achterhoofd te houden bespaar je jezelf veel tijd, geld en nog belangrijk een miskoop!

Capaciteit

Natuurlijk dien je eerst te kijken naar de inhoud van je reiswaterkoker. Niet alleen dien je te kijken of je genoeg koffie, thee of soep kan maken voor jezelf maar ook voor het hele gezelschap in je camper of auto. Om deze reden raden we je aan om een reiswaterkoker aan te schaffen waar minimaal een halve liter inpast. Zo weet je zeker dat je altijd genoeg lekkers heb om van te genieten!

Vermogen

Daarnaast raden we je aan om rekening te houden met het vermogen van een reiswaterkoker. Het vermogen wordt aangegeven in wattage. Doorgaans varieert het wattage van een goede reiswaterkoker van 300 tot ongeveer 100 watt. Een reiswaterkoker met een lager wattage zal er bijvoorbeeld aanzienlijk langer over doen om een halve liter water tot een kookpunt te brengen dan een reiswaterkoker met een hoger wattage. Daarentegen is het nadeel van een hogere wattage dat je op den duur een stuk meer energie verbruikt.

Veiligheid

Ten derde is het ook van cruciaal belang dat je veiligheid ten alle tijden wordt gewaarborgd. Waterkokers kunnen namelijk ontzettend heet worden, hierdoor is de kans reëel dat de waterkoker oververhit raakt of dat er andere ongelukken kunnen plaats vinden. We willen je op het hart drukken om de reiswaterkoker altijd veilig te gebruiken en een reiswaterkoker aan te schaffen dat beschikt over een automatische uitschakeling en een oververhittingsbeveiliging.

Budget

Tot slot is het handig om te kijken naar je eigen budget en om na te gaan hoeveel geld je bereid bent om uit te geven. De prijzen van reiswaterkokers kunnen erg fluctueren. Zo zijn er reiswaterkokers van 2 tientjes maar de prijzen kunnen ook oplopen tot wel 100 euro. We raden je aan om van te voren een vast budget te stellen en hier niet van af te wijken. Op deze manier kan je gerichter op zoek gaan naar de juiste reiswaterkoker.


Wat is de beste Reiswaterkoker van 2024? 

Welke reiswaterkoker is het beste? Dit is een hele logische vraag waar we graag uitgebreid antwoord op geven in de onderstaande sectie. Om de beste reiswaterkoker te selecteren hebben we aan de hand van de testresultaten een handig top 5 overzicht samengesteld. Elke reiswaterkoker is gecategoriseerd en voorzien van een korte product omschrijving zodat iedereen die vaak onderweg is een persoonlijke favoriet kan uitkiezen. 

Daarnaast hebben wij de voor- en nadelen van elke reiswaterkoker op een rijtje gezet om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor bespaar je veel tijd, geld en kom je er binnen een paar minuten achter welke reiswaterkoker het beste bij jou past. Tevens staan de beoordelingscriteria en de eindbeoordelingen rechts weergegeven. De eindcijfers zijn gebaseerd op onze testresultaten, reviews van andere consumenten en de input van de deelnemers uit de reiswaterkoker test 2024.

Laat een reactie achter en laat ons weten welke reiswaterkoker jouw persoonlijk favoriet is!

1. Aigostar Cooltravel 30 JQL

Aigostar Cooltravel 30 JQL - Reis Waterkoker, Travel, waterkoker camping BPA vrij - Zwart

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We trappen deze top 5 lijst gelijk af met de grote winnaar. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen is de Aigostar Cooltravel 30 JQL op de eerste plaats geëindigd en daardoor de allerbeste koop die je in huis kan halen! Nadat je ruim een halve liter aan verse koffie hebt gemaakt kan je deze eenvoudig delen met je vrienden en familie doordat er 2 bekers en 2 lepels worden meegeleverd, handig he!

Naast de compactheid en het gebruiksgemak beschikt deze reiswaterkoker over automatische uitschakeling en een oververhittingsbeveiliging, waardoor je veiligheid zo goed mogelijk wordt gewaarborgd. Wel raden we je aan om altijd de veiligheidsvoorschriften goed door te lezen voordat je begint met water koken. 

Overigens is deze reiswaterkoker BPA-vrij en zeer eenvoudig schoon te maken. Met een vermogen van wel 650 watt kan jij in een mum van tijd genieten van je kommetje soep of een overheerlijke kop thee! Wil je meer weten over de allerbeste reiswaterkoker van dit moment? Klik dan gauw op de bovenstaande button!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Aigostar Cooltravel 30 JQL

 • Compact gepaard met het allerbeste gebruiksgemak 
 • Voldoende capaciteit en een goed vermogen
 • Uitstekende veiligheid
 • 2 Extra bijgeleverde bekers en lepels

Nadelen Aigostar Cooltravel 30 JQL

 • Geen

2. Aigostar Sapphire 30LDC

Aigostar Sapphire 30LDC

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij opzoek naar de beste opvouwbare reiswaterkoker van dit moment? Zoek dan niet verder! Op de tweede plek hebben we namelijk de Aigostar Sapphire 30LDC geplaatst. Deze waterkoker kan je opvouwen en uit elkaar halen waardoor je hem altijd overal mee naar toe kan nemen.

Wat deze reiswaterkoker uniek maakt is dat het water automatisch weer wordt opgewarmd als het onder de 80 graden komt. Verder is deze reiswaterkoker voorzien van een universele sterker aansluiting waardoor je in elk land ter wereld nooit meer zonder heet water komt te zitten! 

Tevens staat de veiligheid hoog in het vaandel dankzij de droogkookbeveiliging. Verder is er goed is nagedacht over het materiaal gebruik. Het roostervrije staal is namelijk bestand tegen kalk aanslag en het siliconen dekseltje zorgt ervoor dat de reiswaterkoker niet snel oververhit raakt.

Voordelen Aigostar Sapphire 30LDC

 • Automatische opwarming
 • Compact, opvouwbaar en makkelijk uit elkaar te halen
 • Universele sterker aansluiting
 • Veilig materiaal gebruik

Nadelen Aigostar Sapphire 30LDC

 • Iets minder capaciteit

3. All Ride Waterkoker

All Ride Waterkoker

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij voortdurend onderweg in je vrachtwagen, auto of camper en beginnen je aankopen van de tankstations nu wel erg op te lopen? Daar hebben we wellicht de perfecte oplossing voor! Op de derde plek hebben we de beste reiswaterkoker voor in de auto geselecteerd. We hebben het natuurlijk over de All Ride Waterkoker.

Door een speciale plug-in is deze reiswaterkoker zeer eenvoudig aan te sluiten op de zogenaamde " sigaretten aansteker " die in bijna iedere auto te vinden is. Hierdoor kan je onderweg altijd genieten van een heerlijk kop koffie. Verder beschikt deze reiswaterkoker over een ruime capaciteit van 0,8 liter. 

De All Ride Waterkoker slaat automatisch af wanneer het water het gewenste kookpunt heeft gebruikt. Daarnaast beschikt deze reiswaterkoker over een antislip handgreep waardoor je de kans op ongelukjes in de auto verkleint.

Voordelen All Ride Waterkoker

 • Ideaal voor in de auto, vrachtwagen of camper
 • Ruime capaciteit
 • Schakelt zichzelf automatisch uit
 • Antislip handgreep

Nadelen All Ride Waterkoker

 • Lager vermogen

4. Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

We zijn alweer aangekomen bij de vierde topper in deze top 5 lijst. Mocht je de behoefte hebben aan een draagbare waterkoker in de vorm van een thermosbeker? Natuurlijk hebben we hier ook aan gedacht! Graag introduceren we de Waterkoker | 3-in-1 | 400ml als beste reiswaterkoker thermosbeker van 2024, zo wat een mond vol hé.

Deze draagbare waterkoker geeft je de mogelijkheid om letterlijk altijd en overal een lekker kopje koffie of thee in te schenken. Warm het water eenvoudig en snel op wanneer je nog thuis bent en geniet de hele dag van heerlijk warm water. Door het dubbellaags warmte isolatie ontwerp blijft het water namelijk urenlang op de gewenste temperatuur. 

Deze waterkoker is veilig, compact en heeft een ruime capaciteit voor een thermosbeker. De deelnemers uit onze test waren zeer te spreken over dit artikel, hierbij gaven ze aan dat een klein half liter warmwater alles is wat ze nodig hebben om de dag door te komen! Dus net als koelelementen, is dit zeker iets wat je op reis kan meenemen!

Voordelen Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

 • Draagbare waterkoker & thermosbeker
 • Ruime capaciteit & zeer compact
 • Veilig ontwerp
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen Waterkoker | 3-in-1 | 400ml

 • Om water te koken is dient te beker aangesloten te worden op stroom

5. Clatronic WKR 3624 - waterkoker

Clatronic WKR 3624 - waterkoker

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Tot slot hebben we de vijfde plek wegegeven aan de Clatronic WKR 3624 - waterkoker. Mocht je dit overzicht door hebben genomen en het gevoel hebben dat er toch nog iets ontbreekt? Misschien kunnen we je verblijden met de sterkste reiswaterkoker die je zeer eenvoudig kan meenemen op reis. Deze reiswaterkoker beschikt namelijk over een vermogen van wel 1000 watt! Hierdoor begeeft het water zich binnen enkele secondes op de gewenste temperatuur, gaaf he!

Deze reiswaterkoker beschikt over vergelijkbare gebruiksgemakken en functionaliteiten als de overige plaatsingen in deze top 5 lijst. De reiswaterkoker is zeer compact en neemt weinig ruimte in beslag waardoor je hem zeer eenvoudig in je koffer kan meenemen. Verder heeft de Clatronic WKR 3624 - waterkoker een capaciteit van een half liter en beschikt hij over een roestvrijstalen behuizing. 

Tevens wordt deze reiswaterkoker geleverd met 2 extra thermosbekers en een lepeltje. Voor deze prijs is dit zeker een van de beste aankopen die je in huis kan halen!

Voordelen Clatronic WKR 3624 - waterkoker

 • Zeer sterk vermogen
 • Compact & eenvoudig mee te nemen
 • Waterniveau indicator
 • Geleverd met 2 extra thermosbekers en een lepeltje

Nadelen Clatronic WKR 3624 - waterkoker

 • Verbruikt veel energie

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel reiswaterkokers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten reiswaterkokers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de reiswaterkokers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste reiswaterkokers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>