Best Geteste SUITSUIT Koffer

SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

Met de SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm) ga jij altijd in stijl op reis. Door het mooie design kijkt iedereen je aan op het vliegveld. Deze koffer kan meegenomen worden als handbagage. Dit scheelt natuurlijk weer veel tijd waardoor jij meteen van je vakantie kan genieten. Door het gebruik van ABS materiaal is hij zeer licht waardoor je meer kleding kan meenemen. Kortom, dit is de beste SUITSUIT koffer van dit moment!

We reizen de laatste jaren steeds meer. Op de vliegvelden zien we steeds meer de koffers van SUITSUIT. Deze koffers zijn heel erg populair op social media. Ze zorgen er niet alleen voor dat je je spullen makkelijk mee kan nemen op reis, maar ook dat je in mode reist.

In dit artikel ontdek je wat de vijf beste SUITSUIT koffers van dit moment zijn aan de hand van de door ons uitgevoerde beste SUITSUIT koffer test. Ook hebben we de belangrijkste criteria waar je op kunt letten voor je op een rijtje gezet.

Benieuwd welke koffer het meest geschikt is voor jou? Lees dan gauw verder en ontdek de beste SUITSUIT koffer voor je reis!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

11

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

62

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste SUITSUIT Koffers

SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

Beste koop SUITSUIT Koffer
1. SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

Beste SUITSUIT Koffer Groot
2. SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

Beste SUITSUIT Koffer Premium
3. SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

Beste SUITSUIT Koffer Handbagage
4. SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)

Beste SUITSUIT Koffer Set
5. SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)
 


Top 10 Beste SUITSUIT Koffers

Wil je direct weten hoe de top 10 beste SUITSUIT koffers eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Waar moet je op letten bij het kopen van een SUITSUIT Koffer?

Een SUITSUIT koffer kopen kan lastiger zijn dan je denkt. Het enorme aanbod aan verschillende soorten koffers maakt het kiezen van de beste optie namelijk niet echt makkelijk.

Om die reden hebben we hieronder enkele belangrijke criteria, waar je rekening mee kunt houden, voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria ontdek je gemakkelijker wat wel en niet goede koffers zijn en welke SUITSUIT koffer het meest geschikt is voor jouw situatie.

Neem deze daarom zeker even door een voorkom een miskoop!

Grootte

Allereerst kun je letten op de grootte van de koffer. Dat is natuurlijk een belangrijk aspect als je iets koopt waar je je spullen in opbergt. Er zijn namelijk veel formaten koffers. Die hebben zo hun voor- en nadelen. 

Het kan zijn dat je niet zoveel spullen mee hoeft te nemen en geen zin hebt om lang te wachten op je koffer, dan is een handbagage formaat het beste voor jou. Ga je nu een langere tijd weg, dan heb je juist een grootte koffer nodig.

Design

De koffers van SUITSUIT zijn bekend van haar mooie design. Je ziet ze niet voor niets zo vaak op social media en op de vliegvelden

Er is echter meer dan 1 design koffer. Welke het mooiste is, verschilt per persoon. Wij raden daarom aan om te kijken welke jij het mooiste vindt.

Ook hebben het design een ander materiaal. Het duurdere design is gemaakt van polycarbonaat wat bijna onbreekbaar is.

Prijs

SUITSUIT staat bekend om hun mooie koffers, maar deze komen wel in een hoge prijsklasse. Je krijgt voor deze prijs een zeer goede koffer van uitstekende materialen. Het is natuurlijk wel dat je ook voor het merk betaalt.

Er zijn echter wel iets goedkopere SUITSUIT koffers op de markt. Hierdoor kan je ook met iets minder geld een mooie koffer hebben waar iedereen jaloers op is. 


Wat is de beste SUITSUIT Koffer?

Er is een groot aanbod aan SUITSUIT koffers, maar hoe weet je nu wat de beste koffer is. Wij van Reistijger hebben een onderzoek gedaan naar de beste koffers. 

Om te zorgen dat er voor iedereen eentje bij zit hebben we ze verdeeld in 5 verschillende categorieën. Benieuwd of de beste SUITSUIT koffer er voor je bij zit? Lees dan snel verder!

1. SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

9.2

De beste koop SUITSUIT koffer van het moment is de SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm). Deze koffer beschikt over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt verschillende voordelen. 

Ga je binnenkort een stedentrip doen en wil je niet een koffer in het bagageruim doen? Dan is deze koffer perfect. Doordat het een formaat geschikt is als handbagage kan je hem boven in het ruim leggen. Hierdoor kan jij meteen als je geland bent de stad verkennen.

Het materiaal dat gebruikt is voor de koffer is ABS. Dit materiaal heeft als eigenschap dat het zeer licht is. Ideaal als je op reis gaat doordat je met een te zware koffer extra moet betalen. Hierdoor kan jij toch nog dat leuke topje meenemen.

In tegen stelling tot alle andere koffers is deze SUITSUIT koffer in de lagere prijsklasse. Het merk staat bekend om dat ze duurdere koffer op de markt hebben.

Voordelen SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

 • Is geschikt als handbagage
 • Gemaakt van ABS materiaal
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Beschikbaar in 13 kleuren

Nadelen SUITSUIT - Caretta - Pink Lady - Handbagage (53 cm)

 • Geen

2. SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben we de SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm) verkozen tot beste grote koffer. Dit model heeft een inhoud van 80-100 liter waardoor al je spullen erin kunnen. Ideaal als je meer dan 2 weken op reis gaat en niks in je kast wilt laten. Zo is het lichter dan een koffer van 20 kilogram.

De koffer beschikt over 2 vakken voor al je spullen. Een kant kan dicht gemaakt worden door middel van een rits waardoor niet al je spullen door de hele koffer raken. Hierdoor kan je precies alles leggen zodat je alles snel kan uitpakken op de vakantiebestemming.

De koffer kan op slot door middel van een cijferslot. De cijfercode kan je zelf instellen zodat niemand de code weet behalve jij zelf. Ideaal als je koffer niet bij je is. 

Ondanks dat deze koffer zeer groot is, rijdt hij geweldig. Door de zwenkwielen kun je overal rijden zonder dat het een sleur wordt.

Voordelen SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

 • Inhoud van 80-100 liter
 • 2 vakken voor al je spullen
 • Een cijferslot
 • Rijdt soepel door de zwenkwielen

Nadelen SUITSUIT - Caretta - Soft Lime - Reiskoffer (76 cm)

 • Geen

3. SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats staat de SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm). Deze koffer valt op door zijn mooie design. De koffer heeft een elegante stijl waardoor iedereen meteen naar je koffer kijkt.

Deze koffer is ideaal als je een weekje er tussenuit gaat. De binnenkant heeft een aantal handige vakken waar je je spullen in kan opbergen. Door deze vakken weet je precies waar al je kleding ligt en hoef je niet je hele koffer overhoop te halen.

Mocht je naar de Verenigde Staten gaan dan is deze koffer daar zeer geschikt voor. Doordat het over een TSA cijferslot beschikt hoeft het slot niet open gebroken te worden. 

De koffer is gemaakt van polycarbonaat. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het nagenoeg onbreekbaar is. Hierdoor kan je de koffer per ongeluk laten vallen.

Voordelen SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

 • Beschikt over een TSA cijferslot
 • Elegante stijl 
 • Gemaakt van polycarbonaat
 • Handige binnenvakjes

Nadelen SUITSUIT - Fab Seventies - Antique White - Reiskoffer (66 cm)

 • Hij valt in de hogere prijsklasse

4. SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm) kan jij in stijl een weekend weg of een stad bezoeken. Door het smalle design kan hij gemakkelijk meegenomen worden. Ideaal voor korte tripjes.

Tijdens een weekend weg loop je altijd tegen het probleem aan dat je teveel mee wilt. Door alles maar in je koffer te proppen is er geen overzicht meer over. Bij deze koffer zijn er 6 vakjes waardoor je een goed overzicht hebt met wat je allemaal mee hebt.

Deze koffer is niet alleen heel handig dat hij mee genomen kan worden als handbagage, het is ook nog eens zeer mooi. Want wie wilt nou niet opvallen op het vliegveld of een nieuwe stad.

Voordelen SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

 • Veel handige vakjes
 • Kan meegenomen worden als handbagage
 • Zeer mooi design
 • Gemaakt van polycarbonaat

Nadelen SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Handbagage (55 cm)

 • Valt in de duurdere prijsklasse

5. SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)

SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben we de SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm). Bij dit product krijg je 3 koffers in verschillende maten. Hierdoor hebben al je reisgenoten een koffer of heb je altijd de juiste maat koffer bij de hand.

De koffers komen in 3 maten van een handbagage formaat tot de allergrootste in het assortiment van SUITSUIT. Hierdoor heb jij altijd de juiste koffer. Al wil je een weekend weg pak je de handbagage koffer of je gaat een maand weg dan pak je de grootste koffer.

Al deze koffers zijn al uitgelicht in de bovenstaande reviews. Kan je echt niet kiezen welke je wilt, dan kan je ze altijd allemaal bestellen met deze set. 

Voordelen SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)

 • Je krijgt 3 koffers
 • Gemaakt van polycarbonaat
 • Geschikt voor elke reis

Nadelen SUITSUIT - Fabulous Fifties - Luminous Mint - Kofferset (55/66/76 cm)

 • Aan de dure kant

Hoeveel soorten SUITSUIT koffers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 11 SUITSUIT koffers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de SUITSUIT koffers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste SUITSUIT koffer is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>