Best Geteste Toilettas

TRVLMORE Toilettas - Hangend met Haak - Unisex - Zwart

TravelMore Reis Toilettas

De TravelMore Reis Toilettas is de beste optie en helpt reizigers om georganiseerd te blijven tijdens hun reizen. De toilettas heeft verschillende vakken, waardoor het gemakkelijk is om toiletartikelen te scheiden en te vinden wanneer ze nodig zijn. De tas is ook licht van gewicht en compact, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en meegenomen tijdens het reizen.

Wat is er handiger om op reis mee te nemen dan een compact, praktisch en nog belangrijker een ruime toilettas! Het probleem zit hem vaak in het grote en gevarieerde aanbod op de markt. Tegenwoordig heb je de keuze uit honderden verschillende toilettassen. 

Om die reden hebben wij het hele internet afgespeurd en onderzoek gedaan naar de beste toilet tassen van 2024. Op basis hiervan hebben we een top 5 samengesteld met de best geteste toilet tassen van 2024!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

54

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Toilettassen

TRVLMORE Toilettas - Hangend met Haak - Unisex - Zwart

Beste koop toilettas
1. TravelMore Reis Toilettas

Abbey Toilettas - Travel

Beste toilettas heren
2. Abbey Toilettas - Travel

TravelMore Transparante Toilettas

Beste toilettas transparant
3. TravelMore Transparante Toilettas

Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

Beste toilettas dames
4. Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

Beste toilettas groot
5. Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

Top 10 Beste Toilettassen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste vouwkratten. Het enige nadeel hiervan is dat je alle belangrijke criteria voor een goede toilettas mist en hierdoor helaas geen antwoord kan geven op de vraag: wat is een goede toilettas?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Toilettas?

Na het zien van de beste geteste toilettassen wil jij misschien wel een toilettas kopen. In je zoektocht naar een goede toilettas zal je worden overladen door aantrekkelijke toilettas aanbiedingen.

We raden je aan om je hiervan te ontzien en alleen rekening te houden met de criteria die voor jou het meest belangrijk zijn. Hieronder hebben we de moeite genomen om een paar belangrijke punten op te stellen die je kunnen helpen in je koopoverweging.

Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze toilettas test en lijken tevens sterk op de beste toilettas volgens de consumentenbond. Door je te focussen op de criteria die het voor jou het belangrijkst zijn bespaar je jezelf veel tijd, geld en nog belangrijker een miskoop!

Inhoud

Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de inhoud van een toilettas. Bedenk eerst wat je allemaal wilt meenemen in de toilettas en kies daarna een geschikt formaat uit. Hierbij raden we je aan om te kijken naar de functionaliteiten van de toilettas. Het is er handig om een toilettas aan te schaffen dat over diverse compartimenten beschikt zodat jij al je gewenste spullen praktisch kan verdelen en ordenen. 

Ook is het verstand om te kijken of de desbetreffende toilettas over een ophanghaakje beschikt, hiermee kan je het tasje eenvoudig ophangen.

Materiaal

Ten tweede raden we je aan om te kijken naar het materiaal van je toilettas. Toilettassen zijn tegenwoordig van allerlei materiaalsoorten gemaakt. Polyester en Nylon zijn de meest voorkomende materiaalsoorten. Deze materiaal soorten zijn stevig, bestand tegen een stootje en hebben een hoge levensduur.

Daarnaast zien we veel toilettassen van plastic, het voordeel hiervan is dat ze geheel waterdicht en makkelijk schoon te houden zijn. Het plastic is vaak transparant en doorgaans gebruikt voor het gemak op het vliegveld. 

Design

Het design is niet voor iedereen belangrijk maar het kan wel zeker meespelen in het aankoopproces. De kleur zwart komt het meeste voor waardoor veel toilettassen er doorgaans het zelfde uit zien. Desalniettemin zitten er wel degelijk toilettassen tussen met een mooi design.

De toilettas is gemakkelijk in de hand vast te houden en ook veel mensen doen dit. Hierdoor wordt de toilettas automatisch een extensie van je outfit. Mocht je veel waarde hechte aan je uiterlijk dan raden we je aan om ook rekening te houden met het ontwerp en kleurgebruik.

Budget

Ook is het belangrijk dat de prijs in verhouding staat met de kwaliteit. De prijs in dit geval is zeker niet onbelangrijk en kan een grote rol spelen als je gebonden zit aan een beperkt budget. Normaliter zitten de prijzen van een goede en kwalitatieve toilettas tussen de 10 en 25 euro. Laat je dus niet verleiden door extreem dure toilettassen met de mooiste beloftes.


Wat is de beste Toilettas van 2024? 

We eindelijk zijn aangekomen bij de testresultaten en onze ultieme top 5 lijst. In de onderstaande sectie gaan we graag dieper in op elke beste toilettas. De toilettassen in de top 5 lijst zijn gecategoriseerd en voorzien van een korte product omschrijving die de kwaliteit en de gebruiksgemakken uit lichten.

We hopen dat dit overzicht jou veel tijd en geld bespaart. We zijn erg benieuwd of deze toilettassen iets voor jou zijn en welke toilettas jouw persoonlijke favoriet is! Tevens kan je in de onderstaande secties de eindbeoordelingen vinden. Deze zijn gebaseerd op de testresultaten, externe reviews en de input van de test deelnemers. 

1. TravelMore Reis Toilettas

TRVLMORE Toilettas - Hangend met Haak - Unisex - Zwart

9.5

Eindbeoordeling

Inhoud

8.8

Materiaal / ontwerp

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wellicht heb je al opgemerkt dat de TravelMore Reis Toilettas is gekroond tot de beste toilettas 2024, en hierdoor de beste koop is die je in huis kan halen! Waarom is deze toilettas beter dan alle andere en wat maakt de TravelMore Reis Toilettas zo goed? Hier duiken we graag dieper op in!

Deze toilettas is zowel voor mannen als vrouwen en beschikt over een praktisch, compact en duurzaam design. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Je hoeft je geen zorgen te maken over natte toiletartikelen, aangezien het nylon materiaal het water goed afstoot. Daarnaast zorgen de verschillende compartimenten en de handige organizer vakjes ervoor dat je al je gewenste spullen eenvoudig kunt ordenen en opbergen.

Daaraan toegevoegd is de rits zeer stevig en beschikt de TravelMore Reis Toilettas over een handig ophanghaakje waarmee je de toilettas op elke gewenste plek kunt ophangen om je handen of koffer te ontzien. De toilettas is verkrijgbaar in roze, zwart, blauw, grijs en oranje! Er zit dus voor iedereen wat leuks tussen.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen TravelMore Reis Toilettas

 • Hoogwaardig, waterafstotend materiaal
 • Compact, praktisch en ruim ontwerp
 • Verschillende ruime compartimenten en organizer vakjes
 • Voorzien van een ophangsysteem
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Nadelen TravelMore Reis Toilettas

 • Geen

2. Abbey Toilettas - Travel 

Abbey Toilettas - Travel

9.3

Eindbeoordeling

Inhoud

9.3

Materiaal / ontwerp

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij het ook zo zat om al die vrouwelijke toilettasjes te zien en heb je behoefte aan een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke toilettas voor mannen? Dan is de Abbey Toilettas - Travel wellicht de ideale match!

Het stoere en neutrale design spreekt voor zich. Daarnaast zorgen de verschillende opbergvakken ervoor dat je al je essentiële toiletartikelen makkelijk kwijt kan. Je kan het daardoor gemakkelijk meenemen in de wandel rugzak.

Wat deze toilettas voor mannen uniek maakt zijn de uitneembare mesh-vakjes die zijn voorzien van een ritsluiting, hierdoor voorkom je dat je spullen zoek raken. 

Ook de ijdele mannen onder ons kunnen hun hart ophalen. De Abbey Toilettas - Travel beschikt namelijk over een geïntegreerd spiegeltje waardoor je onopgemerkt kan checken of je haar nog wel goed zit. 

Deze compacte en praktische toilettas is wel wat aan de kleine kant. Gelukkig hebben de meeste mannelijke deelnemers in onze test laten weten dat dit geen grote problemen met zich mee brengt.

Voordelen Abbey Toilettas - Travel 

 • Meerdere opbergruimtes en uitneembare mesh vakjes
 • Opbergvakjes zijn voorzien van een ritsluiting
 • Geïntegreerd spiegeltje
 • Ophangsysteem

Nadelen Abbey Toilettas - Travel 

 • Compact, iets aan de kleine kant

3. TravelMore Transparante Toilettas

TravelMore Transparante Toilettas

8.7

Eindbeoordeling

Inhoud

8.2

Materiaal / ontwerp

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ga jij regelmatig op reis en heb jij ook zo een hekel aan de lange controle procedures op het vliegveld? Daar kan de TravelMore Transparante Toilettas een handje bij helpen! Deze unieke toilettas is transparant, en daardoor het ideale alternatief voor de zogenaamde " zip-lock " tasjes die je kan laten zien bij een controle procedure op de luchthaven. Overigens zijn deze tasjes slecht voor het milieu in tegenstelling tot de TravelMore Transparante Toilettas die je meerdere keren kunt hergebruiken.

Door gebruik te maken van de TravelMore Transparante Toilettas heb je niet alleen een compleet overzicht van al je ingepakte make-up en toiletartikelen, je bent ook nog eens binnen een paar seconde door de douane heen. Gaaf he! Het PVC design is zeer stevig, lucht en ook nog eens geheel waterdicht. Mocht er toch nog iets lek of open raken dan blijven de rest van je make -up en toilet artikelen ongedeerd en heb je de toilettas binnen een mum van tijd weer helemaal schoon!

Voordelen TravelMore Transparante Toilettas

 • Douane voordelen en een compleet overzicht
 • Herbruikbaar, beter voor het milieu
 • Sterk, lucht en waterdicht ontwerp
 • Zeer eenvoudig schoon te maken

Nadelen TravelMore Transparante Toilettas

 • Minder opbergvakken

4. Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

8.3

Eindbeoordeling

Inhoud

9.0

Materiaal / ontwerp

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je het zat om altijd maar die smakeloze toilettasjes in je hand te dragen en ben je opzoek naar een trendy en stijlvol alternatief? Dan kunnen we je vast verblijden met de Reisenthel Travelcosmetic Toilettas! Deze toilettas is ideaal voor vrouwen die opzoek zijn naar een praktische en compacte toilettas waar ze uitsluitend de essentiële make-up en toilet artikelen in kunnen opbergen!

Dit trendy toilettasje heeft een klassieke royale opening waarbij 2 metalen beugels de tas open en dichthouden. Verder beschikt de Reisenthel Travelcosmetic Toilettas over verschillende draag lussen die de essentiële make-up goed waarborgen. Je kan er ook voor kiezen om de kleine overige toiletartikelen op te bergen in het vakje met een ritsluiting. Overigens kan je gebruik maken van de handige draagriem waarmee je de toilettas eenvoudig in je handen kan dragen. Ook is dit een hele leuke manier om je toilettas te combineren met je outfit of the day!

Voordelen Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

 • Trendy en stijlvol design
 • Verschillende draaglussen
 • Handige draagriempje

Nadelen Reisenthel Travelcosmetic Toilettas

 • Mogelijke kwetsbare sluiting

5. Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

8.1

Eindbeoordeling

Inhoud

8.4

Materiaal / ontwerp

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Speciaal voor de reizigers die opzoek zijn naar een extra grote toilettas hebben we de laatste plek weggelegd voor de Reisenthel Toiletbag XL Toilettas. Door gebruik te maken van deze mega ruime toilettas kan je zelfs je grote flessen shampoo bussen deo of haarlak zonder problemen vervoeren!

De XL toilettas beschikt over een groot hoofdcompartiment en 4 opbergvakken die keurig worden afgesloten middels een ritssluiting. Daarnaast kan je ten alle tijden je make up onopgemerkt bijwerken dankzij het geïntegreerde spiegeltje. Zijn er nog meer gebruiksgemakken? Ja die zijn er zeker! Zo beschikt de Reisenthel Toiletbag XL Toilettas ook nog eens over scheurbestendig materiaal, klittenband afsluitingen, een handig ophanghaakje.

Je denkt misschien na het lezen over de grootte van deze toilettas na over hoe je de toilettas eenvoudig kan meenemen. De toilettas kan je eenvoudig oppakken en als een koffer vervoeren. Op deze manier zorgt de Reisenthel Toiletbag XL Toilettas voor veel comfort tijdens lange reizen of weekendjes weg

Voordelen Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

 • Extra grote opbergruimtes geschikt om alle soorten toiletartikelen te vervoeren
 • Geïntegreerd spiegeltje, klittenband sluitingen en een ophanghaakje
 • Verschillende unieke en stijlvolle ontwerpen

Nadelen Reisenthel Toiletbag XL Toilettas

 • Meer geschikt voor vrouwen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel toilettassen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten toilettassen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de toilettassen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste toilettassen dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>