Best Geteste Vacuumzakken

HGMD Vacuümzakken voor kleding en dekbedden review

HGMD Vacuümzakken

Wanneer jij op zoek bent naar de beste vacuümzakken van dit moment, dan ben je op zoek naar de HGMD Vacuümzakken. Deze vacuümzakken scoorde namelijk de hoogste score in onze beste vacuümzakken test. Zo beschikken deze vacuümzakken over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en nog veel meer.

Je krijgt bij de aankoop 12 vacuümzakken in 4 verschillende maten. Hierdoor hoef jij maar 1 keer een pakket aan te schaffen. De vacuümzakken kunnen makkelijk vacuüm gezogen worden door de bijgeleverde vacuümzuiger.

Meer weten over de HGMD Vacuümzakken? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Heb jij wel eens ruimte tekort in jouw koffer of kledingkast? Dan zijn vacuumzakken de ideale oplossing voor jou. Met vacuumzakken kun jij namelijk de ruimte die jouw kleren innemen aanzienlijk inperken. Doordat deze vacuumzakken de lucht wegnemen houdt je ontzettend veel ruimte over. Ideaal dus wanneer jij jouw kleding of knuffels ruimte efficiënt wilt opbergen.

Vacuumzakken zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan daarom lastig zijn om de beste vacuumzakken aan te schaffen. Wij helpen je daarom graag bij het vinden van de beste vacuumzakken. Om jou hierbij te helpen hebben wij een volledig artikel gewijd aan de beste vacuumzakken van dit moment.

Na tientallen vacuumzakken met elkaar vergeleken te hebben weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn. In dit artikel ontdek je onze top 5 beste vacuumzakken en veel meer. Zo hebben wij de belangrijkste criteria bij het kiezen van een goede vacuumzak voor je op een rijtje gezet en ontdek jij wat de verschillende opties zijn. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

25

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Vacuumzakken

HGMD Vacuümzakken voor kleding en dekbedden review

Beste koop vacuumzak
1. HGMD Vacuümzakken

Complete Set Vacuümzakken met Pomp

Beste vacuumzakken kleding
2. Complete Set Vacuümzakken met Pomp

Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

Beste vacuumzakken met pomp
3. Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

Beste kwaliteit vacuumzakken
4. Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken

Beste opbergzakken
5. Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken


Top 10 Beste Vacuumzakken

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste vacuumzakken! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een vacuumzak?

Ga jij een vacuumzak kopen? Koop dan niet zomaar een vacuumzak aanbieding. Om een miskoop te voorkomen is het belangrijk dat je met enkele criteria rekening houdt. Niet alle vacuumzakken beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit. Onderstaande criteria kunnen jou helpen bij het maken van de beste keuze.

Deze criteria hebben wij namelijk uitvoerig in onze beste vacuumzak test getest. Door rekening te houden met deze criteria kom jij er gemakkelijk achter welke vacuumzakken voor jou geschikt zijn en welke niet. Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste vacuumzak volgens de consumentenbond test.

Formaat

Allereerst zijn er vacuumzakken in allerlei formaten. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over waar de vacuumzakken geplaatst moeten worden. Wil jij ze bijvoorbeeld gebruiken voor in een koffer? Dan is het belangrijk dat zij het juiste formaat hebben zodat zij ook daadwerkelijk in jouw koffer passen.

Hetzelfde geldt voor als je de vacuumzakken wilt gaan plaatsen in jouw kledingkast. Wanneer jij een te groot formaat aanschaft en deze past niet op de plaats waar hij voor bedoelt is. Dan is dit uiteraard een miskoop.

Herbruikbaar of niet?

Ook zijn er herbruikbare- en niet herbruikbare vacuumzakken. Wil jij de vacuumzakken vaak gebruiken? Dan is het belangrijk dat jij ze van een goede kwaliteit aanschaft. Deze vacuumzakken kunnen namelijk hergebruikt worden bij voorzichtig gebruik.

Goedkope modellen en modellen van een lage kwaliteit scheuren namelijk sneller of raken sneller lek. Hierdoor is de kans dus groter dat jij ze niet nog een keer kunt gebruiken. In de product omschrijving staat vaak aangegeven of de modellen voor hergebruik zijn gemaakt of niet.

Prijs en kwaliteit

Zoals benoemd zijn de prijs- en kwaliteit belangrijke factoren bij het kiezen van een goede vacuumzak. Niet alle goedkope vacuumzakken zijn namelijk van een slechte kwaliteit net zoals dat niet alle dure vacuumzakken over een goede kwaliteit beschikken.

In onze top 5 hebben wij daarom verschillende soorten vacuumzakken uit verschillende prijsklassen opgenomen. Al deze vacuumzakken beschikken over de juiste kwaliteit. Er zit dus voor iedereen een perfect exemplaar tussen. Je vindt onze top 5 verderop in dit artikel.


Wat zijn de beste vacuumzakken?

Welke vacuumzak is het beste? Deze vraag beantwoorden wij in de sectie hieronder. Door het uitvoeren van onze beste vacuumzakken test weten wij namelijk precies wat de beste vacuumzakken van dit moment zijn. Hieronder vind je onze top 5 beste vacuumzakken opgesteld aan de hand van de testresultaten uit onze test.

Hierbij hebben wij elke vacuumzak voorzien van een korte product omschrijving. Hierdoor weet jij precies welke vacuumzakken wel- en niet geschikt zijn voor jou. De voor- en nadelen geven jou vervolgens nog een duidelijker beeld over of ze wel of niet geschikt zijn voor jou. Benieuwd welke optie het beste voor jou is? Lees dan gauw verder!

1. HGMD Vacuümzakken

HGMD Vacuümzakken voor kleding en dekbedden review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Na tientallen vacuümzakken getest te hebben op enkele belangrijke criteria, zijn wij er achter gekomen wat de beste vacuümzakken van dit moment zijn. Wanneer je op zoek bent naar de koop vacuümzak dan ben je op zoek naar de HGMD Vacuümzakken. Deze vacuümzakken beschikken namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bij de aankoop van dit product krijg je 12 vacuüm opbergzakken in 4 verschillende maten. Hierdoor hoef je niet verschillende pakketten aan te schaffen, omdat hij er niet in past. Ideaal als je moet reizen of verhuizen.

De HGMD Vacuümzakken wordt geleverd inclusief een handige handpomp waarmee jij de lucht uit de zakken kunt pompen. Dankzij het compacte formaat is deze vacuümzakken set ideaal voor thuis of onderweg. De zakken zijn na gebruik opnieuwe te gebruiken. Jij blij en het klimaat is blij!

Voordelen HGMD Vacuümzakken

 • Kan hergebruikt worden
 • Goede kwaliteit
 • Inclusief handpomp
 • Bespaart tot 80% aan ruimte

Nadelen HGMD Vacuümzakken

 • Kan alleen gebruikt worden met een stofzuiger of vacuumpomp

2. Complete Set Vacuümzakken

Complete Set Vacuümzakken met Pomp

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats is de Complete Set Vacuümzakken geëindigd in onze top 5. Deze vacuumzakken set is ook van een uitstekende kwaliteit. Echter is deze set wat duurder dan onze nummer 1. Bij de Complete Set Vacuümzakken ontvang jij ook 13 vacuumzakken waarvan het 4 verschillende maten zijn. 

De Complete Set Vacuümzakken is in vier verschillende product lengte verkrijgbaar, namelijk 80 cm, 125 cm, 130cm en 135 cm. Ook deze vacuumzakken set wordt geleverd inclusief een handige pomp waardoor jij de vacuumzakken gelijk kunt gebruiken.

Met deze vacuumzakken set kun jij tot wel 80% besparen. Verder heeft ook deze set een compact formaat waardoor jij hem gemakkelijk mee kunt nemen. Met het turbo-ventiel kun jij tot wel 35% meer lucht verwijderen. De Complete Set Vacuümzakken is ook geschikt voor langdurige opslag. 

Voordelen Complete Set Vacuümzakken

 • 4 verschillende formaten
 • Geschikt voor langdurige opslag
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Extra sterk en herbruikbaar

Nadelen Complete Set Vacuümzakken

 • Niet de goedkoopste optie

3. Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding geëindigd in onze top 5. Deze goede vacuumzakken worden ook met 13 exemplaren geleverd en een handige handpomp. De vacuumzakken beschikken over 4 verschillende formaten en zijn ideaal voor thuis maar ook onderweg.

Met de Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding bespaar jij tot wel 80% aan ruimte. Verder is deze vacuumzakken set makkelijk en snel dankzij de razendsnelle pomp. Deze vacuumzakken set beschermt jouw kleren tegen water, stof en ongedierte. 

Verder zijn de vacuumzakken herbruikbaar en extra sterk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de vacuumzakken snel kapot zullen gaan. De Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding voorkomt nare geurtjes en heeft een compact formaat waardoor jij deze gemakkelijk kunt opbergen.

Voordelen Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

 • Geleverd inclusief handpomp
 • 4 verschillende maten
 • Beschermt tegen water, stof en ongedierte
 • Extra sterk

Nadelen Strex Vacuumzakken Dekbedden & Kleding

 • Niet de goedkoopste optie

4. Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding geplaatst in onze top 5. Deze vacuumzakken worden namelijk geleverd per 4 stuks. Verder kun je bij aanschaf ook gemakkelijk kiezen uit 3 verschillende formaten, namelijk 60cm, 70cm en 80cm aan product lengte.

Deze vacuumzakken kunnen jou tot wel 80% aan ruimte besparen. Verder zijn zij erg sterk waardoor zij geschikt zijn voor thuis gebruik, maar ook gemakkelijk mee op reis kunnen. De Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding zijn herbruikbaar en wegen vrijwel niks.

Het materiaal waarvan zij gemaakt zijn is hoogwaardig plastic. Verder hebben de vacuumzakken een transparante kleur en zijn zij handig te gebruiken. Belangrijk is om gedachten te houden dat deze vacuumzakken niet met een handpomp geleverd worden. Je hebt dus een stofzuiger nodig om deze vacuumzakken te kunnen gebruiken.

Voordelen Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

 • Uitstekende kwaliteit
 • Per 4 stuks aan te schaffen
 • Geschikt voor thuis en op reis

Nadelen Flextail Gear Vacuüm opbergzakken voor kleding

 • Niet inclusief handpomp

5. Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken

Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken geplaatst in onze top 5. Deze vacuumzakken zijn namelijk ook van een goede kwaliteit en erg goedkoop. Deze vacuumzakken worden, in tegenstelling tot de andere opties uit onze top 5, geleverd per 2 stuks.

Verder zorgen deze vacuumzakken er voor dat jouw kleren water- en stofvrij blijven en zijn zij super handig in gebruik. De Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken worden niet geleverd inclusief handpomp. Het is dus belangrijk dat jij thuis een goede stofzuiger hebt om deze vacuumzakken te kunnen gebruiken.

De twee verschillende vacuumzakken beschikken over twee verschillende formaten, namelijk één klein formaat (86x50cm) en één groot formaat (130x74cm). De herbruikbare zakken kunnen zowel thuis als op werk gebruikt worden. Meer weten over deze goede vacuumzakken? Klik dan op de bovenstaande button! 

Voordelen Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken

 • 2 verschillende maten
 • Herbruikbaar
 • Bespaar gemakkelijk ruimte

Nadelen Herbruikbare Vacuüm opbergzakken 2 Zakken

 • Slechts per twee geleverd

Hoeveel soorten vacuumzakken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 vacuumzakken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de vacuumzakken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste vacuumzakken zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>