Best Geteste Wereldstekker

beste wereldstekker 2024

TravelMore Universele Wereldstekker

De TRVLMORE Universele Wereldstekker is te gebruiken meer dan 150 verschillende landen, met deze reisstekker zit je dus bijna overal ter wereld goed. Verder is deze wereldsteker uitgerust met vier razendsnelle USB-A poorten en een USB-C poort, hiermee kun je vrijwel al je apparaten gebruiken of opladen. Dit tot wel zes apparaten tegelijkertijd (ook laptops en tablets)!

De stekker wordt geleverd in een mooie etui waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis. 

Zoek jij een wereldstekker om jou overal ter wereld van stroom te kunnen voorzien? Wij van Reistijger hebben een ultieme test uitgevoerd waarbij wij ontzettend veel wereldstekkers met elkaar hebben vergeleken. Deze wereldstekkers kun jij werkelijk overal ter wereld gebruiken. Hierdoor heb je nooit meer het probleem dat jouw stekker niet geschikt is voor een stopcontact.

In dit artikel vind je de beste wereldstekkers van dit moment. Ook hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste wereldstekker test voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kun je veel makkelijker de beste wereldstekker voor jou uitkiezen. Zo zijn er wereldstekkers uit verschillende categorieën en prijsklassen.

Ook hebben wij, aan de hand van de testresultaten van onze beste wereldstekker test, een handige top 5 opgesteld met de beste wereldstekkers van dit moment. Benieuwd naar de beste wereldstekkers van 2024 en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

40

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wereldstekkers

beste wereldstekker 2024

Beste koop wereldstekker
1. TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten

Drivv Universele Wereldstekker

Beste universele wereldstekker
2. Drivv Universele Wereldstekker

Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika

Beste wereldstekker Amerika
3. Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika 

EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

Beste wereldstekker Europa
4. EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

Beste budget wereldstekker
5. Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

Top 10 Beste Wereldstekkers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire wereldstekkers bij één van de grootste webshops in Nederland. De Top-10 doet zeker niet onder van de producten uit de wereldstekkers test 2024.


Waar moet je op letten bij het kopen van een wereldstekker?

Ben jij van plan een wereldstekker aan te schaffen? Dan kan het verstandig zijn om met enkele criteria rekening te houden. Niet alle wereldstekkers zijn namelijk geschikt voor jou. Iedereen heeft namelijk andere eisen als het gaat om een goede wereldstekker. Zo zijn er wereldstekkers voor Europa maar ook wereldstekkers voor de hele wereld.

Afhankelijk van waar jij heen gaat en wat voor stekker je zoekt kan er een bepaald model perfect voor jou zijn. Om er achter te komen welke wereldstekker perfect voor jou is hebben wij enkele belangrijke criteria hieronder op een rijtje gezet. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste wereldstekker volgens de consumentenbond test. 

Adapter of omvormer

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar de soort wereldstekker die je zoekt. Er zijn namelijk adapters (welke apparaten op elk soort stopcontact laten aansluiten) en omvormers (welke de spanning omvormen naar de juiste spanning van het stopcontact). 

Bedenk dus goed wat voor soort wereldstekker je zoekt voordat je de verkeerde stekker aanschaft. Wil jij beide omdat je bijvoorbeeld een andere stekker nodig hebt maar ook een andere spanning? Dat kan, sommige wereldstekkers hebben namelijk een omvormer ingebouwd.

Budget

Daarnaast is het belangrijk om naar het budget te kijken wat je er voor over hebt. Voor vrij weinig geld heb je namelijk al een goede wereldstekker. Wel is het vaak zo dat goedkope wereldstekkers minder lang mee gaan of over minder specificaties beschikken. Dit is niet erg als jij bijvoorbeeld niet alle stekkers/spanningen gaat gebruiken.

Bekijk dus goed naar wat voor soort stekker jij waarschijnlijk nodig hebt en bekijk de reviews om er voor te zorgen dat je geen miskoop doet. Niet alle wereldstekkers zijn namelijk van goede kwaliteit gemaakt.

Geschiktheid

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste criteria, is het verstandig om te kijken naar de geschiktheid van de wereldstekker. Zo zijn er wereldstekkers die geschikt zijn voor alleen Amerikaanse stopcontacten, maar ook wereldstekkers die voor alle stopcontacten ter wereld geschikt zijn.

Bekijk dus gaat waar je heen gaat en of de gewenste stekker over deze omvormer beschikt. Denk hierbij aan de mogelijkheid van aansluiting maar ook aan het omvormen van de spanning.


Wat is de beste wereldstekker van 2024? 

Welke wereldstekker is het beste? Welke wereldstekker past het beste bij mij? Dit zijn enkele vragen die wij vaak voorbij zien komen. Om die reden hebben wij in de volgende sectie een top 5 beste wereldstekkers opgesteld. Hierbij hebben wij elke wereldstekker voorzien van een korte product omschrijving en hebben wij de voor- en nadelen benoemd.

Doordat wij wereldstekkers uit verschillende prijsklassen en categorieën in onze top 5 hebben opgenomen zit er voor iedereen een perfecte wereldstekker tussen. De eindbeoordeling die wij elke wereldstekker hebben gegeven is gebaseerd op onze beste wereldstekker test en reviews van andere consumenten.

Weten welke goede wereldstekker het beste voor jou is en welke overige goede opties er zijn? Lees dan snel de volgende sectie!

1. TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten

beste wereldstekker 2024

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Design

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

Als beste uit onze beste wereldstekker test is de TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten gekomen. Deze wereldstekker beschikt namelijk over 4 USB poorten en een USB-C poort, dit zijn meteen de meest gebruikte USB poorten ter wereld. 

Verder heeft de TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten 2000 watt aan vermogen en is deze internationale reisstekker geschikt voor meer dan 150 verschillende landen. Zoek jij de beste koop wereldstekker van dit moment? Dan is de TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten zeker de beste optie voor jou.

Ook beschikt de TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten over een hele hoge veiligheid en is hij niet heel prijzig. Dit maakt deze wereldstekker meteen de beste prijs-/kwaliteit wereldstekker van dit moment!

Voordelen TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten

 • Geschikt voor meer dan 150 landen
 • 2000 watt aan vermogen
 • Beschikt over 5 USB poorten

Nadelen TravelMore Universele Wereldstekker met USB-C en 4 USB Poorten

 • Niet de goedkoopste wereldstekker

2. Drivv Universele Wereldstekker

Drivv Universele Wereldstekker

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

9.1

Op de tweede plaats staat de Drivv Universele Wereldstekker. Deze wereldstekker is ideaal voor iemand die vaak op reis gaat overal ter wereld. Met 4 USB-poorten en 1 USB-C kunnen al je apparaten opgeladen worden tijdens je bezoek.

De wereldstekker past in maar liefst 11 verschillende stopcontacten. Dit betekent dat je overal ter wereld je telefoon of andere elektrische apparaten kan opladen. Met het lichte gewicht van 150 gram is hij ook nog eens zeer makkelijk mee te nemen op reis.

Al je apparaten worden snel opgeladen door de Fast Charge functie. Hierdoor kun jij snel weer door met appen of foto's maken van het prachtige land waar je bent.

Voordelen Drivv Universele Wereldstekker

 • Makkelijk mee te nemen
 • Kan tot 4 apparaten tegelijk opladen
 • Beschikt over Fast Charge

Nadelen Drivv Universele Wereldstekker

 • In een kleur beschikbaar

3. Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika

Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een specifieke stekker welke Europese stekkers kan omvormen naar Amerikaanse stekkers? Dan is de Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika de beste optie voor jou. Deze wereldstekker maakt het namelijk mogelijk om elk apparaat met een Europese stekker compatibel te maken met een Amerikaans stopcontact.

Daarnaast is de Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika van Zwitserse hoogwaardige kwaliteit waardoor hij lang mee gaat en je voorzien bent van de veiligheid die je verwacht van een goede wereldstekker. Deze wereldstekker heeft een voltage van 100V tot 250V. 

Zoals aangegeven is deze wereldstekker alleen geschikt voor het omvormen van Europese stekkers voor een Amerikaans stopcontact. Koop deze wereldstekker dus niet als je naar een plek gaat waar andere stopcontacten zijn, hiermee voorkom jij een miskoop!

Voordelen Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika

 • Beste Europa naar Amerika wereldstekker
 • 100V tot 250V

Nadelen Skross - Reisstekker/Wereldstekker - Europa naar Amerika

 • Niet voor alle landen geschikt

4. EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek hebben wij de EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker geselecteerd. Deze universele wereldstekker is namelijk geschikt voor ontzettend veel verschillende landen. Verder beschikt deze wereldstekker over 2 quick charge USB poorten waarmee jij razendsnel je apparaten kunt opladen. 

De EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker beschikt over 2000 watt en is geschikt voor meer dan 150 verschillende landen. Hiermee hoef jij je dus vrijwel geen zorgen te maken dat de wereldstekker niet geschikt is voor het land waar jij naartoe gaat. Ook de reviews over deze wereldstekker zijn erg positief, wat een goed beeld geeft van de kwaliteit van deze wereldstekker.

Ook deze wereldstekker is in twee varianten verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om de duurdere en goedkopere variant aan te schaffen afhankelijk van jouw benodigdheden. Meer weten over de EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

 • Geaarde universele wereldstekker
 • In twee varianten verkrijgbaar

Nadelen EKEO - Universele Wereldstekker - Reisstekker

 • Zit soms wat los in sommige stopcontacten

5. Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten geselecteerd als beste budget wereldstekker. Deze wereldstekker is namelijk geschikt voor meer dan 170 landen dankzij de vele omvormers waarover hij beschikt. 

Verder is de prijs van de Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten dus erg scherp terwijl hij wel over een goede kwaliteit beschikt. De houten look maakt deze wereldstekker ook net even wat specialer dan de andere modellen. Deze beschikken vaak over een basic zwarte plastic look.

Met deze wereldstekker kun je allerlei apparaten opladen, denk aan laptop, camera, gopro, telefoon en nog veel meer. Meer weten over deze beste budget wereldstekker? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek meteen de laagste prijs van dit moment!

Voordelen Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

 • Beste buget reisstekker
 • Geschikt voor meer dan 170 landen

Nadelen Dutch Quality - Universele Wereldstekker met 2 USB poorten

 • Wat aan de grote kant

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel wereldstekkers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wereldstekkers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de wereldstekkers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wereldstekkers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>