ONLINE BEDRIJF STARTEN

Digitaal ondernemerschap

Oke, je wordt dus internetondernemer?!

Een van de grootste uitdaging waar digital nomads mee te maken krijgen i s die van het opstarten van een bedrijf. Sommigen starten een bedrijf in het buitenland, anderen houden hun bedrijf in Nederland aan.

De Nederlandse overheid houdt vooralsnog weinig rekening met mensen die over de grens werken en dat zorgt voor de nodige beren op de weg.

Recente Blogs

Thema: “Online Bedrijf Starten”

Mijn 7 Alles Bepalende Digital Nomad Succesfactoren

Succes is betrekkelijk en wat mij betreft bepaalt iedereen voor zichzelf of iets of iemand succesvol is. Mijn internetbedrijfje bestaat inmiddels ruim 10 jaar en bestempel ik als een absoluut succes. Zeker gezien de manier waarop deze tot stand is gekomen. Door de...

Bedrijfsvoering in de meest optimale “Keep It Simple” vorm

Als ik zo om me heen kijk naar andere digital nomads, dan lukt het me niet om een digital nomad te vinden die zijn of haar online bedrijf nog eenvoudiger heeft ingericht dan ik. Wanneer ik anderen vertel hoe ik mijn internetonderneming in elkaar heb geknutseld, dan...

Tips & Tijgertjes

BEPAAL JE EIGEN KOERS Een van de mooiste dingen die je als digital nomad zult ervaren, is dat je helemaal je eigen koers kunt varen. Hoe jij jouw online onderneming inricht, bepaal je helemaal zelf.

ANDEREN DOEN OOK MAAR WAT   Advies van andere nomads zal je nooit dommer maken! Maar controleer altijd of wat men adviseert en stellig beweert, ook inderdaad klopt. Doe je eigen onderzoek en baseer je op officiële regels, wetgeving en bronnen.

PAK AAN WAT NODIG IS  Je hoeft je online bedrijf echt niet in 8 weken uit de grond te stampen. Maak onderscheid tussen hoofd- en bijzaken en realiseer je dat een online onderneming aan constante verandering onderhevig is.

GEEF BIJNA NIKS UIT  Veel startende nomads maken kosten voor zaken die achteraf helemaal niet nodig te blijken. Houd vooral in het begin stevig je hand op de knip en schaf alleen zaken aan die daadwerkelijk nodig zijn. 

START IN NEDERLAND  Want wie zichzelf in Nederland niet staande weet te houden, lukt het ook niet vanuit Timboektoe. Plan bijvoorbeeld een digital dag en ondervind aan den lijve hoe het is om als no-know ergens je werk te moeten doen!

FACEBOOK PAGINA  Meld je aan als lid van de De Nederlandse facebookpagina voor Digital Nomads. Stel vragen en krijg antwoord van ervaren Nederlandse digital nomads. Tevens een mooie manier om te zien waar nomads zoal tegenaan lopen.

Reistools

Vliegtickets >

Nuttige informatie over hoe en waaar je voordelige vliegtickets kunt vinden. Zorg dat je de feiten en fabels kent en wordt expert in het boeken van voordelige vluchten.

Accommodatie >

Waar slapen we vannacht? In een hostel of liever een boxspring in een luxe resort. Handige tips en heel veel informatie over alles dat te maken heeft met het vinden van geschikte accommodatie.

Geld Besparen >

Praktische tips van iemand die al ruim 12 jaar met een beperkt budget de wereld over zwerft. Lees mijn tips, trucs en pik eruit wat bij je past!

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Werk in het buitenland

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Feiten & Fabels

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

EHENTHA?!

EHENTHA?!

Magazine voor, door en over Digital Nomads

Magazine voor, door en over  Digital Nomads

Ehentha?! betekent "Echt waar?!" en staat vol met artikelen van ervaren digital & budgetal nomads.