CURSUSSEN VOOR DIGITAL NOMADS

Overzicht van Nederlandse cursussen & trainingen

Toch een cursus Digital Nomad Volgen?

Mijn antwoord op de vraag die gesteld wordt in het artikel Is een cursus ‘Digital Nomad Worden” wel zo’n goed idee? is een duidelijke NEE! Maar ja, wie ben ik om jou te vetellen wat wel of niet slim is?

En dus vind je op deze pagina een overzicht van websites waar je verschillende cursussen en trainingen gericht op het digital nomadschap kunt volgen. (psst… deze is van mij!)

Wonderlijke Werken

 Diana en Steven zijn twee doorgewinterde digital nioamds die zowat de hele weeld hebben gezien. Via Wonderlijke Werken bieden zij verschillende cursussen en bootcamps aan. 

Bezoek de website  of de Cursuspagina

Digital Nomad Academy

“En deze wordt van mij”, zei de gek!  De Digital Nomad Academy opent begin december 2019 en het complete cursusaanbod kun je ontvangen door je nu alvast GRATIS  aan te melden

Bezoek de website en schrijf je alvast in 

Meetings in the sun

Meetings in the sun is opgericht door ALex Malone en biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan masterclasses of workations. 

Bezoek de website  of het Blog

De Moderne Nomaden

Mick van Zadelhoff is 24 en digital marketeer. Via zijn website De Moderne Nomaden biedt hij trainingen aan Digital Nomads in wording. 

Bezoek de website of de Trainingspagina

Dutch Digital Nomads

Grysilde achternaam onbekend is een 20-nogwat jarige digital nomad die je allerlei skills leert die voor een leven als digital nomad zo belangrijk zijn. Oh ja: Grysilde heeft ook een facebookgroep!

Bezoek de website

Suzanne van Duin

Suzanne noemt zichzelf serial entrepeneur, digital nomad en woont samen met haar vriend in eh…. Utrecht! Suzanne verzorgt onder andere een instagram cursus over het digital nomadschap.

Bezoek de website  of de Cursuspagina

Recente Blogs

Thema: “Digital Nomads”

Wanneer moet ik mijzelf uit laten schrijven uit de BRP / GBA?

De Nederlandse overheid is nog lang niet zover dat er ook voor Digital Nomads pasklare oplossingen zijn ontwikkeld, laat staan specifieke regelgeving. Dat is best te begrijpen, aangezien het begrip Digital Nomad nog vrij nieuw is en verhoudingsgewijs niet zo heel veel...

Tips & Tijgertjes

PROBEER NIET ZOMAAR WAT UIT  Een leven starten als digital nomad, doe je niet omdat je toe bent aan wat anders, maar omdat je iets mist! Ken je sterke punten en ga daarmee aan de slag! Lees er alles over in dit artikel

BEREID JE OMGEVING VOOR   Want het is nogal wat: de wereld rondreizen en maanden je familie, vrienden en kennissen moeten missen. Bereid niet alleen jezelf goed voor, maar ook je omgeving!

JE WORDT NOOIT MEER DE OUDE  Je wilde wat anders, nou dat zal je weten! Bedenk tweemaal of je zeker weet dat je afscheid wilt nemen van je huidige levensstijl, want wie eenmaal als digital nomad is geslaagd, kan niet meer terug!

ZORG VOOR BACKUPS   En dan hebben we het niet alleen over financiële backups maar ook personen, locaties en zelfs landen. Er komt een moment dat je een backup nodig hebt en dan is het handig wanneer je daar op voorbereid bent.

Reistools

Vliegtickets >

Nuttige informatie over hoe en waaar je voordelige vliegtickets kunt vinden. Zorg dat je de feiten en fabels kent en wordt expert in het boeken van voordelige vluchten.

Accommodatie >

Waar slapen we vannacht? In een hostel of liever een boxspring in een luxe resort. Handige tips en heel veel informatie over alles dat te maken heeft met het vinden van geschikte accommodatie.

Geld Besparen >

Praktische tips van iemand die al ruim 12 jaar met een beperkt budget de wereld over zwerft. Lees mijn tips, trucs en pik eruit wat bij je past!

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Werk in het buitenland

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Feiten & Fabels

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

EHENTHA?!

EHENTHA?!

Magazine voor, door en over Digital Nomads

Magazine voor, door en over  Digital Nomads

Ehentha?! betekent "Echt waar?!" en staat vol met artikelen van ervaren digital & budgetal nomads.