Ben je op zoek naar een unieke manier om de prachtige kustlijn van Lagos te ontdekken? Dan is kajakken zeker de moeite waard! Tijdens een begeleide kajaktocht in Lagos ontdek je de verborgen pareltjes van de kust op een avontuurlijke en ontspannen manier. In dit artikel lees je alles over wat je kan verwachten rondom kajakken in Lagos, wat je moet meenemen en welke kosten je kan verwachten!


  • Tip!

Onze favoriete kajaktochten in Lagos

Waarom kajakken in Lagos?

Als je op zoek bent naar een unieke manier om de prachtige kustlijn van Lagos te verkennen, dan is een kajaktocht een geweldige optie. Kajakken in Lagos biedt een avontuurlijke en ontspannen manier om de verborgen pareltjes van de kust te ontdekken. Bovendien is kajakken een leuke activiteit die geschikt is voor zowel beginners als ervaren kajakkers.

Tijdens een kajaktocht in Lagos zal je begeleid worden door een lokale gids die je alles kan vertellen over de omgeving en de geschiedenis van de kustlijn. Een van de hoogtepunten van een kajaktocht langs de kust van Lagos is het bezoeken van de beroemde grotten en verlaten stranden. Onderweg maak je meerdere stops om deze bijzondere plekken te verkennen en te genieten van het uitzicht.

Sommige touroperators bieden ook nog de mogelijkheid om te stoppen bij een van de vele duiklocaties langs de kust, waar je kunt snorkelen in het kristalheldere water en de zeedieren kunt bewonderen. Een kajaktocht kan dus ook een geweldige manier zijn om de onderwaterwereld van Lagos te verkennen! Omdat je er niet meer dan een halve dag aan kwijt bent is het ook een goede activiteit voor vakantiegangers die een weekje Portugal doen.


Wat moet je meenemen voor kajakken?

Als je gaat kajakken in Lagos, is het belangrijk om een aantal spullen mee te nemen naar de activiteit. Neem bijvoorbeeld een handdoek mee om jezelf droog te maken, een hoed of pet om je hoofd te beschermen tegen de zon en een zonnebril om je ogen te beschermen. Verder is het aan te raden om een fles water mee te nemen om uitdroging te voorkomen tijdens het kajakken en zwemkleding om eventueel het water in te gaan!

Zorg ervoor dat je deze spullen veilig kan opbergen in een waterdichte tas, zo voorkom je dat ze nat worden tijdens de tocht. Een waterdichte tas wordt vaak ter beschikking gesteld door de touroperator!


Kosten kajakken in Lagos

Een kajaktocht in Lagos kost ongeveer €35 tot €40 per persoon en duurt 2 tot 2,5 uur. Deze prijs is inclusief de volgende items:

  • Een deskundige gids, die je alles kan vertellen over de omgeving en de geschiedenis van de kustlijn;
  • De verzekering, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je veiligheid tijdens de tocht;
  • Een waterdichte tas, om je spullen droog te houden;
  • Een bezoek aan verschillende grotten en verlaten stranden;
  • Een duikbril om de onderwaterwereld te verkennen;
  • Een ondersteuningsboot die je terug sleept naar de kust na een lange dag peddelen.

De kosten voor een kajaktocht in Lagos zijn dus redelijk betaalbaar en je krijgt er veel voor terug. Het is een geweldige manier om de kustlijn van Lagos te ontdekken en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Bovendien biedt het de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning.

LET OP! De prijzen en inbegrepen opties kunnen variëren per touroperator. Zorg er daarom voor dat je de meerdere aanbieders vergelijkt voordat je een keuze maakt. Dit kan via de website van Get Your Guide!

Je kunt in Portugal niet alleen fijn kajakken, maar ook surfen. Niet voor niets is het land in Europa met de beste surfspots Portugal!

Reistijger.nl


Voor wie is Kajakken in Lagos geschikt?

Kajakken in Lagos is geschikt voor iedereen die van een actieve activiteit houdt. Kajakken in Lagos is een relatief lichte en gemakkelijke activiteit die daarmee geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus van fitheid. De activiteit is enkel af te raden voor zwangere vrouwen en mensen die slecht ter been zijn.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>