Over Reistijger

Alle informatie over jouw reisbestemming, maar dan op één plek.

Reizen is een onderwerp wat velen bezighoudt tijdens het leven. We vinden het met z’n allen heerlijk om er op zijn tijd eventjes tussenuit te gaan. Dat kan natuurlijk in eigen land, maar ook over de grens. Om je reis of vakantie dan zo goed mogelijk te kunnen plannen heb je op internet niet normaal veel blogwebsites en artikelen.

Bij de één vind je een artikel over een route door Zuid-Amerika, bij de ander een artikel over de leukste bezienswaardigheden in Tokyo en bij weer een ander artikel vind je de beste campings in Italië. Heel fijn dat je al deze informatie op internet kunt vinden natuurlijk, maar je bent soms urenlang aan het scrollen en zoeken.

En vanuit dat oogpunt is Reistijger ontstaan! Wij zijn een website of webblog, hoe je het ook wil noemen, die alle informatie op één plek bundelt. Op die manier proberen wij het voor jou als vakantie zoekende en reiziger makkelijker te maken om alles te vinden wat je nodig hebt, maar dan op één plek.

’’Let your inner Tiger roam free and explore the world.’’

Wij helpen jou, jij helpt ons?

Affiliate is ons fundament

Op onze website vind je affiliate links terug. Als je een aankoop doet via een van deze links, dan krijgen wij daar in sommige gevallen een beloning voor. Dat zorgt ervoor dat wij de kosten van het onderhouden van de website terug kunnen verdienen. Wil je dit toch niet? Ga dan vanuit je eigen browser zelfstandig naar de betreffende websites. 

Fouten maken is menselijk

Het kan weleens voorkomen dat onze informatie niet (meer) klopt of outdated is. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit niet voorkomt, maar wij maken ook gewoon fouten. Zie jij toch iets dat niet klopt? Laat het ons dan weten en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. 

Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wil je wel langskomen? Maak dan eerst een afspraak met ons via info@reistijger.nl

Reistijger.nl is onderdeel van Content Ventures B.V.

Content Ventures B.V.
Spinnekop 2
1444 GN
Purmerend
06 - 285 507 23

>