ACCOMMODATIE VINDEN

Budget of luxe…wat past bij jou?

Geschikte Accommodatie Vinden

Wie de wereld rond reist als digital of budgetal nomad, is gebaat bij een accommodatie waar hij of zij zich direct thuis voelt. Een plek waar je goed kunt slapen, werken en je gedachten de vrije loop kunt laten.

Voor de een is een bed en douche meer dan voldoende, terwijl anderen zichzelf liever in luxe laten onderdompelen.

Recente Blogs

Thema: “Accomodatie”

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Tips & Tijgertjes

KEN JE PRIORITEITEN  Een bed, douche en een deur die op slot kan. Meer heb ik niet nodig. Voor jou is waarschijnlijk anders en je doet er verstandig aan een lijstje te maken van zaken die voor jou van essentieel belang zijn bij het kiezen van een accommodatie.

ALTERNATIEVEN  Overnachten in een hostel was voor mij lange tijd een vette NO-GO. Ook nadat ik het eenmaal had geprobeerd, veranderde daar nietsaan, maar had ik wel een alternatief tot mijn beschikking. Lees hier waarom ik overnachten in een hostel drie keer niks vind.

ALLE LEEFTIJDEN Leeftijd is niet belangrijk in een hostel. Je komt er allerlei soorten en van alle leeftijden tegen.  

IS HET WEL ZO GOEDKOOP  Hostels zijn bedacht om goedkoop en snel een slaapplaats te bieden. Geen gedoe, geen gezeik en niet al te veel eisen. Een goed hostel biedt dat ook: een bed, snelle boekingen, minimale voorzieningen en geen gedoe!

Reistools

Vliegtickets >

Nuttige informatie over hoe en waaar je voordelige vliegtickets kunt vinden. Zorg dat je de feiten en fabels kent en wordt expert in het boeken van voordelige vluchten.

Accommodatie >

Waar slapen we vannacht? In een hostel of liever een boxspring in een luxe resort. Handige tips en heel veel informatie over alles dat te maken heeft met het vinden van geschikte accommodatie.

Geld Besparen >

Praktische tips van iemand die al ruim 12 jaar met een beperkt budget de wereld over zwerft. Lees mijn tips, trucs en pik eruit wat bij je past!

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Werk in het buitenland

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

Thema's

Solo Reizen

Reisplanning

Accommodaties

Van A naar B

Reispsychologie

Ethische Dilemma's

Brief aan vreemden

Feiten & Fabels

Nomadic Lifestyle

Online verdienen

EHENTHA?!

EHENTHA?!

Magazine voor, door en over Digital Nomads

Magazine voor, door en over  Digital Nomads

Ehentha?! betekent "Echt waar?!" en staat vol met artikelen van ervaren digital & budgetal nomads.