Samenwerken

Werk samen met de tijgers

Reistijger is een website waarop je alle informatie, tips en de beste deals kan scoren rondom je (vakantie)bestemming. Met een team van tijgers die stuk voor stuk expert zijn in het schrijven van content zetten wij ons dagelijks in. We doen ons uiterste best om alle belangrijke informatie over reizen te bundelen op één plek, maar om deze missie hoog te houden werken we regelmatig samen met anderen.

Om onze vormen van content mogelijk te kunnen maken bieden wij verschillende samenwerkingsmogelijkheden aan. Dit kan nog wel eens interessant zijn voor jouw bedrijf of product.

Reviews

Een van onze vormen van content zijn productreviews, reviews over campings en andere soorten reviews die te maken hebben met reizen. Dus heeft jouw product of dienst een review nodig? Neem dan contact met ons op!

Affiliate

Wil je dat wij jouw product of dienst bespreken in een artikel op onze website? Dan is een affiliate samenwerking een goede optie. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe affiliate partners voor verschillende categorieën. Denk je dat jouw product of dienst goed past bij onze missie? Neem dan contact met ons op!

Bannering

Veel van onze artikelen zijn voorzien van uitgelichte banners. Wil jij jouw product of dienst ook in de vorm van een banner op Reistijger laten shinen? Neem dan contact met ons op!

Interesse gewekt? Bericht ons.

Ben je geïnteresseerd om met ons samen te gaan werken? Of zie je een andere samenwerking voor je met ons? Stuur ons dan een bericht en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

0 of 350
>