• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Reviews
  • /
  • Stralend op elk strand: bikini’s die perfect zijn voor jouw volgende reis

Heb je onlangs een heerlijke vakantie naar de zon geboekt? Of staat er goed weer op de planning en heb je een weekendje weg of een dag naar het strand gepland? In al dit soort gevallen mag een goede bikini bij jou in de kast eigenlijk niet ontbreken. En misschien is het de hoogste tijd om met een nieuw setje te komen. Je smaak kan in de loop van de tijd zijn veranderd, of je draagt liever een andere maat. In deze blog hebben we een paar leuke trends voor jouw nieuwe bikinis op een rijtje gezet. Zo ben je perfect voorbereid voor je vakantie!

Kies voor een bikini in een zomerse en vrouwelijke rode kleur

Een van de grootste trends van dit moment? Dat is toch wel een bikini in een rode kleur. De kleur past eigenlijk wel bij iedere huid- en haarkleur. En ben je gezegend met een zongebruinde huid? Dan komt het kleurtje nog beter tot haar recht door een rode bikini te dragen. Van een triangelbikini tot aan een hoge halter met een bijpassend bikini broekje. Je hebt de keuze uit tal van silhouetten.

Ga voor tijdloos en kies voor een bikini in het zwart of wit

Investeer je maar al te graag in een bikini in een tijdloos design? De kleur van de bikini draagt daar voor een erg groot deel aan bij. Jaar na jaar weet je zeker dat je de plank niet mis gaat slaan door een setje in het wit of het zwart te dragen. Beide kleuren raken eigenlijk nooit uit de mode en zijn dus zeker een goede verrijking voor je eigen garderobe. Heb je op dit moment al een van deze kleuren bij jou in de kast liggen?

Probeer verschillende soorten pasvormen uit in een lingeriewinkel

Het belangrijkste van alles, is dat je je helemaal comfortabel moet voelen in een bikini. Daarom is het altijd een goed idee om verschillende modellen uitgebreid aan te passen in een lingeriewinkel. Je weet daardoor meteen wat voor maat het beste past. Maar je krijgt ook een goed beeld van het favoriete silhouet en welke kleuren of welke prints je het beste staan.

En kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe bikini? Een ervaren verkoopster staat maar al te graag voor je klaar en denkt met je mee. Wie weet verlaat je binnenkort al de winkel met een setje dat helemaal naar wens is en waarmee de zomer écht kan beginnen.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>